Aslina bakarsak bizim futbolcularin hiçbir zaman UEFA diye bir hedefi olmadi. Bu sene de bir hedefimiz olsun diye yönetim bu isi sik sik gündeme getirdi. Hoca bu hedeften bahsetti, taraftar bahsetti. Ama futbolcularin sahada gösterdigi mücadele böyle bir hedefi isaret etmiyordu. Rakiplerin ikrami ile UEFA'ya gittik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespora Tesekkürler
Daraltma
X
-
Her maçta yasanan, ufak sayida insanlarin gerginlikleri medyaya tasinir ve yan yana olan bu 2 sehrin birbirine düsman olmasi sagnalir. Çogunluga bakildiginda böyle bir sorun yoktur ama çogunlukta haber yapilacak bir malzeme de yoktur. Esas olan az sayida insanin yaptigi olaylardir.
[img]smileys/smiley32.gif[/img]ÇaykurRize[img]smileys/smiley32.gif[/img]
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildirize yüzünden izmirde oynadik maçi.yine rize sayesinde uefaya gidiyoruz.ama ben tesekkür etmeyecegim.
Hasaaann Emin ol ki o olayi çikaran onursuz fb'ligi ayyuka çikmis bir damla içlerinde Rize'lilik olmayanlar birakUEFA'yi hali sahada oynamamizi istemezlerdi. Iki farkli sekilde düsünenleri ve olayin içerigini dogru etüd edelim. Esirgemeyecegimiz bir tesekkür bizi yüceltir.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kime tesekkür ediyoruz önce ona karar verelim...
Tesekkürü borç bildiklerim;
1)Onuruyla sahaya çikip terinin son damlasina kadar savasan rizesporlu futbolcular için
2)Sahada biz dahil her maçta onuruyla oynayan tüm futbolcular için
3)Karadeniz takimlarinin galibiyetini istanbul eziklerinin malübiyetini isteyenler için...
bunlar..
Birde yazik dediklerim ...
1)Rizespor takimini yedek kadroyla ankaraya gönderenlere..
2)hiçbir sorunu olmayipta izin alip gençler maçina gitmeyen rizeli futbolculara...
3)Gençleri yenmelerine ragmen as futbolcularini kesen teknik heyete...
4)Rize.TRABZONSPOR maçlarinda febeli ezikleri aralarina alan ve iki kardes sehri birbirine düsürenlere ...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Her zaman futbolda Karadeniz Birligini savunurum.Samsun'da da,Rize'de de Trabzonspor aleyhine bagiranlar 3 eziklerin taraftarlaridir.Trabzon'da bile bu ezikler taraftar bulabiliyorsa Samsun'ada Rize'yede söyleyecek bir sözümüz olamaz.
Bu anlamda Rize'ye tesekkürü borç bilirken [img]smileys/smiley32.gif[/img],diger rakibimizi saf disi birakan geyseyede tesekkür etsek mi acaba ? [img]smileys/smiley4.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ben de rizenin hakkini yiyenlerdenim...ama rize bizi mahcup etii...etti de sanki dur su gençleri yeneyim nasilsa trabzon yenilir ama komsumdur uefaya gitsin mi dedi!!! yenilseydi de birsey degismemeliydi, çünkü biz kendi isimizi bu sene hiç kendimiz göremedik..
karadeniz birligine ise inanmiyorum, herkes mücadelesini adam gibi yaparsa birliklere gerek kalmaz , futbol kirlenmez..
Yorum
-
TESEKKÜRLER ATAY AKTUG VE YÖNETIMINE
Hernekadar taraftar grubu olarak rize ve samsunspor taraftarlari bizi sevmeselerde (çekemeselerde) yönetimsel olarak çok çok iyi dosluklarin temelinin atildigi atay baskan ve diger karadeniz kulup baskan ve ekiplerine tesekkürler...Hep beraber ordusporu play off maçlarinda desteklemeye TRABZONSPOR BAYRAKLARIMIZLA, sizleri aramizda görmek bizi sevindirir Ordulu hemsehrilerimiz ne kadar çok karadeniz takimi o kadar çok basariUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bazi arkadaslar , sahamizin kapanmasina sebep oldugu için RIZESPOR'A tesekkür etmekden imtina ediyor.
RIZESPOR takiminin sahadaki kadrosu ve teknik heyetinden kaynaklanan bir olay olmamistir. Olayin sebebinin tribünlerdeki provakatörlerce çikartildigi kesin oldugu bilinmektedir. Bu sebeple RIZESPOR futbol takiminin, kadro, teknik heyet ve yönetiminin bize karsi herhangibir art niyeti olmadigi bir gerçektir.
RIZESPOR takimida ligde ununu eleyip asmisdir ve son maçta kadrosundaki yedek futbolcularin permormansini görmek için bu maça degisik bir kadro ile çikmis ve UEFA ya gidecek olan bizim çok degerli futbolculardan kurulu kadromuzun yenemedigi GENÇLERBIRLIGI takimini ANKARA'DA deplasmanda olmalarina ragmen 3-1 gibi net bir skorla yenmisler veTRABZONSPOR takiminin bu sene uluslararasi musabakalara katilma hakkini elde etmesine katkidabulunmuslardir.
Kisacasi GENÇLERBIRLIGI takimi ve TRABZONSPOR takimi UEFA 'da oynama hakkini elde etmeleri için son maçlarinda mutlak puan almalari gerektigi halde, su anda bu iki takimin kadrosunda bulunan bir çok futbolcunun seneye takimlarinda olamayacagindan dolayi , son maçlarinaasilmamislarve RIZESPOR'un GENÇLERBIRLIGI Maçinda sahada oynayan futbolcularin ekmeklerini bu meslekden kazandiklarini ve gelecekleri için bu maça asildiklari kanaatindeyim. Bu gerçekden yola çikarak RIZESPOR takiminin bu basarisininTRABZONSPOR kulübüne ve taraftarina uluslararasi organizasyonlara katilma hakki vermistir. Ve ben bu olanagi bana saglayan RIZESPOR Futbol takiminin tüm fertlerine TESEKKÜR etmeyi bir borç olarak kabul ettim ve TESEKKÜR ettim.
Sevgili kardesim BADALOGLU nun dedigi gibi diger açilan bir topice karsi alternatif bir topic olarak açmadim.Baskabir kardesimin dedigi gibide RIZE'LI degilim.
Saygilarimla
TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum