İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)
Daraltma
X
-
umarim pazar 4te olur bu maç.dersane sabah olabilirmis.o zaman kesin gelirimHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
hadi hadi hadi.. canlanin...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
ters geliooo bu takim bizeee yavvvvvwww.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!
Yorum
-
muhteşem vahid ! işi çözer canım büyük hoca (allah seni tez zamanda başımızdan defeder inşallah) bu adam şenol un yugo versiyonu ya valla kötü yönleri vardı ama ziya doğan adam gibi hacaydı be eski yönetim iştediği transferleri yapsadı şimdi bu durumlarda olmazdık bence.ama her şeye rağmen ankarasporu yeneceğimize eminim .tayfun + erdinç = 0 matematik basittir
Yorum
-
İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildiHedeften sasmayip ligi 3. bitirebilirsek tamamdir. Uefaya birinci turdan katilimaliyiz. Saglam transferlerle yeni sezona artik iyi baslayalim ya. Biktim yeni sezon, yeni sezon diye diye ama ne yapalim artik.
3. veya 4. olursakta uefada ön eleme oynamayacagiz zaten
4. bitiren ise 2. Ön elemeden baslayacak ( yani ön elemeyi gecip, 1. tura cikacak, sonrada gruplara kalacak)
Ayni gecen seneki gibi. Bjk 2. ön elemeden basladi ( vaduz, sonra malmö)
Gs ise 1. turdan basladi (tromsö)Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum