Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bordo-Mavi Kardeşler Buluşamadı!.. | Drogheda United-Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şey http://forum.bordomavi.net/showthrea...=39653&page=15 bu sayfadaki 356.mesaj ile
    başladı.

Yorum

• Hep zafer abi yaptı ben zaten dedim yapmayın etmeyin başlığı çöplüğe çevirmeyin diye ama dinleyen olmadı tabi

Yorum

• Bu konu ne hale gelmiş arkadaş...

Yorum

• Ligtv terbiyesizligi. Aylar onceden bu kadar guzel planlamis, herkesin de heyecanla bekledigi organizasyona bi pislik bulastirmak icin yer aramislar. Dostluk kardeslik ne bilsin bunlar. Terbiyesizlige bak arkadas

yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bu takımı tekken'e koy yoşimitzuyu döver..(sadri şener) çok sinirliyim sadriye
            galatasaraylı arkadaşım çok fena dalga geçti benimle..
            özhan canaydın'ın yapamadığı iyiliği sadri şener yaptı dedi.. neyse konu dağılmasın..
            paolo henriqueyi seyretmeye gelen bir kaç scout kör oldu..

Yorum

• macın ıptal oldugunu duyunca dırek buraya zıpladım, yazdıklarınızdan bırsey anlamadım neyın kafasını yasıyosanız aynısından ıstıyorum...
              sadrı baskan ıcınde bulundugun hayal alemının kacıncı sayfasındaysan soyle ben cok gerı kalmısım...
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• amannnnnnnnnnnn allahıııııııııııım ağlamak istiyorum serkan atıyor kupa geliyor
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Takım düştü düşecek önüne muazzam bir hazırlık dönemi fırsatı gelmiş, sen kalkıp burdan irlanda'ya gidiyorsun.
                  Tamam çok önceden ayarlanmış bir maç olabilir ama ararsın adamları durumumuz böyle böyle kamp yapmamız lazım dersin, götürürsün takımı antalya'ya 15 güm kamp yaparsın.
                  Biz mi fazla endişeleniyoruz bunlar mı çok geniş anlayamıyorum...

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takım düştü düşecek önüne muazzam bir hazırlık dönemi fırsatı gelmiş, sen kalkıp burdan irlanda'ya gidiyorsun.
                    Tamam çok önceden ayarlanmış bir maç olabilir ama ararsın adamları durumumuz böyle böyle kamp yapmamız lazım dersin, götürürsün takımı antalya'ya 15 güm kamp yaparsın.
                    ara sezonda o kadar kamp yaptıda ne oldu... bırakın bu işleri arkadaşım... kamp falan yalan bu takımda yürekli topçu yok !!!
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Uzun zaman sonra mağlup olmadığımız bir maçtı.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

Takım düştü düşecek önüne muazzam bir hazırlık dönemi fırsatı gelmiş, sen kalkıp burdan irlanda'ya gidiyorsun.
                        boşver hocam kamp falan çok para bunlara bu kadar para harcanmaz gernk yok.
                        KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

Kamp yapsak nolacak ?

Hepsi milli takimda, tolga,onur,cech,bamba,zoko,soner,adrian,sapara vb.

Cogu da ilk 11 de oynuyor...

Yani kamp felan gereksiz...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kardeşler Takımı | Drogheda United

“Kardeş Kulüp Şanlıurfaspor” projemizin öncesinde, esnasında ve sonrasında aldığımız olumlu ve pekiştirici tepkiler, yeni projeler ve sorumluluklar konusunda cesaretimizi arttırdı. “Drogheda” projemiz bu bağlamda daha geniş bir fikri ve daha büyük bir organizasyonu barındırıyor.

Futbolun evrensel ve birleştirici unsurlarının yanına bordo mavi renkleri koyup Trabzonspor Kulübü’nün kardeş kulüp ilan ettiği Drogheda United’ı ziyaret edeceğiz.
                            2012 yazında planladığımız ancak çeşitli nedenlerle ertelemek zorunda kaldığımız projemiz için artık tüm hazırlıklarımız tamam.

18-22 Temmuz tarihleri arasında İrlanda’da, Drogheda’da olacağız.

Pankartlarımızla, formalarımızla, atkılarımızla…

Atkılarımızı, formalarımızı ve hediyelerimizi kardeşlerimize ileteceğiz.

Şehre ve tüm takıma kardeşlerinden, Trabzonsporlulardan selam götüreceğiz.

“Drogheda United - Trabzonspor Kardeşliği” belgeselini çekeceğiz.

19 Temmuz günü Drogheda United’ın Sligo Rovers ile oynayacağı maçta, birlikte şarkılar ve marşlar söyleyecek, tribünde beraber coşkuyla futbol izleyeceğiz. Kim bilir belki de, Hunky Dorys Park Stadyumu’nda Kazım’ın Trabzonspor marşını dinleyeceğiz kardeşlerimizle beraber. Tüm Trabzonsporlulardan hediyeler sunacağız Drogheda United taraftarlarına. Onlarca Trabzonspor atkısı selamlayacak Drogheda United futbolcularını.

Trabzonspor’un ve Trabzonsporluların mesajlarını, kültürlerini ve algılarını Türkiye’nin ve dünyanın tüm köşelerine yüksek sesle ulaştırmak ve bu bağla kardeşliğimizi daha somut bağlarla güçlendirmek istiyoruz.
                            joganita@joganita.net
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşler Takımı | Drogheda United

“Kardeş Kulüp Şanlıurfaspor” projemizin öncesinde, esnasında ve sonrasında aldığımız olumlu ve pekiştirici tepkiler, yeni projeler ve sorumluluklar konusunda cesaretimizi arttırdı. “Drogheda” projemiz bu bağlamda daha geniş bir fikri ve daha büyük bir organizasyonu barındırıyor.

Futbolun evrensel ve birleştirici unsurlarının yanına bordo mavi renkleri koyup Trabzonspor Kulübü’nün kardeş kulüp ilan ettiği Drogheda United’ı ziyaret edeceğiz.
                              2012 yazında planladığımız ancak çeşitli nedenlerle ertelemek zorunda kaldığımız projemiz için artık tüm hazırlıklarımız tamam.

18-22 Temmuz tarihleri arasında İrlanda’da, Drogheda’da olacağız.

Pankartlarımızla, formalarımızla, atkılarımızla…

Atkılarımızı, formalarımızı ve hediyelerimizi kardeşlerimize ileteceğiz.

Şehre ve tüm takıma kardeşlerinden, Trabzonsporlulardan selam götüreceğiz.

“Drogheda United - Trabzonspor Kardeşliği” belgeselini çekeceğiz.

19 Temmuz günü Drogheda United’ın Sligo Rovers ile oynayacağı maçta, birlikte şarkılar ve marşlar söyleyecek, tribünde beraber coşkuyla futbol izleyeceğiz. Kim bilir belki de, Hunky Dorys Park Stadyumu’nda Kazım’ın Trabzonspor marşını dinleyeceğiz kardeşlerimizle beraber. Tüm Trabzonsporlulardan hediyeler sunacağız Drogheda United taraftarlarına. Onlarca Trabzonspor atkısı selamlayacak Drogheda United futbolcularını.

Trabzonspor’un ve Trabzonsporluların mesajlarını, kültürlerini ve algılarını Türkiye’nin ve dünyanın tüm köşelerine yüksek sesle ulaştırmak ve bu bağla kardeşliğimizi daha somut bağlarla güçlendirmek istiyoruz.
                              joganita@joganita.net
                              Süpersiniz süper. Ben de haberi okuyunca hemen bilet baktım ama çok pahalı benim gibi bir öğrenci için çok. Uy Aha ve Dalga Dalga Fırtına'yı çalın onlar da coşacaktır zaten.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X