Nihayet, rövanşıda olr umarım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bordo-Mavi Kardeşler Buluşamadı!.. | Drogheda United-Trabzonspor
Daraltma
X
-
milli maçlarda irlanda'da liglere ara verilmiyor..
irlanda'da sezon kasım ayında bitiyor şubat ayında başlıyor..
drogheda united'ın klüp başkanına sordum "henüz teyit etmedik" dedi!
drogheda united sezon arası kampı için antalya veya trabzon'a gitme niyetindeydi..sanırım bu teklif kabul görmeyince ikinci bir plan sundular..
hayırlısı olur inşallah!
Yorum
-
dublin büyükelçimiz dış işleri kanalıyla bizzat bu dostluk maçı projesini takip etti diye biliyorum..İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsuuunnnnn.
bu güzel haber
maç yapmadığınız her gün size ne kadar sövmüş olsamda....tebrikler yönetim
sözlediğiniz gibi öyle veya böyle bu organizasyonun olması ve devaının gelmesi değil sadece trabzonspor'a dünya futboluna bile vizyon getirecektir!
Yorum
-
işin kötüsü içimizdeki irlandalılar muhabbetinin bi şeyini çıkarırız artıkİlk olarak talibim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledublin büyükelçimiz dış işleri kanalıyla bizzat bu dostluk maçı projesini takip etti diye biliyorum..
sözlediğiniz gibi öyle veya böyle bu organizasyonun olması ve devaının gelmesi değil sadece trabzonspor'a dünya futboluna bile vizyon getirecektir!
neyse,ampır ampır kazakistan ligi takımlarını izlemektense droghedayı izleriz
hem ada ülkelerindeki atmosfer başka oluyor
o stadta seyircinin yakınlığı auwww,ohoooowww,uwwwww. sesleri filan seviyorum ben
gol olunca filedeki mikrofondan şırakk diye ses gelir filan...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum