Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düsme potasindaki takimlarla arasindaki puan farki yalnizca 3,yani düsme korkusu yasiyor.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu maci kaybederlerde düsebilirler

[img]uploads/lazmania/2006-05-06_161059_puan.JPG[/img]

Yorum

• Yeneriz diye düsünüyorum.Eger yenersek ankaspor küme düsebilir.aslinda düssün de derim çünkü bize ters geliyorlar 2 senedir yenemedik veletleri tek üzüntüm Giray Bulak olur ona çok üzülürüm.
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Yenersek Giray Hoca sampiyon oldugumuz için bizi tebrik eder [img]smileys/smiley2.gif[/img]
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Surda kaldi 1 saat 28 dk. hayde usaklar alin su 3 puanida hafta sonumuz zehir olmasin...
            FxY

Yorum

• BU SENE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYEN TAKIMIMIZ....

bari su ankara eziklerini yeninde biraz teselli bulallim.......

onuda yenmezseniz bizisevmediginizi düsünecez.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Düsme Sansi olsun olmasin gayselerden 4 tane yerken bizemi sordular bi 4 te biz aticaz insallah...
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi
                  İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                  İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi

1 puan kötü olmaz, 1 puan alirsak 3. lügümüz garantidir.

Bu maçtan bir puan almamiz UEFA hayallerinin sona erdigi anlamina gelir bence.

nasi ya? o kadar da uçmayin rakipleriniz barcelona milan felan degil , gayseri ve gençlerbirligi. bu hafta gençlerbirliginin diyarbakirdan puan alabilecegini mi saniyorsunuz? veya kayserinin son hafta gs den puan alacagini mi? gençler diyarbakira, kayseri gsye yenilir, bizde ankaradan 1, bjkden 3 puan alirsak 3. oluruz

tam tersini yapsak ankaradan 3 puan alip besiktastan en azindan 1 puan alsak olmami

yok yok 1 puan iyidir, bunu hem istatistikler söylüyor; hemde giray hoca böylece kümede kalmayi garantilemis olur.

Yorum

• Arkadaslar maç baslayinca netten dinleyebilecegimiz bir link verinde trt iskencesi çekmeyelim
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Tmm. Ben Simdi Ariyorum Zaten Yayin Akislarina Bakiyorum. Bulunca Yazarim.

Yorum

• ya gerçekten birileri netten maçi seyredebiliyormus bu nasil oluyor bilgisi olan varsa lütfen yazsin
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                          Arkadaslar maç baslayinca netten dinleyebilecegimiz bir link verinde trt iskencesi çekmeyelim

trabzonsporun maçlarini trtden baska radyo vermiyor sanirim.

Yorum

• Bi Aralar Media Player 10 Ile Lig Tv Yi Izleyebiliyordukta Suan Izleniyormu Ne Durumda Bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
                              ya gerçekten birileri netten maçi seyredebiliyormus bu nasil oluyor bilgisi olan varsa lütfen yazsin

eskiden ücretli bir site vardi avrupadaki maçlari felanda veriyordu. maç izleme ücreti maç basina 2$ di, ancak daha sonra ligtv ile anlasmazli vs olmus alamamislardi maçlari. site www.turkishsoccer.tv idi

Digitürk yönetiminin almis oldugu karar dogrultusunda 2005-2006 sezonu LIG TV yayinlarinin internet haklari sirketimize verilmemistir. -Turkishsoccer.tv.

buda açiklama

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                                İlk olarak units tarafından gönderildi
                                İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi

1 puan kötü olmaz, 1 puan alirsak 3. lügümüz garantidir.

Bu maçtan bir puan almamiz UEFA hayallerinin sona erdigi anlamina gelir bence.

nasi ya? o kadar da uçmayin rakipleriniz barcelona milan felan degil , gayseri ve gençlerbirligi. bu hafta gençlerbirliginin diyarbakirdan puan alabilecegini mi saniyorsunuz? veya kayserinin son hafta gs den puan alacagini mi? gençler diyarbakira, kayseri gsye yenilir, bizde ankaradan 1, bjkden 3 puan alirsak 3. oluruz

tam tersini yapsak ankaradan 3 puan alip besiktastan en azindan 1 puan alsak olmami

yok yok 1 puan iyidir, bunu hem istatistikler söylüyor; hemde giray hoca böylece kümede kalmayi garantilemis olur.

giray hocanin problem çekmesini istemem galiba dogru diyorsun kalsinlar ligte renkli takimlar
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X