Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün o yazilarla stadda olanlar geberse ne olur yasasa ne olur mk, baslarim milletin azili düsmanina da bilmem nesine de... düsman belli her sey belli, suçu oralarda arayin elinden bir sey gelemeyecek kimseye zarâri olmayacak orda burda 1 2 yazi yazan insanlarda degil...
    İyi de kafanı düzeltmezsen o adamların senden cahil olduğunu bilmezsen kim kimi öldürürseye gelirse olay?
    Yahu biraz yazıp.çizdiklerinize dikkat edin,yanlış bir olay yüzünden,stada girmeme cezası vererek ve yaptıkları şeyin aptallığını,saçmalığını anlatarak düzelteceğin bir olayda insanlar ölsün,kimin gücü kime yeterse ne demek?

Kime diyorsun bu lafları,o tişörtleri giyenler kim,bu kadar öfke ve kin duyacak ne yaşadın o adamlarla?
    • Memento mori

Yorum

• Trabzonspor u siyasete soktukça, Trabzonspor un çöküşü daha da hızlanacaktır. Zaten siyasete girdigimiz Nuri Albayraktan bu yana borcumuz daglar oldu.

Avni Aker i , Şamil Ekinci yi yok ederiz. Bu bizim haklı davamıza ne kadar zarar veriyor bir bilseniz.

Hani söyleyecek bir şeyin kalmaz başkası adına utanırsın yaaa. !!!
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Azız genele oranla çok azız
        ama ben takımımı ve şehrimi satmadım
        siyasi görüş şu bu uğruna takımımı yıllardır göz göre göre doğrayanların peşinden gitmedim gitmeyeceğim
        koca köyde 1 hane de kalsak sırf güçlüler dönem onların diye gerçekleri konuşmamazlık etmeyeceğim
        trabzonspordan da soğurum memleketten de soğurum ama doğru bildiğimden şaşmam

fenerliler kadar olamadık olamayacağız da
        dalkavuklukta ihtisas yaptık
        takımı doğradılar peşinden koşturduk

trabzonspor işe çekişirken aldıkları ceza siyasetin 1 lafı ile iptal edilip benim başkanım tepki olarak istifa etmiş şehir 3 seneye herşeyi unutmuş

teabzonsporu da bırakabilirim askıya alırım takip etmem
        küme düşsün beterin beteri olsun , hak olan kötülüğümüze de olsa yerini bulsun da isterim
        kaybettiğimizi rezil olduğumuzu da kabul ederim

ama doğruları konulmaktan şaşmam
        anamızdan babamızdan bunu gördük
        1 kişi de kalsak bu böyledir
        Trabzonlu haksızlığına hayırdır diyendir

dalkavukluklara alkış tutan değil
        Siyasetle bu konunun ne alakası var anlamadım,hani bu tişörtü giyenler Trabzon şehrinin bir sorunu ama sıkıntılı bir olay olduktan sonra kime hangi kompleks duygularına kapılınarak Trabzon şehrini toptan gömme ihtiyacı duyuyorsunuz?

Nedir bu birilerine yaranma,şirin görünme isteği veya kaygısı?

Trabzon-Karadeniz bölgesinde Çakıcı,Sarallar ve bilemediğimiz belki başka yapılar oldu,ha bunu normal karşıladığım manasında söylemiyorum ama sanki bu gerçeği bilmeden gelip bir Trabzon şehrine sallama isteği nedir?

Kime karşı?
        İçlerinde DHKP-C'li unsurları barındıran Bjk'ya mı veya Mecnun Odyakmaz,Sefa Kalya gibi mafyatik adamları tribün lideri yapan fb'ye mi yoksa gezi olaylarında Soros tarafından beslenen ve ülkenin sokaklarını yangın yerine çevirmekten en ufak çekince duymayan başka bir İstanbul takımı taraftarına veya teröristleri barındıran medyasına mı şirin gözükeceksiniz?

Mesela darbe yapıp,süperlige takım çıkarılan bir ülke burası,acaba o adamlar olsa sesinizi çıkarabilecek miydiniz?

Ülkede Trabzon'a vurmak için fırsat kollayan yeterince şerefsiz var,olayın yanlışlığını söyleriz,yeni neslin cahilliğini de ama 80'lerde olduğu gibi sağ-sol diye birbirlerini öldüren durumdan bu hale gelmek,sağlık ve mantıklı bir yaklaşımla düzeltilebilecek bir olaydan Trabzon ve insanına olmadık laflar söylemek?Nerelere vardınız böyle?

Başka konulara dolup,boşalmak için bu olayı kullanmayın.
        • Memento mori

Yorum

• rezalet yanlis laf, cok hafif kaliyor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maç sonucundan daha fazla can sıktı. Sebep olanlar bir daha stada giremezler umarım.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Sikebahce amigosu sikeci pezonun enistesi uyusturucuya savas acan ama kendisi otcu olan adamdan mi reis diye bahsediyorlar!!! La bu jan mari varya 10bin tl at onune azizin elini opmezse ben hicbirsey bilmiyorum..isi gucu menfaat cikar mamalanmak , hakikaten su herif ve arkasindan giden capsizlari muhatap almaya gerek yok kimin ne oldugunu herkes biliyor bosverin..bu jan denen herifi tv den mac izlerken atay aktug zamaninda yanimda birisi aradi o zamanin parasi jan sana 500tl vercem yonetim istifa diye bagir dedi kapatti telefonu 1 dakika gecmeden yonetim istifa sesini duydum tv de o gun notunu vermistim ben bu karaktersizin sonraki rezilliklerini zaten anlatmaya gerek yok..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yani şu olay var ya bildiğiniz truva atı olayı. Savaşın ortasında düşman generallerinden birisinin bayrağının kalemizde açılması gibi olmuş.

Sedat Peker'in kirli futbol dünyasında kim olduğunu bilmeyeniniz var mı? Kaleci Rüştü diyeyim Serdar Bilgili diyeyim yeter sanırım. Hepsinde de ortak bağlantı noktası Aziz Yıldırım.

Biz bitmişiz arkadaşlar Trabzonspor tribünleri kimlere emanet vay Trabzonum vay!
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• sedat peker ve futbol yan yana geldi mi ortaya pislikten başka birşey çıkmaz. bursanın küme düştüğü sezon sinan enginle hangi maçları ayarlamış, bjk o sezonun sonlarında kimlere yenilmiş, yılmaz vural rize teknik direktörü olduğu zaman maç oynanırken sahayı neden terk etmiş ayan beyan ortada.

sedat pekerin imzasının atıldığı bir maçın 3-0 dan 4-3 e gelmesi ise tesadüf müdür bilemem. ama mide bulandırdığı kesin.
                  There is no spoon...

Yorum

• İzmir’in dağlarında çiçekler açar
                    Altın güneş orda sırmalar saçar
                    Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
                    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
                    Adın yazılacak mücevher taşa

İzmir’in dağlarına bomba koydular
                    Türk’ün sancağını öne koydular
                    Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular
                    Kader böyle imiş ey garip ana
                    Kanım feda olsun güzel vatana

İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
                    Şehit olanları deftere yazdım
                    Öksüz yavruları bağrıma bastım
                    Kader böyle imiş ey garip ana
                    Kanım feda olsun güzel vatana

Peygamber kucağı şehitler yeri
                    Çalındı borular haydi ileri
                    Bozuldu çadırlar kalmayın geri

Türk oğluyum ben ölmek isterim
                    Toprak diken olsa yatağım yerim
                    Allah’ından utansın dönenler geri

Yorum

• Eğer yönetim bu olaya ciddi anlamda tepki göstermezse, bu vizyonistler ! gidene kadar bugünkü Trabzonspor'a ilgimi tamamen yok edeceğim. Onlara engel olacaksın bir daha da içeri almayacaksın! Aksi takdirde Hacıosmanoğlu'nun cümle kurabilen hali olarak anılacaksın hafızalarda...
                      Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi de kafanı düzeltmezsen o adamların senden cahil olduğunu bilmezsen kim kimi öldürürseye gelirse olay?
                        Yahu biraz yazıp.çizdiklerinize dikkat edin,yanlış bir olay yüzünden,stada girmeme cezası vererek ve yaptıkları şeyin aptallığını,saçmalığını anlatarak düzelteceğin bir olayda insanlar ölsün,kimin gücü kime yeterse ne demek?

Kime diyorsun bu lafları,o tişörtleri giyenler kim,bu kadar öfke ve kin duyacak ne yaşadın o adamlarla?
                        Dünkü rezillik yetmez mi ??
                        Ya bir de su rezilleri savunmayin yaa,, bana bir sey yapmalarina gerek yok ki...
                        Bu isin câhillikle degil, yalakalikla alâkasi var

Yorum

• Kim ulan bunlar, hepsi fenerli satılmışlardır sizi oraya alanlara yazıklar olsun gidin fenerin stadında maç izleyin reis istiyorsalar illa gitsinler Sarallar Grubu tişörtü giysinler onlar Trabzonspor ludur hiç değilse ülkemiz ve memleketimiz bitmiş okeye dönüyor ne diyelim Allah ıslah etsin
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Başlık "Taraftara Yönelik Eleştiriler" başlığına taşınmıştır.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İğrendiğimiz, utandığımız bir hadise.

Ancaaaak,

Bunun üzerinden kimse yönetime tek laf edemez. Hele Trabzonspor camiası dışından ağzını açanın alnını karışlarız.

Çünkü!..

Ortada bir pankart yok. Yönetimi bağlayan bir durum da yok. Ayrı ayrı 20-30 tane harf t-shirtü giymiş gerizekalı stada o şekilde giriyor ve birleşmesi birşey yazıyor. Bırakın böyle boş işleri. Oradaki gerizekalıların IQ'sundan da biz sorumlu değiliz herhalde.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İğrendiğimiz, utandığımız bir hadise.

Ancaaaak,

Bunun üzerinden kimse yönetime tek laf edemez. Hele Trabzonspor camiası dışından ağzını açanın alnını karışlarız.

Çünkü!..

Ortada bir pankart yok. Yönetimi bağlayan bir durum da yok. Ayrı ayrı 20-30 tane harf t-shirtü giymiş gerizekalı stada o şekilde giriyor ve birleşmesi birşey yazıyor. Bırakın böyle boş işleri. Oradaki gerizekalıların IQ'sundan da biz sorumlu değiliz herhalde.
                                Yönetim stada almıştır kimse demiyor ama bu görüntüden sonra bir açıklama yapmaları gerekirdi. Sizcede utanılcak bir hadise değil mi ?

Birinin köpeği olmayı ben sözde "TS taraftarına" yakıştıramıyorum.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim