Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
    en büyük düsmana yenildik diye takimi Yanlizmi birakicaz ya
    Parayi bulup Dogru ankaraya
    Sapina Kadar Trabzon

aslanim benim iste gerçek trabzonsporlular..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

MUHAKKAK ALMAMIZ LAZIM!!!
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Biz seni öylesine sevmedik biz seni konyalinin feneri, urfalinin cimbomu, anteplinin besiktasi sevdigi gibi sevmedik biz seni ölümüne sevdik çikar aslanlar gibi oynar bu maçi alirsin sana yakisan budur bizim sevgimize layik oldugunu göster...
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

bu sene bizi çok üzdü çok [img]smileys/smiley19.gif[/img]ama yinede elimizde bir firsat var bari bunu degerlendirelim [img]smileys/smiley9.gif[/img]
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

sorun çikacagini zannetmiyorum. hatta rize maçi gibi fark bile olabilir ama tabiki hocanin ve oyuncularin psikolojisi ne durumda bilemiyoruz. konsantre bakimindan sorun çikmazsa rahat bi maç.
            Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

İlk olarak sadman tarafından gönderildi

sorun çikacagini zannetmiyorum. hatta rize maçi gibi fark bile olabilir ama tabiki hocanin ve oyuncularin psikolojisi ne durumda bilemiyoruz. konsantre bakimindan sorun çikmazsa rahat bi maç.

ben senin gibi rahat olacagini düsünmüyorum çünkü ankara su anda potada yenilirse iyice ateshatinin içine girecek zor maç olacak
              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
              BMN Tsira TRABZON

Yorum

insallah aliriz bu maçta gençlerbirligi maçinda ki taraftarimizin ilgisini bekliyorum,her ne kadar bir birlerini sevmeselerde ankara ittifaki olabilir dikkat edelim! (gençler taraftari onlari destekleyecektir)

Yorum

bu mac cok zor gececek.ankaraspor düsme korkusu yasiyo.bu macta cok dikkatli olmaliyiz.rize macinda önce söledigim gibi fatih isterse kazaniriz
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

baska takimimiz varmi arkadaslar,

..........sonuna kadar trabzon.................

Yorum

Eziklere karsi alinan bir maglubiyetten sonra,kolu kanadi kirlimis bir insanin artik nasil bir beklentisi olabilir ki ? [img]smileys/smiley18.gif[/img]Umurumda degil UEFA,anlamsiz bir maç Ankaraspor karsilasmasi.[img]smileys/smiley11.gif[/img]Bu sezon klasik oldu artik 3 ihtimalli bir maç daha.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

ya uefaya gitse ne olur ankarayi yense ne olur..bu kadar rezillikten sonr.....oskoca trabzon kendi evinde fenerden korkarak oynuyor.artik birisi buna dur desin.biz yenilsekde yensekte hiç bir takima içerde mahkum oynamamaliyiz. biz büyük takimiz biriletri gelecek olan yerli yada yabanci hocaya bu durumu anlatmalilar. gün geçtikçe küçülüyoruz. artik yeter ya buna dur diyecegiz yada siradan bi anadolu takimi olacagiz. bu karari biz verecegiz taraftar olarak.gençlerbirligi gaziantep kayseri bu maçlarda bile mahküm oynadik ama artik yeter ben artik takimin kazanip kaybetmesini önemsemiyorum yeterki artik takim üzerindeki formanin büyüklügünü hissetsin ona göre top oynasin
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

İlk olarak firari tarafından gönderildi

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                          en büyük düsmana yenildik diye takimi Yanlizmi birakicaz ya
                          Parayi bulup Dogru ankaraya
                          Sapina Kadar Trabzon

aslanim benim iste gerçek trabzonsporlular..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

helalbe..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

1-6 olur. bu maçta..
                          N e K ö T ü !

Yorum

fatih gene bol golesin kraligin alsin
                            FIRTINA61

Yorum

bu maçta napcaz bilmem valla rakip de zor durum da umutlu degilim dogrusu

[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

artik fb maçinin etkisinden çikilip bu maça konsantre olmamiz lazim taraftar olarak futbolcular olarak geriye bakadurursak önümüzü göremeyiz bu sene 3. lük farz oldu ankarayi yenip buradada ezik kargalari yenerek üçüncülügü almak çok arti bir motivasyon olur en azindan serefimizi kurtaririz..

Ama önce ankara var dikkatler ankaraya lütfen!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X