Ankaraspor Diyarbakirdan sonra ligin en fazla gol yiyen takimi. Bu macta defansi iyi tutmaliyiz. Golu yemedikce bizim gol illada gelecek. Haydi insallah bari 2 maci alirizda 3. oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)
Daraltma
X
-
İlk olarak selcjK tarafından gönderildiiste bu sene öyle degilmis, taktik programinda ugur meleke demisti, bu arada ankaraspordan 1 puan alirsak ligi 3. bitirirz son hafta bjkyi yenerekBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
HALA TAKIMDAN ÜMIDI OLAN KARDESLERIME SEVINIYORUM....
bunlari bir kaç maç protesto edelim....
bakiyorlarki biz ne kadar kötü sonuç alirsak alalim maça geliyor bunlar.....
kötü futbola devam tabi......
yada gideceksekte bir sekilde duygularimizi yansitalim.......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak kobra tarafından gönderildi
Su ezikleri yenseydik bu maç çok keyifli olacakti.
Yensende yenilsende taraftarin seninle,üzüntünde sevincinde seninle birlikte
SAMPIYON TRABZONSPORFOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
HALA TAKIMDAN ÜMIDI OLAN KARDESLERIME SEVINIYORUM....
bunlari bir kaç maç protesto edelim....
bakiyorlarki biz ne kadar kötü sonuç alirsak alalim maça geliyor bunlar.....
kötü futbola devam tabi......
yada gideceksekte bir sekilde duygularimizi yansitalim.......
FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................
Yorum
-
ankara konta sivas samsun ve daha bir çok maçta takimima sesim kisilincaya kadar destek vermis birisi olarak verdigim destegin bi ise yaramadigini ya da ne kadar yaradigini gördüm.....
bu takimdan ne köy olur ne kasaba uefaymis.....
fenerin puani 77
bizimse 49
aramizda bi takimi ligden kurtaracak kadar puan farki var.....
hem uefaya katulsak ta ne olacak çok merak ediyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
ankara konta sivas samsun ve daha bir çok maçta takimima sesim kisilincaya kadar destek vermis birisi olarak verdigim destegin bi ise yaramadigini ya da ne kadar yaradigini gördüm.....
bu takimdan ne köy olur ne kasaba uefaymis.....
fenerin puani 77
bizimse 49
aramizda bi takimi ligden kurtaracak kadar puan farki var.....
hem uefaya katulsak ta ne olacak çok merak ediyorum....
Yorum
-
İlk olarak ismet61 tarafından gönderildiBu takima destek verilmesi gerek, fenerle puan farkina bakarak bir degerlendirme yapmak yanli$tir. Ne yapalim yani, ne haliniz varsa görünmü diyelim futbolculara? Bu seneki takimin kapasitesi bu kadar.
geçen yil sampiyonluga oynayanda bu takimdi.....
dikkatine sunarim....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Evet ayni takimdi hatta fazlalik bile vardi, fakat anatosis maglübiyeti, ba$ka bazi olaylarin ayyuka cikmasi, yöneteminde yanli$ oyuncu tercihi bizi bu duruma getirdi.Bir takimin cökmesi icin bunlar yeterli sebeplertir diye dü$ünüyorum.$enol Güne$in ima edipte aciklamadigi sorunlari daha bilmiyoruz.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
arkadaslar zaten bjk uefa ya gitmeyi garantiledi.türkiye kupasinda finale çikarak.o yüzden bjk 3. olursa 4. olan gidiyo uefa ya
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum