Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ankaraspor maçindn sonra evin yolunu tuttuk... tam stadin önündeki durakta dolmus bekliyorduk.. bos bir dolmus geldi .. hurraaa!.. herkes bindi.. baktim dolmus hep maçtan çikan trabzonsporlularla dolu yanima bir abi ve çocugu oturdu... abinin tipine baktim trabzonluya benzemiyor...daha çok orta anadolu esmerligindeydi yüzü... çocugunun kafasinda trabzonspor sapkasi... dedim abi siz trabzonlumusunuz? yok dedi ben trabzonsporluyum...peki nerelisin dedim.. kirikkaleliyim dedi.. ooo dedim trabzonlu olmayan trabzonsporlulardansin dedim.. tebrik ederim abi dedim... abimiz baya fanatiktmis... iki yildir trabzonspor kongre üyesiymis bile... 1986 yilinda ts-fb maçi için trabzona geldiginde trabzonu görme firsati olmus... tabi bizimkilerin misafirperverligindende bahsetti...ne trabzonspora ne de trabzona laf ettirmem dedi...abimiz ayrica kendisiyle birlikte 17 kisiyi üye etmis trabzonsporumuza... cts aksamki trabzonspor taraftari da yine mest etmis onu... Allah razi olsun böyle adamlardan.. trabzondaki bir çok kisiden fanatik abi...

maç güzeldi.. ben bunlari anlatmak istedim.. seyircimizde süperdi...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• HADDINIZI BILIN!

Editör : takagazete

Spor

Ankaraspor''un aylik resmi dergisinde yayinlanan ?Siddete Hayir? karikatürüne Trabzonspor''un alet edilmesi büyük tepki topladi...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Bordo-Mavili takim rakibini 2-0 maglup ederek gerekli cevabi da vermis oldu

TERBIYESIZLIK
      ANKARASPOR?un yayin organi olan ve Genel Yayin Yönetmenligini Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih Gökçek?in oglu Ahmet Gökçek?in yaptigi ?Ankaraspor? dergisinin 1 Nisan 2006 tarihli 5. sayisinin 79. sayfasinda yer alan tam sayfa 'SIDDETE HAYIR' karikatürü büyük tepki topladi. Hakan Dogu'nun ele aldigi karikatürde Elinde biçakli olarak çizdiginiz kisiye bordo-mavi forma giydirilmis.bu karikatür ise Trabzonspod camiasi tarafindan büyük bir tepki topladi.

BÜYÜK TEPKI
      TRABZONSPOR?un B.B.Ankaraspor'u deplasmanda 2-0 yenmesinden sonra ise Trabzon spor kamu oyu, "Ankaraspor gibi büyük bir kulübün bu hareketi yapmasi çok ayip. Bu tür hareketler insanlari siddetten uzaklastirmaktan çok siddete itiyor. Trabzonspor'un böyle bir karikatüre alet edilmesini kiniyoruz. Bunlara gerekli cevabi sahada verdik. Bu tür haberler ile prim yapmaya çalisan insanlar da gerekli cevabi almistir. Simdi ligde kalma savasi veriyorlar. Ilahi adaletten kaçis olmaz" dedi.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ankaraspor maçindaki oyunumuzu "iyi" olarak yorumlayan arkadaslarin yerinde olmak isterdim dogrusu, keske ben de bu oyuna "iyi" diyebilsem. Defans için iyi diyebiliriz ama kalan kisim kötüydü. Iyi olsak, bu Ankara'ya gol yagdirirdik zaten.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• sadece golleri seyredebildim.

galip gelmek güzel...
          Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

HADDINIZI BILIN!

Editör : takagazete

Spor

Ankaraspor''un aylik resmi dergisinde yayinlanan ?Siddete Hayir? karikatürüne Trabzonspor''un alet edilmesi büyük tepki topladi...
            < name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Bordo-Mavili takim rakibini 2-0 maglup ederek gerekli cevabi da vermis oldu

TERBIYESIZLIK
            ANKARASPOR?un yayin organi olan ve Genel Yayin Yönetmenligini Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih Gökçek?in oglu Ahmet Gökçek?in yaptigi ?Ankaraspor? dergisinin 1 Nisan 2006 tarihli 5. sayisinin 79. sayfasinda yer alan tam sayfa 'SIDDETE HAYIR' karikatürü büyük tepki topladi. Hakan Dogu'nun ele aldigi karikatürde Elinde biçakli olarak çizdiginiz kisiye bordo-mavi forma giydirilmis.bu karikatür ise Trabzonspod camiasi tarafindan büyük bir tepki topladi.

BÜYÜK TEPKI
            TRABZONSPOR?un B.B.Ankaraspor'u deplasmanda 2-0 yenmesinden sonra ise Trabzon spor kamu oyu, "Ankaraspor gibi büyük bir kulübün bu hareketi yapmasi çok ayip. Bu tür hareketler insanlari siddetten uzaklastirmaktan çok siddete itiyor. Trabzonspor'un böyle bir karikatüre alet edilmesini kiniyoruz. Bunlara gerekli cevabi sahada verdik. Bu tür haberler ile prim yapmaya çalisan insanlar da gerekli cevabi almistir. Simdi ligde kalma savasi veriyorlar. Ilahi adaletten kaçis olmaz" dedi.

bu ülkede futboldan baska hersey var kardesim nedir bu ya
            ...anti-klişe timi...

Yorum

• walla yawwwwwwwwwwwww[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• bu melih gökçek bi sindiremedi içine trabzonu busene çok isterdim düsmelerini

Yorum

• zor bir ihtimal ama insallah düsen takim ankara olur!!
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Düsecek takim Ankaraspor olacak gibi geliyo bana[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                    .

Yorum

• bu kafaya düserler
                      böyle islerle ugrasacaginiza önce ligte kalmaya bakin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                        bu melih gökçek bi sindiremedi içine trabzonu busene çok isterdim düsmelerini

TRABZONSPOR kadar tas düssün kafasina[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X