Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bordo-Mavi Kardeşler Buluşamadı!.. | Drogheda United-Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nihayet, rövanşıda olr umarım

Yorum

milli maçlarda irlanda'da liglere ara verilmiyor..
      irlanda'da sezon kasım ayında bitiyor şubat ayında başlıyor..
      drogheda united'ın klüp başkanına sordum "henüz teyit etmedik" dedi!

drogheda united sezon arası kampı için antalya veya trabzon'a gitme niyetindeydi..sanırım bu teklif kabul görmeyince ikinci bir plan sundular..
      hayırlısı olur inşallah!

Yorum

geç bile kaldık avrupa takımları bu işleri yani pazarlama işlerini çok iyi yapıyor

Yorum

Hayallerim gercek oluyor Mac Irlanda'da olursa kesinlikle gidecegim.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

Geç kalındı hayatım da hiç yurt dışına çıkmadan İrlanda o puslu havası pub larıyla en merak ettiğim yerlerden biri.Güzel bir organizasyonla neden olmasın

Yorum

Eze eze bağrmıza basarız.
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Harika bir haber
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

helal olsuuunnnnn.
                  bu güzel haber
                  maç yapmadığınız her gün size ne kadar sövmüş olsamda....tebrikler yönetim
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

bu habere cok sevindim

Yorum

İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      helal olsuuunnnnn.
                      bu güzel haber
                      maç yapmadığınız her gün size ne kadar sövmüş olsamda....tebrikler yönetim
                      dublin büyükelçimiz dış işleri kanalıyla bizzat bu dostluk maçı projesini takip etti diye biliyorum..
                      sözlediğiniz gibi öyle veya böyle bu organizasyonun olması ve devaının gelmesi değil sadece trabzonspor'a dünya futboluna bile vizyon getirecektir!

Yorum

hadi hayırlısı bakalım, o kadar bekledik, istedik, sonunda gerçekleşir inşallah.

Yorum

Geç de olsa doğru olan yapıldı. Emeği geçenlere teşekkürler.
                          FxY

Yorum

İlk olarak talibim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dublin büyükelçimiz dış işleri kanalıyla bizzat bu dostluk maçı projesini takip etti diye biliyorum..
                            sözlediğiniz gibi öyle veya böyle bu organizasyonun olması ve devaının gelmesi değil sadece trabzonspor'a dünya futboluna bile vizyon getirecektir!
                            işin kötüsü içimizdeki irlandalılar muhabbetinin bi şeyini çıkarırız artık
                            neyse,ampır ampır kazakistan ligi takımlarını izlemektense droghedayı izleriz
                            hem ada ülkelerindeki atmosfer başka oluyor
                            o stadta seyircinin yakınlığı auwww,ohoooowww,uwwwww. sesleri filan seviyorum ben
                            gol olunca filedeki mikrofondan şırakk diye ses gelir filan...
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Bu karşılaşma ile ilgili hatıra atkısı olsa süper olur...
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Aşağıya inen köy minibüsü gibi takımımız Drogheda lisanslı ürünleri için sipariş almalı taraftardan Yurtdışından bizzat satın almamız işi baya zorlaştırıyor Atkılar,formalar,bayraklar vb.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X