İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespora Tesekkürler
Daraltma
X
-
bundan sonra umarim rize'ye bir tek kelime edilmez..
helal olsun onlara..karadeniz insanina yakisani yaptilar, yenilseydiler de kimsenin kizmaya hakki yoktu.
ligde karadeniz takimlarinin olmasi her zaman her sartta bizim için iyidir..
o yüzden samsuna de üzüldüm, gönlüm simdi ordu ile..haydi ordu, gel süper lige..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
unutmayin ki biz bu maçi Izmir de rize yüzünden oynadik ve emin Avni Akerde olsaydi maç rizenin galibiyetine de ihtiyacimiz olmiyacakti. ben tesekkür filan etmiyorum, çünkü seneye ayni ......lilari yine yapicaklar... bizim onlara ihtiyacimiz yok, tas koymasinlar yeter...
Yorum
-
2 hafta oncesine kadar rizeye demedigimiz kalmadi ben genede sozumun arkasindayim rize trabzonun dostu deyildir dun kendisini gostermek için oynadilar ve kazandilar rizenin dostlugu hikaye tek dostumuz biziz ne cabuk unuttunuz 2 hafta once rizede yasananlarisorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
karadenizliler temiz kalnpli olmalari yüzünden bu hallere düsüyoruz hep. rizelilerinn hatasi aralarinda fener formali bayraklilarin olmasina izin vermeleri. yoksa gerçek rizesporlulara kimse nin bisey dedigi yok. rize sporlada hiçbi problemimiz olamaz. tek sorun onlarin içinde ki fener sempatizanlari. gerçkten sadece rizesporlu olsalar hiç bi kavga gürültü kalmayacak. ama rize kendi maçinda tribünlerinde fener formali bayrakli adamlara izin verirsen herzaman bu böyle devam eder. tekrar dsiyorum gerçek rizesporlularla hiç bi problemimiz yok.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Su hale bakin kedimizden utanmamiz lazim. Rizespor için ileri geri konusuruz ondan sonra Rizespor bizi UEFA'ya gönderir. Rizespor birden canim cicim olur... Utanmasi gereken bir zümre daha var. o kutsal Trabzonspor formasini giyen ruhsuzlar toplulugudur. Yaziklar olsun..Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Bu baslik, Rizespor içinaçilan basliga alternatif olarak özür dilensin diyemi açildi?Rizede olaylari çikaranlar bellidir.Her akli basinda adamda bilirki Rize ya da Trabzon çok farkimiz yok yani...Rizeyle ya da Karadenizdeki takimlarla eger biz düsman olursak bu ancak eziklerin isine gelir.Bu adamlarda bunu çok iyi bildikleri için her Rize,Samsun v.s. takimlarla maçlardan evvel Erman Toroglu gibi adamlarda çikar bu isin kaymagini yerler.
Rizespor, kendi için oynamistir.Aldigi sonuç bizim isimize yaramistir bu bir gerçektir.Ama benim bu sonuca bakisim Emorfo gibi...Yaziklar olsun diyorum Trabzonspor formasini siradan hale getirenlere,yaziklar olsun o formayi giyen ruhsuzlara...
Besiktasta operasyon oldugu halde sahaya çikip çatir çatir top oynuyorlar ama bizimkiler çoktaaaaan tatile çikmislarda haberimiz yok!...
Ruhsuzlar,artik karar aldim seneye hiç sizin bu salakliginizi çekmeyecegim, kahir etmeyecegim haberiniz olsun...Biktim usandim bu adamlardan ya,söyle agiz tatiyla Besiktasi ne zaman yenecegiz biz?O forma bir çoguna büyük geliyor,oynamak istemeyen defolsun gitsin...
Edited by: BadalogluTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildiSu hale bakin kedimizden utanmamiz lazim. Rizespor için ileri geri konusuruz ondan sonra Rizespor bizi UEFA'ya gönderir. Rizespor birden canim cicim olur... Utanmasi gereken bir zümre daha var. o kutsal Trabzonspor formasini giyen ruhsuzlar toplulugudur. Yaziklar olsun..
sonuna kadar haklisiniz [img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
o formanin ne demek oldugunu birilerinin bunlara kafalarina vura vuraanlatmasi gerekiyor çünkü hala anlamamakta israr ediyorlar.Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
TRABZONSPOR'um dogru dürüst oynasabugün Rizeye tesekkür etmezdik.
Bu yönetimle ne sampiyon oluruz nede kupa kaldirabiliriz. 3 kurusun hesabini yapan yönetim anlayisi ile sampiyon olunamaz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bazi takiamlara haksizlik etmeyelim arkadaslar Rize'den daha çok, Gençlerbirligi'ne, Kayseri'ye ve kupayi alarak dördüncülük kontenjanini bize açan Besiktas'a da tesekkürlerimizi eksik etmeyelim... Unuttugum baska takim kaldi mi acaba? [img]smileys/smiley18.gif[/img]Futbolcularimiz yenilmekten yoruldu biz de tesekkür etmekten yorulacagiz sanirim [img]smileys/smiley5.gif[/img]Always Trabzon!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum