Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
    Deplansmanlarda kötüyüz.Ankaraspor da küme düsmemeye oynuyor.36 puanlari var.Bu maçi da kaybedelerse küme düsebilirler.Bence yenemeyiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
    hiç iddiasi olmayan ligde düsme durumu olmayan nice takimlari yenemedikten sonra [img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

umarim pazar 4te olur bu maç.dersane sabah olabilirmis.o zaman kesin gelirim
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

hadi hadi hadi.. canlanin...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Açikçasi beklentim yok ama ilk yaridaki gibi olmaz insallah [img]smileys/smiley7.gif[/img]
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi

Açikçasi beklentim yok ama ilk yaridaki gibi olmaz insallah [img]smileys/smiley7.gif[/img]

tekke & gökdeniz istesin maç bizim.

Yorum

dagiltacagizzzzzz ortaligi 5 diyorum
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bu maci alirsak uefaya gideriz. Insallah kazaniriz ama biraz zor gibi gozukuyor.Ankara yenilirse kume dusme potasina girecek. Beraberlik gibi geliyor bana.
                Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

son 2 macimizi aliriz..
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Bu mac bizim olacaktir bosuna heveslenmesin ankaralilar
                    Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

ankara bize ters tam bisey diyemem
                      NE MANITA, NE ARABA, NE DE UC KURUSLUK PARA. SACI SARI TENI KARA, ALEMDE TEKSIN YATTARA

Yorum

Artik beklentiler de zitlasmaya basladi.Isin dogrusu hersey olabilir.Fark da atabiliriz,zor da kazanabiliriz,kaybedebiliriz de.Alistik artik.

Yorum

ters geliooo bu takim bizeee yavvvvv
                          www.gazi-ts.com\\\\\\akçaabaTRABZONLU olmaktan gurur duyuyorum!

Yorum

muhteşem vahid ! işi çözer canım büyük hoca (allah seni tez zamanda başımızdan defeder inşallah) bu adam şenol un yugo versiyonu ya valla kötü yönleri vardı ama ziya doğan adam gibi hacaydı be eski yönetim iştediği transferleri yapsadı şimdi bu durumlarda olmazdık bence.ama her şeye rağmen ankarasporu yeneceğimize eminim .
                            tayfun + erdinç = 0 matematik basittir

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                              Hedeften sasmayip ligi 3. bitirebilirsek tamamdir. Uefaya birinci turdan katilimaliyiz. Saglam transferlerle yeni sezona artik iyi baslayalim ya. Biktim yeni sezon, yeni sezon diye diye ama ne yapalim artik.

3. veya 4. olursakta uefada ön eleme oynamayacagiz zaten
                              Yok kardes benim bildigim ligi 3. bitiren Uefada 1. Turdan baslayacak. (1. tur demek, turu gecince gruplara kalmak demek).
                              4. bitiren ise 2. Ön elemeden baslayacak ( yani ön elemeyi gecip, 1. tura cikacak, sonrada gruplara kalacak)
                              Ayni gecen seneki gibi. Bjk 2. ön elemeden basladi ( vaduz, sonra malmö)
                              Gs ise 1. turdan basladi (tromsö)
                              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

iste bu sene öyle degilmis, taktik programinda ugur meleke demisti, bu arada ankaraspordan 1 puan alirsak ligi 3. bitirirz son hafta bjkyi yenerek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X