Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bordo-Mavi Kardeşler Buluşamadı!.. | Drogheda United-Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın en güzel anı Trabzonsporlu 100 kadar taraftarın "Yağarsa yağmur yağar" diye bağırırken İrlandalılar'ın "Biz zaten islanmişuk" diye karşılık vermesiydi.

Drogheda Fan Club yetkilisi Steve McDoherty "Bir Trabzon türküsünden alınan bu tezahuratı Trabzonspor taraftarının internetteki oluşumu "bordomavi.net" üyesi arkadaşlarla beraber çalıştık. Özellikle @zafer6161 adlı üyenin İrlanda aksanlı müthiş İngilizcesi de tezahuratı çabucak öğrenmemizde büyük rol oynadı" diye konuştu.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum yazıldı mı (Zannetmiyorum, o yüce şahsiyet espri konusu yapılamaz. Ama var da görmediysem, zaten bütün forum az sonra gözüme sokar ) ama, bir katkıda benden olsun:

-"Teknik direktör Şenol Güneş, aylar sonra alabildiği bir puanın sevinciyle İrlandalılar'a bir vuvuzela solo yaptı."

.
      Şenol Güneş hakkında espiri yapılmayacak değil, tabiiki yapılabilir, ama siz bunu allayıp pullayıp yazınca otomatik olarak tepki topluyor.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş hakkında espiri yapılmayacak değil, tabiiki yapılabilir, ama siz bunu allayıp pullayıp yazınca otomatik olarak tepki topluyor.
        Diğerleri neden tepki toplamıyor ?

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Diğerleri neden tepki toplamıyor ?

.
          Bir sürü kişi yapabilir, ama "yüce şahsiyet" söylemleriniz birazda olsa geriyor insanı. Yani espiriyi yapıp geçmek, konuyla ilgilenmemek en iyisi. Bu yorum bir nebzede olsa, Şenol Güneş savunucularıyla, desteklemeyenleri karşı karşıya bırakıyor. "forum gözüme sokar" falan bunlar tabiiki iletişimde gerici şeyler.

Yoksa mizaha malzeme olan o kadar çok şey var ki

Yorum

• "Kardeşlik maçında hakem gerilimi"
            Trabzonspor Kendisine kardeş takım ilan ettiği Drogheda ile maç yapmak için İrlanda'ya uçtu.
            Dün akşam Türkiye saati ile 21.45te başlayan ağır futbol koşulları yüzünden ertelenen yağmurda maç yapan kardeş takımlarda maçı Trabzonspor 3-4 kazandı.
            Maçta Drogheda'nın nizami golünü vermeyen Uruguaylı hakem maç sonu gerginliğe neden oldu.
            Maç sonu soyunma odasına giderken Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'nın hakeme tokat atarak:
            "Adil olacaksın, vereceksin o golü. Trabzon gibiyim, haksızlığa gelemem"
            dediği öğrenildi.
            Mustafa Yumlu'nun araya girmesi ile nizami golü veren hakem adeta maç sonu maçın sonucunu değiştirdi.
            Maçın skoru 4-4 olarak değiştirildi. Kardeş takımlar 1'er puanı paylaştılar.

Kaynak: BmnHA.

Yorum

• ''bu maça ne gerek vardı''' diyen tolunay hoca maçtan sonra NCAA turnuvasını seyretmek üzere abd'ye gitti..
              UCLA üniversitesinden mezun olan tolunay kafkas okulu desteklemek için gidiyorum dedi..
              verdiği sözler bini geçen tolunay hoca'ya cumhuriyetçi partiden teklif geldi..
              hoca görevi bırakıp abd'de politikaya atılabilir..
              kaynak : DHA

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir sürü kişi yapabilir, ama "yüce şahsiyet" söylemleriniz birazda olsa geriyor insanı. Yani espiriyi yapıp geçmek, konuyla ilgilenmemek en iyisi. Bu yorum bir nebzede olsa, Şenol Güneş savunucularıyla, desteklemeyenleri karşı karşıya bırakıyor. "forum gözüme sokar" falan bunlar tabiiki iletişimde gerici şeyler.

Yoksa mizaha malzeme olan o kadar çok şey var ki
                Haklısınız. Ben o tırnak içindeki ifademi kendi kendimle dalga geçmek için kullanmıştım.

Ortamı germe konusunda: Bunu ben başlatmadım.

.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Haklısınız. Ben o tırnak içindeki ifademi kendi kendimle dalga geçmek için kullanmıştım.

Ortamı germe konusunda: Bunu ben başlatmadım.

.
                  Yo, hayır sizin başlattığınızı iddia etmiyorum...

Olabilir, ancak benim gözlemlediğim bu. Yanılmışta olabilirim...

Yorum

• Sizlerinde dikkatlerinden kaçmamıştır. Maçın kritik anlarından biri de şuydu, Stepanov sahada gülünce Ziya Doğan “seni Porto başkanının aradığına inanmıyorum” diye bağırdı.
                    Hasan Üçüncü kendisinden beklenmeyecek şekilde Ziya Doğan’a “etma” diye tepki gösterse de sözünü dinletmedi.
                    Şortunun içine cep yaptıran Stepanov telefonunu çıkararak daha önce kamptaki odasında yaptığının aynısı yaptı. “Al Porto başkanın telefonu ara bakalım aramış mı?”
                    Kiki Musampa tecrübeli tabi, Ziya Doğan’nın varlığından bile haberi olmadığı Mancester City’nin alt yapısından yetiştiği için göz göze gelmemeye çalıştı.
                    Marcelinho gole dönük orta sahada başarılı olamayınca 3. dakikada gerçek mevkisi sol bek’e taşındı. Orda olan Musa Büyük itiraz edince yaka paça sağ bek’e doğru uzaklaştırıldı.

7 ön liberolu sistemde bir kez daha orta sahayı geçenler kara listeyi alındı ama geleceğimiz parlak.

Uzun zamandan beri böylesine bir strateji savaşının ve diyalogların yaşandığı maç görmemiştim. Teşekkürler Trabzonspor teşekkürler Drogheda.
                    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 11:28.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İzleyemeyenler için maçın geniş özeti..

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Maçtan önceki konser ve gösterileri izlemek için

Yorum

• Metin abi çok fenasın

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sizlerinde dikkatlerinden kaçmamıştır. Maçın kritik anlarından biri de şuydu, Stepanov sahada gülünce Ziya Doğan “seni Porto başkanının aradığına inanmıyorum” diye bağırdı.
                            Hasan Üçüncü kendisinden beklenmeyecek şekilde Ziya Doğan’a “etma” diye tepki gösterse de sözünü dinletmedi.
                            Şortunun içine cep yaptıran Stepanov telefonunu çıkararak daha önce kamptaki odasında yaptığının aynısı yaptı. “Al Porto başkanın telefonu ara bakalım aramış mı?”
                            Kiki Musampa tecrübeli tabi, Ziya Doğan’nın varlığından bile haberi olmadığı Mancester City’nin alt yapısından yetiştiği için göz göze gelmemeye çalıştı.
                            Marcelinho gole dönük orta sahada başarılı olamayınca 3. dakikada gerçek mevkisi sol bek’e taşındı. Orda olan Musa Büyük itiraz edince yaka paça sağ bek’e doğru uzaklaştırıldı.

7 ön liberolu sistemde bir kez daha orta sahayı geçenler kara listeyi alındı ama geleceğimiz parlak.

Uzun zamandan beri böylesine bir strateji savaşının ve diyalogların yaşandığı maç görmemiştim. Teşekkürler Trabzonspor teşekkürler Drogheda.
                            bu maçı seyretmeye gelen italyanlar gördüklerine inanamadılar..yıllardan beri defansif oynadıklarını zanneden italyanlar 7 önliberolu sistemi görünce konuyu italyan parlamentosuna taşıdı..alınan kararla italya ofansif 4-3-3 taktiğine oy birliğiyle döndü..

Yorum

• maçı dorgheda başkanı ile seyreden sadri şener maç sonu bbc'ye ''bu takımı bilgisayara koysan ilk dörde girer''dedi..

Yorum

• Şu başlığı cezalı geçirmeme sebep olan P.Henrique'yi ömrüm boyunca affetmeyeceğim.
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X