İlk olarak Berkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler
Daraltma
X
-
Ne açıklama yapacaklarmış dengesizler sürüsü için. Sanal medyaya bakarsan sanki Trabzonspor yönetimi böyle bir pankarta müsade etmiş gibi bir algı oluşmuş. Ortada pankart vs. yok. Giyilen penyelerden okunan bir yazı var. Zerre umurumuzda değil. İllegal bişeyse devlet gereğini yapsın ve ilgili kişileri yargılasın. Bizden, kulübümüzden uzak olsun.
-
sedat peker reşekkür etmiş jan mari'ye oda mesajı yayınlamış.
jan mari kendi çıkarı için Trabzonspor'u kullanıyor.
buna ses çıkarmayan kim varsa bilin ki Trabzonspor'lu değildir yarın oda kendi çıkarı için her türlü haltı yiyecek bir tiptir.
yönetim bunu görmezden gelirse bitmişiz demektir.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
kulüp neden açıklama yapmıyor ?İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe açıklama yapacaklarmış dengesizler sürüsü için. Sanal medyaya bakarsan sanki Trabzonspor yönetimi böyle bir pankarta müsade etmiş gibi bir algı oluşmuş. Ortada pankart vs. yok. Giyilen penyelerden okunan bir yazı var. Zerre umurumuzda değil. İllegal bişeyse devlet gereğini yapsın ve ilgili kişileri yargılasın. Bizden, kulübümüzden uzak olsun.
jan marie isimli tribün lideri stadyuma girmeye devam edecek mi ?
jan marie rumuzlu tribün liderinin başkan ile yönetim ile bağı var mı ?
jan marie rumuzlu tribün liderine sen hayırdır diyebilecek 1 kişi bile trabzon ilinde yokmudur ?
bunların cevabını tatmin edici şekilde verebilirsen biz o zaman karar verebiliriz bu olay trabzonspor ile ilişkilendirilir veya ilişkilendirilemez diye
bana göre dibine kadar trabzonspor ile ilişkilendirilir
Yorum
-
Yönetim,takım içi sorunlara mı kafa yorsun bu tür bir rezilliği yapanlara mı çözüm arasın?İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulüp neden açıklama yapmıyor ?
jan marie isimli tribün lideri stadyuma girmeye devam edecek mi ?
jan marie rumuzlu tribün liderinin başkan ile yönetim ile bağı var mı ?
jan marie rumuzlu tribün liderine sen hayırdır diyebilecek 1 kişi bile trabzon ilinde yokmudur ?
bunların cevabını tatmin edici şekilde verebilirsen biz o zaman karar verebiliriz bu olay trabzonspor ile ilişkilendirilir veya ilişkilendirilemez diye
bana göre dibine kadar trabzonspor ile ilişkilendirilir
Yönetim şöyle düşündü,evimizin içine biri bir pislik getirdi,deşmeyelim de iyice pislik yayılmasın.Korkudan veya görmezden gelmek için değil,pisliğin daha fazla zarar vermemesi için belki.
Başkan ve ve yönetim bu kafanın en büyüğünden kulübü kurtardı halihazırda,bu kafanın seçilmesi için oyunu bile satacak karakterde insanlarımızın olduğu gerçeğini kabul edip,buna çözüm aramazsak belki de bu konuda en suçsuz adamlara yükleniriz.
Sen iyi niyetli misin?
Ben bu olayın arkasında İHO ve tayfasının olduğunu düşünüyorum,o ilişkilerin bir devamı olarak görüyorum.
Ama şimdi böyle bir olaydan sonra içinde zerre Trabzonsporluluk ruhu olup da şike olaylarında bize zarar verdiği düşünülen karanlık ve şikebahçeli bir tipin tişörtünü giyen,buna prim verenlerle yanyana olmaktan gocunmayan Trabzonsporlu olduğunu iddia eden her kim varsa onlara istediğini söyle.
Yönetim belki o cahili tribüne sokmamak için bir yol bulur ama bu isim üzerinden bir şey yapamaz,çünkü ortada ne adli ne sportif suç var.
Bunu sebep gösterse,bir sonuç alamaz.- Memento mori
Yorum
-
iki lafımın biri özkan sümerin istifasıİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim,takım içi sorunlara mı kafa yorsun bu tür bir rezilliği yapanlara mı çözüm arasın?
Yönetim şöyle düşündü,evimizin içine biri bir pislik getirdi,deşmeyelim de iyice pislik yayılmasın.Korkudan veya görmezden gelmek için değil,pisliğin daha fazla zarar vermemesi için belki.
Başkan ve ve yönetim bu kafanın en büyüğünden kulübü kurtardı halihazırda,bu kafanın seçilmesi için oyunu bile satacak karakterde insanlarımızın olduğu gerçeğini kabul edip,buna çözüm aramazsak belki de bu konuda en suçsuz adamlara yükleniriz.
Sen iyi niyetli misin?
Ben bu olayın arkasında İHO ve tayfasının olduğunu düşünüyorum,o ilişkilerin bir devamı olarak görüyorum.
Ama şimdi böyle bir olaydan sonra içinde zerre Trabzonsporluluk ruhu olup da şike olaylarında bize zarar verdiği düşünülen karanlık ve şikebahçeli bir tipin tişörtünü giyen,buna prim verenlerle yanyana olmaktan gocunmayan Trabzonsporlu olduğunu iddia eden her kim varsa onlara istediğini söyle.
Yönetim belki o cahili tribüne sokmamak için bir yol bulur ama bu isim üzerinden bir şey yapamaz,çünkü ortada ne adli ne sportif suç var.
Bunu sebep gösterse,bir sonuç alamaz.
beni ayrı yere koy bir zahmet
saha sonuçları takım vs tartışın durun sabaha kadar
beni ilgilendiren başka şeyler
50 kere anlattığım olaylar kulüpten silinmeden trabzopnspor eski trabzonspor olmadan
siyasetin içine işlemesinden kurtulmadan benim için saha sonuçları hiç bir şey ifade etmiyor
işte malum olay bunların devamı
Yorum
-
Özkan Sümer'in istifasından önce de bu insanlar vardı,Özkan Sümer istifa etti ne oldu?İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki lafımın biri özkan sümerin istifası
beni ayrı yere koy bir zahmet
saha sonuçları takım vs tartışın durun sabaha kadar
beni ilgilendiren başka şeyler
50 kere anlattığım olaylar kulüpten silinmeden trabzopnspor eski trabzonspor olmadan
siyasetin içine işlemesinden kurtulmadan benim için saha sonuçları hiç bir şey ifade etmiyor
işte malum olay bunların devamı
Özkan Sümer'i ciddiye alan kaç kişi var?
Özkan Sümer'in değerini bilen kaç kişi var,futbolda bir ekol,okul olduğunu bilen kaç kişi var?
Özkan Sümer'i bugün bile anlayan kaç kişi var,say say bitmez.
Sen siyaset diyorsun ben de insan kalitesi diyorum,sen şike yapan takımı düşürmemek için kıvranır,sonra da gider siyasetin kucağına oturursan adam da yok istemem demez,bu işler böyle.
Aziz mi Erdoğan'ı sever?Demirören mi?Bu adamlar güç nerdeyse oraya yaltaklanır,yarın Erdoğan gücü kaybetsin ilk bunlar vururlar.
Olay insan kalitesi,eğitimli,bilgili,donanımlı gerçekten milliyetçi ve vatansever adama şike olaylarına ismi karışmış,şikebahçeli olan ve mafyatik bir tipin tişörtünü kafasına silah dayasan giydiremezsin.
Sen ne yapıyorsun?Jan marie gibi hayatımda gördüğüm en vasıfsız Trabzonsporlu ikinci kişi(birincisi İHO)bu şehrin çocuklarını peşine takıp,tribüncülük oynuyor,arada belki yolunu buluyor,İHO gibi adamlar bu tipleri kullanıp,takımı ve yönetimleri sıkıntıya sokuyorlar.
Senin savunmam ben bunları yazmıştım,ne kolay ama değil mi?
Muharrem Usta ise kelle koltukta İHO ve onun etrafındaki karanlık tiplerin elinden hem de bir önceki seçimde oylarını satan karaktersizlere rağmen küsmeyip,geliyor takımı kurtarıyor,e bunu yaparken belki biraz siyasetten destek istersin,çünkü karşıdaki insanların ne kadar cahil ve dengesiz olduğunu en iyi yine başka bir Trabzonlu bilir,bırak bu kadar da olsun,herkesin hayatı tatlı,çoluğu çocuğu var.
Sen gel buradan eleştir git,yönetime vur git,sonra bu işler nasıl düzelecek kardeşim?
Tribünde yer edinemiyorsun,o saf,genç çocukları bu cahillerin elinden kurtaracak oluşumu kuramıyorsun,en azından de ki yahu siz nasıl insanlarsınız,bu kadar boş beleş adamların peşinde,şike işlerinde adı geçen,Trabzonsporla alakası olmadığı yetmezmiş gibi birde şikebahçeli olduğu söylenen mafyatik birinin adını o temiz stadın içine sokuyorsunuz,sizin aileniz yok mu,hiç aile terbiyesi almadınız,hiç mi size öz saygı aşılamadılar,bu kadar mı çapsızsınız,bu kadar mı delikanlılıktan bihabersiniz,bu kadar mı korkaksınız ve beceriksizsiniz ki böyle cahil bir tipin peşinde koşuyorsunuz.
Önce bunu sor bu tişörtü giyen ve onları destekleyenlere.
En azından önce o salaklığa alet olanlara salla,yönetime kendince onların yakın olduğu siyasi fikre karşısın diye niye bu kadar bel altı vuruyorsun?En son sasone tarafından düzenlendi; 24.09.2017, 22:55.- Memento mori
Yorum
-
Yâhu onlara anlatsan ne yazar, benim bile bildigim birçok kisi var adama anlatiyorsun her seyi diyorsun ama cevap "ama en çok onlar bagriy dribünde" oluyor,,, sike mike hikâye onlar için... birçogu da bu konularin konusulmasindan rahatsiz, destekledikleri siyâsete dokunuluyor dokunulacak diyeee.... heh iste simdi tartalim bakalim hangisi daha vahim...
Rezil icraatleri olanlara hem rezilliklerinden hem de siyâsi fikirlerinden dolayi bel alti vurmak mi ?
Rezil seyleri ortaya attiginda, o rezilliklerden sirf siyâsi kankalari rahatsiz olur diye bahsetmek istemeyen pustlarin tavri mi ?
Yorum
-
usta iho nun kibar haliİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'in istifasından önce de bu insanlar vardı,Özkan Sümer istifa etti ne oldu?
Özkan Sümer'i ciddiye alan kaç kişi var?
Özkan Sümer'in değerini bilen kaç kişi var,futbolda bir ekol,okul olduğunu bilen kaç kişi var?
Özkan Sümer'i bugün bile anlayan kaç kişi var,say say bitmez.
Sen siyaset diyorsun ben de insan kalitesi diyorum,sen şike yapan takımı düşürmemek için kıvranır,sonra da gider siyasetin kucağına oturursan adam da yok istemem demez,bu işler böyle.
Aziz mi Erdoğan'ı sever?Demirören mi?Bu adamlar güç nerdeyse oraya yaltaklanır,yarın Erdoğan gücü kaybetsin ilk bunlar vururlar.
Olay insan kalitesi,eğitimli,bilgili,donanımlı gerçekten milliyetçi ve vatansever adama şike olaylarına ismi karışmış,şikebahçeli olan ve mafyatik bir tipin tişörtünü kafasına silah dayasan giydiremezsin.
Sen ne yapıyorsun?Jan marie gibi hayatımda gördüğüm en vasıfsız Trabzonsporlu ikinci kişi(birincisi İHO)bu şehrin çocuklarını peşine takıp,tribüncülük oynuyor,arada belki yolunu buluyor,İHO gibi adamlar bu tipleri kullanıp,takımı ve yönetimleri sıkıntıya sokuyorlar.
Senin savunmam ben bunları yazmıştım,ne kolay ama değil mi?
Muharrem Usta ise kelle koltukta İHO ve onun etrafındaki karanlık tiplerin elinden hem de bir önceki seçimde oylarını satan karaktersizlere rağmen küsmeyip,geliyor takımı kurtarıyor,e bunu yaparken belki biraz siyasetten destek istersin,çünkü karşıdaki insanların ne kadar cahil ve dengesiz olduğunu en iyi yine başka bir Trabzonlu bilir,bırak bu kadar da olsun,herkesin hayatı tatlı,çoluğu çocuğu var.
Sen gel buradan eleştir git,yönetime vur git,sonra bu işler nasıl düzelecek kardeşim?
Tribünde yer edinemiyorsun,o saf,genç çocukları bu cahillerin elinden kurtaracak oluşumu kuramıyorsun,en azından de ki yahu siz nasıl insanlarsınız,bu kadar boş beleş adamların peşinde,şike işlerinde adı geçen,Trabzonsporla alakası olmadığı yetmezmiş gibi birde şikebahçeli olduğu söylenen mafyatik birinin adını o temiz stadın içine sokuyorsunuz,sizin aileniz yok mu,hiç aile terbiyesi almadınız,hiç mi size öz saygı aşılamadılar,bu kadar mı çapsızsınız,bu kadar mı delikanlılıktan bihabersiniz,bu kadar mı korkaksınız ve beceriksizsiniz ki böyle cahil bir tipin peşinde koşuyorsunuz.
Önce bunu sor bu tişörtü giyen ve onları destekleyenlere.
En azından önce o salaklığa alet olanlara salla,yönetime kendince onların yakın olduğu siyasi fikre karşısın diye niye bu kadar bel altı vuruyorsun?
umarım anladığınız da çok daha beter durumda olmayız bu 1
dedin diye söylüyorum
ne dedin ?
yönetime kendince onların yakın olduğu siyasi fikre karşısın diye ...
akp yi kast ediyorsun ya , rakibi chp ya , 40 tane oyum olsa ikisine de oy vermem
15 yıldır oy verdiğim partiye daha hiç oy vermem
benim hiç biriyle 5 kuruş işim olmaz
trabzon insanı bayılır siyasete valla ben bayılmıyorum
trabzonsporun canına kim okuduysa ona sabaha kadar sallarım arkadaş
hangi siyasi fikir falan olduğu da beni zerre ilgilendirmez
o olmuş bu olmuş
hepsini geçtim mecliste hepsi mutabık olmadı mı ?
eee ?
bunların hepsi aynı al birini vur ötekineyken ben neden trabzonspor olan konuda birine yakın olayım
ben hiç birine yakın falan değilim
yazdıklarım hakkında hakaret etmediğin sürece istediğin kadar eleştir beğenme
ama şu siyasi görüşe yakın ve ya uzaklık falan deme
Yorum
-
Siyaseti çıkarıyorum aradan tamam,yahu İHO ile hayatında yanyana gelmemiş hatta bu karanlık tipi Trabzonspor'u kurtarmak zorunda olduğu için hayatına sokmuş Muharrem Usta ki okumuş,sıfırdan başlamış,ülkenin en büyük sağlık zincirini kurmuş bir insanı şikede yapılan/yapılmayan belki de olayla en ilgisiz insanı ne demeye suçlayacağım diye tribündeki rezilliği kullanıyorsun?İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta iho nun kibar hali
umarım anladığınız da çok daha beter durumda olmayız bu 1
dedin diye söylüyorum
ne dedin ?
yönetime kendince onların yakın olduğu siyasi fikre karşısın diye ...
akp yi kast ediyorsun ya , rakibi chp ya , 40 tane oyum olsa ikisine de oy vermem
15 yıldır oy verdiğim partiye daha hiç oy vermem
benim hiç biriyle 5 kuruş işim olmaz
trabzon insanı bayılır siyasete valla ben bayılmıyorum
trabzonsporun canına kim okuduysa ona sabaha kadar sallarım arkadaş
hangi siyasi fikir falan olduğu da beni zerre ilgilendirmez
o olmuş bu olmuş
hepsini geçtim mecliste hepsi mutabık olmadı mı ?
eee ?
bunların hepsi aynı al birini vur ötekineyken ben neden trabzonspor olan konuda birine yakın olayım
ben hiç birine yakın falan değilim
yazdıklarım hakkında hakaret etmediğin sürece istediğin kadar eleştir beğenme
ama şu siyasi görüşe yakın ve ya uzaklık falan deme
Nedir,Trabzon ve bölgesinde Çakıcılar,Sarallar,İHO ve Peker gibi adamların varlığını bu siyasi zihniyete mi yoksa Muharrem Usta'ya mı yıkalım kardeşim,ne istiyorsun?
Sen salla git,işler çözülmüyor,karşında bu karanlık tipler varken Ağaoğlu topukladı,bak başkanlık seçimine bile sokulmadı adam,bunları bilmiyor musun?
Sen temiz bir Trabzonspor istesen Trabzonspor'un geleceğini düşünsen eğer,bu tiplere karşı kendini korumak için mecbur bir durumda siyasetin korumasını sağlamak isteyen insanlara bu iftirayı atmazsın.
Ama suç nerde biliyor musun,suç bu kulübü gerçekten sevenlerde.- Memento mori
Yorum
-
Bu tiplere karşı kendini korumak için mecbur bir durumda siyasetin korumasını sağlamak isteyen insanlara bu iftira ....
eğer bu cümleyi kurduysan bu konuda tartışmayı bırakalım
evvela ismi açılan kişi hangi siyasi guruba yakın onu araştır
sen her şeyi birbirine karıştırdın
siyasete bulaşırsan durum bu işte
iftira falan yok
ben 15 yıl öncesinden yaşanmış görünmüş olayları baz alıyorum
inşallah maşallah ile yorum yapmıyorum
son 15 yılda özkan sümer , atay aktuğ , sadri şener hariç bütün başkanlar mevcut iktidar ile gelmiştir
hangi başkanlar döneminde trabzonspor ne durumdaydı açar bakarsın
şike olayı ne oldu açar bakarsın
izin varmı sence şikeyi kurcalamak için ?
Yorum
-
Kurcala,Sadri Şener den bir alıntı yaparak konuşalım o zaman 'Trabzonspor için nezarete düştüm yanımda kimse yoktu' diyor.İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tiplere karşı kendini korumak için mecbur bir durumda siyasetin korumasını sağlamak isteyen insanlara bu iftira ....
eğer bu cümleyi kurduysan bu konuda tartışmayı bırakalım
evvela ismi açılan kişi hangi siyasi guruba yakın onu araştır
sen her şeyi birbirine karıştırdın
siyasete bulaşırsan durum bu işte
iftira falan yok
ben 15 yıl öncesinden yaşanmış görünmüş olayları baz alıyorum
inşallah maşallah ile yorum yapmıyorum
son 15 yılda özkan sümer , atay aktuğ , sadri şener hariç bütün başkanlar mevcut iktidar ile gelmiştir
hangi başkanlar döneminde trabzonspor ne durumdaydı açar bakarsın
şike olayı ne oldu açar bakarsın
izin varmı sence şikeyi kurcalamak için ?
Şikeyi temizlemek için için gelen Yıldırım Demirören'e oy veren de o.
Muharrem Usta neyi yaptı/yapmadı da sorumlu oldu?- Memento mori
Yorum
-
Trabzonspor tribünlerinin derdinin Trabzonspor olmadığını bu rezalet olay dolayısıyla daha iyi anlamış olduk. Genelleme yapmak istemiyorum ancak alayının Trabzonspor üzerinden farklı beklentileri var. Kardeşim adın üstünde taraftarsın sen tribünde takımın için varsın X kişiler için değil. Kulüp bu rezalete imza atan elemanların varsa kombinesini iptal edecek ve stada bir daha girmeleri engellenecek. Bu yönetimden bunu beklemekte saflık olur ya orası da ayrı bir muamma.
Trabzonspor üzerinden hesapları göre göre bitiremediler. Ne boş beleş insanımız var. Trabzonspor sevgisi bu elemanlarda kaşarlanmış kirlenmiş. Milletin tribün grupları takımı için kulübü için çalışır bizimkiler güç rant para peşinde. Bu kulübe zerre katkıları olduğuna inanmıyorum.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
valla olaya nasıl baktığına bağlıİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMafyaların ülkede başbakanı kumar oynarken dövdüğü,gazete patronlarının pijama ile ülke başbakanı karşıladığı günleri bilmeyen ergenlerin yorumunu ciddiye almıyorum ama bu kafa o tişörtü giyen kafanın aynadaki yansıma biri sağ/biri sol.
iki lafın biri demokrasi millet o bu ya
ne var yani , sen patron olarak değil , vergi mükellefi normal vatandaş olarak baksana olaya
adam pijamasını giyer şortunu giyer kime ne ? el pençe divan durmak zorunda mı ?
anayasa da yazıyormu ?
hani özgür ülkeydik ? ne oldu ?
bu boş işlerle laf kalabalığı yapmayın boşuna
yaşım yetiyor diyorsun da bari mantıklı şeylerle gel
komik olmasın , yemiyor artık insanlar
soma faciası ? madenci yakınını tekmeleyen danışmanlar ?
nasıl ? güzel oluyormu ?
pijama ? soma ? tekme ?
aaa tekmecinin karısı da trt de çalışıyormuş ?
hayırlı cumalar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum