Rizespor a tesekkür ederiz.Bu kiyaklarina karsilik bir dahaki sene daha az atariz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespora Tesekkürler
Daraltma
X
-
usaklar az bi susun daa çayelinden kiz alacagiz Allah'in izniyle arada bizim iside bozacaksiniz. dügünden sonra yazarsiniz [img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
rizeye tesekkur etmiyorum kendisi için oynamistir yoksa biz trabzona kiyak yapalim diye oynamamislardir ve oynamazlarda kimse odstluktan bahsetmesin rizeye deplasmana giden arkadaslara bi sorun bakalim adamlar ne diye tezarat yapiyolardi sadece kale arkasida deyil bi ara numarali bile bagiriyodu maç sonunda kaç tane 61 plakanin camlari kirildi
maksat ortami germek deyil ama bi galiboiyet sonrasi rize dostumuzdur diyenlere kiziyorum tek dostumuz biziz gerisi yalansorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
@ ozcilingir Ahmet abi bir seyi daha ilave etmek istiyorum. Vestel manisa maçinda eger fb ceza almasaydi. Rize maçindan biz asla ceza almazdik bu tip durumlarda kiyas ve eyyamcilik oluyor maçi seyreden herkes gördü ki cezayi gerektirecek bir durum yoktu, varsa ki bu ceza evsahibi takima verilebilirdi. Unuttugumuz bir sey daha var maçi gözlemcilerin federasyon yetkililerinin maçin durmasini gerektirecek hiçbir olay yokken 15 dakika maçi geç baslatmislar ve maçin baslamamasina sinirlenen iki takim taraftarilarinin gerilmesine sebep olmuslardir. Oysa ki maç baslasa gözler ister istemez sahaya dönecek ve gerilim aninda düsecekti. Bunu birileri istemedi.
Maçin izmire alinmasi ise tamamen güvenlik sebebiydi. Maçlar öncesi düsünce suydu. fb sampiyon olacak sampiyonlugu kutlamak isteyen fb taraftarlari yola dökülecek Trabzon - Besiktas maçindan çikan her iki takim taraftarlari fb taraftarlarina bu maçin sonuca bakilmaksizin saldiracakti.Izmir bir önceki sinavi geçince ve böylede bir durum söz konusu olunca gürültü patirtiaçisindan en uzak yer seçilmistir yada zorla seçtirilmistir.
@ Lazkopat_61 "ne kadar çok karadeniz takimi o kadar çok basari" Yillarca ihmal edilmis bölge ekonomisi için yüzdeyüz gerekli bir seydir Karadeniz takimlarinin 1. ligde yer almasi. Ama hepsi buraya kadar, herkes kendine oynasin,tipki bu hafta oldugu gibi bu bize yeter. Düsmanliklara hayir, dibine kadar rekabete ise evet. Rekabet kaliteyi getirmelidir düsmanligi degil.
@ KÜÇÜKALI Bittiginin resmidir, Hemi da Çayeli.. oy oy oyy. yayla senliklerindesenide aramizda görecegiz anlasilan enisteeeeeeTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Ne mesela 26 senede bizi sadece 2 kez yendikleri için mi ? yada son dört sezonda fenerbahçe'den bizden daha çok puan aldiklari için mi ?berabere bile kalsalar UEFA'ya gidemeyecektik neden doruya dogru demiyorsunuz ? Biz farkliligimizi ve büyüklügümüzü ortaya koymak zorundayiz. Tesekkür etmek sayginliginin ve büyüklügün alametidir.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Rizeden böyle mücadele beklemiyordum açikcasi....
Tesekkürler Rize...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Karadenizli olduklarini hatirlattilar bize...
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Allah askina ya birakin bunlari...Ne tesekkür ediyorsunuzki anliyamadim Rize bizim için oynamadi kendileri için oynadi, birde onlar için sayfa açiyorsunuz inanamiyyorum. Yaptiklarini ne çabuk unuttunuz bir diyil iki diyil... Onlar asla bizim dostumuz olamaz!!!Trabzonspor'um senin için ölürüm!..
Yorum
-
metin abi nie ölde dedin yaw ürkütme beni. zate bi ton taksite soktular beni öde öde bitmiyor geçen hafta sözlendik hayirlisi Allah'dan. ben oga hiç bise sormadim karalahana dolmasi yapmasini biliymisun dedim biliyrum dedi oda dedim oldi bu is [img]smileys/smiley36.gif[/img]fenerden Trabzon'a geçis de yaptirdik. ben daha ne edeyim.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
ya bunlar degil mi, fenerin Trabzon maçi öncesi yillarca fenere sehirlerini açan, bunlar degilmi yillar önce maçta kaleci Senol Günesin kafasini yaran, bunlar degil mi hersene rizeye giden taraftarimiza saldiran, bunlar degil mi kendi takimindan çok feneri tutan.... daha 2 gün önce gazetelerde rizede kafasi yarilan taraftarimizin resimleri dolasiyodu, bari o insanlara ayip etmeyin. yedek kadrosuyla çikmistir maça rize, kendi için oynamistir. böyle tesekkür olaylarina hiç mi hiç gerek yok çünkü bunlarin bize karsi olan kiskançligi, kini bitmez. kendi takimlari bizimkiyle bas edemediginden fener diye bagirirlar anca maçlarda. rizesporu sevmiyorum ve en kisa zamanda 2. lig a kategorisindeki yerini almasini istiyorum...
Yorum
-
Tesekkür ediyorsunuz ama tesekkür, sizin icin yapilan bir sey varsa edilir. Tamam, Rizespor maci verseydi gidemeyecektik UEFA'ya. Ama bir de su acidan bakmak lazim. Rizespor yedek agirlikli bir kadroyla maca cikti ve yedekler kendilerini göstermek icin canla basla oynadilar, yani Trabzonspor'un UEFA'ya gitmesi icin oynamadilar. Ben Rizespor'u maci kazandigi icin degil, serefi ve onurunu kaybetmeden oynadigi icin tebrik edebilirim ancak.
Ayrica bizi, UEFA'ya gitmek icin baska takimlarin mac kazanmasina muhtac birakanlara ne demeli bilmiyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum