Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla olaya nasıl baktığına bağlı
    iki lafın biri demokrasi millet o bu ya
    ne var yani , sen patron olarak değil , vergi mükellefi normal vatandaş olarak baksana olaya
    adam pijamasını giyer şortunu giyer kime ne ? el pençe divan durmak zorunda mı ?
    anayasa da yazıyormu ?
    hani özgür ülkeydik ? ne oldu ?

bu boş işlerle laf kalabalığı yapmayın boşuna
    yaşım yetiyor diyorsun da bari mantıklı şeylerle gel
    komik olmasın , yemiyor artık insanlar

soma faciası ? madenci yakınını tekmeleyen danışmanlar ?
    nasıl ? güzel oluyormu ?

pijama ? soma ? tekme ?
    aaa tekmecinin karısı da trt de çalışıyormuş ?

hayırlı cumalar.
    Ee,bu ülkede milletin içine giremediği şehirler,sokaklar vardı,yabancılara ayıp olmasın,milletin fakirliği görünmesin diye,şimdi cebinde bile internete girdiğin cep telefonları olan herkes ülke yönetiyor.
    Sorsan demokrasi der,demokrasi pijama ile kapıda başbakan karşılayan adamların çıkarı için garibanın ekmeğini teşvik diye bankacılara yedirmek oluyor tabi,sen de haklısın.

Kafa bu işte.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ee,bu ülkede milletin içine giremediği şehirler,sokaklar vardı,yabancılara ayıp olmasın,milletin fakirliği görünmesin diye,şimdi cebinde bile internete girdiğin cep telefonları olan herkes ülke yönetiyor.
      Sorsan demokrasi der,demokrasi pijama ile kapıda başbakan karşılayan adamların çıkarı için garibanın ekmeğini teşvik diye bankacılara yedirmek oluyor tabi,sen de haklısın.

Kafa bu işte.
      zenginlerin çıakrı için garibanın ekmeği dedin ya helal olsun
      ama çok zararlı çıkarsın bu muhabbet uzarsa
      patron benim akrabamın %99 u malum siyasi partiden
      etme uzatma mevzuyu hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu

neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme

kedisini köpeğini bile kamuya torpille sokarken solcunun hakkını yiyince kul hakkı olmuyormu ?
      2 şey söylerim olmaz cevap veremezsin , öyle cep telefonu yol beton falan yemez bak olmaz yapma

Yorum

• Hahahhaa o yazdiklarinin alayini mevcut iktidar da yapiyor haberin yok
        Bir de girilmeyen sehirler sokaklar ha, tabi pkk kirilmasin diye terkedilen sehirlerden bölgelerden bahsetmeyelim ama... "silah sakladiklarini biliyorduk" diyenleri de es geçelim... korucu ailelerin terk edilisini unutalim... degil mi ?

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zenginlerin çıakrı için garibanın ekmeği dedin ya helal olsun
          ama çok zararlı çıkarsın bu muhabbet uzarsa
          patron benim akrabamın %99 u malum siyasi partiden
          etme uzatma mevzuyu hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu

neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme

kedisini köpeğini bile kamuya torpille sokarken solcunun hakkını yiyince kul hakkı olmuyormu ?
          2 şey söylerim olmaz cevap veremezsin , öyle cep telefonu yol beton falan yemez bak olmaz yapma
          Söyle sen,biz bu ülkede Seyfi Oktay-Mehmet Moğultay'ları görmüş insanlarız,elbette kadroları kendi adamlarımı,partililerimi alacağım diyen bakanları gördük,yaşadık.
          Bundan daha kötü ne olabilir ki?
          • Memento mori

Yorum

• Tribün grupları kulüp tarafından denetlenmeli. Gerekirse bjknin çarşıyı uzaklaştırdığı gibi uzaklastirmali yönetim.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Söyle sen,biz bu ülkede Seyfi Oktay-Mehmet Moğultay'ları görmüş insanlarız,elbette kadroları kendi adamlarımı,partililerimi alacağım diyen bakanları gördük,yaşadık.
              Bundan daha kötü ne olabilir ki?
              sen ama hep pas veriyorsun gol yapalım diye
              ben sana onlar iyi dedimmi ? ben sana 2002 den önce ortalık güllük gülüstanlık dedimmi ?
              2002 den önceki bankamatik memurlarını anlatayımmı ? bak ona yaşım yetiyor yada baka sen karar ver yetiyormu ?

peki sen şimdi dürüst bir şekilde söyle
              2002 den önce hangi iktidar , demirel , çiller , yılmaz , ecevit , bahçeli iki lafın birini dini söyleme getirdi , dini kullandı
              siyasete dini dibine kadar alet etti ?
              din iman diyeceksin , her yere torpille adam sokacaksın
              çağlayanın 240 bin euroluk saati ?
              dindar olmak o kadar basit değil arkadaş , kullanmayacaksın
              zarara verirsin
              atatürkün din ile devlet işlerini ayırmasını atatürkçüler bile mevcut iktidar sayesinde anladı
              ha unutmadan
              patek philippe in 11 milyon dolarlık saati de var , 240 bin euro ucuz aslında hiç öyle düşünmemiştim

hadi eyvallah , kurulmuş saat gibisin
              kahvecilik de yaptım 10 sene önce , hep oradaki muhabbetler aynı değişen hiç bir şey yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribün grupları kulüp tarafından denetlenmeli. Gerekirse bjknin çarşıyı uzaklaştırdığı gibi uzaklastirmali yönetim.
                Nasıl yapacak?Yalvar yakar taraftarı tribüne çağırıyoruz,kombine alın,bilet alın diye çağrı yapıyoruz.O adamların uzaklaştırılması sorunu çözecek mi?
                O adamlar gidecek,başka adamlar gelecek,çözüm kafalarını değiştirebilmekte bunu da yönetim yapamaz.
                Çok daha kapsamlı bir iş.
                • Memento mori

Yorum

Tribün grupları kulüp tarafından denetlenmeli. Gerekirse bjknin çarşıyı uzaklaştırdığı gibi uzaklastirmali yönetim.
                  Niye tiner mi kokluyo bizim uşaklar? Kötü mötü elimizdeki bu işte. Kendimizi yerin dibine sokarak yeni bir takım inşaa edemeyiz.

Yorum

Kafa bu işte.
                    1999 yılında gazeteden aradığım ilanla hiçbir vasfım olmamasına rağmen maslak'ta plazada işe başladım o zaman ki asgari ücretin 2 buçuk katı maaş alıyordum, hemen hemen herkesin elinde o zamanın pahalı telefonları erickson t 28'leri, nokia bilmem neleri vardı, asgari ücretle çalışan 80 maaşıyla sıfır daire alabiliyordu şimdi 200 asgari ücret bile yetmez o işe.
                    Hangi fakirlik arkadaş, 2 yılda bir develüasyon oluyordu ama sanayi, tekstil kolay kolay etkilenmiyordu milletin bankalara doğru düzgün borcu yoktu şimdi her evden bir kişi bankalara hacizli, geçen bankacı arkadaşla konuşuyorum sattıkları gayrimenkulların yarısını millet ödemeyediğinden dolayı geri aldıklarını söyledi, icra dairelerinde dosya fazlalığından arşivler dolu salonlara taşmış dosyanı bulmak için haftalarca bekliyorsun ülkenin geldiği durum bu.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Nasıl yapacak?Yalvar yakar taraftarı tribüne çağırıyoruz,kombine alın,bilet alın diye çağrı yapıyoruz.O adamların uzaklaştırılması sorunu çözecek mi?
                      O adamlar gidecek,başka adamlar gelecek,çözüm kafalarını değiştirebilmekte bunu da yönetim yapamaz.
                      Çok daha kapsamlı bir iş.

Kurallara aykırı davranan cezalandırılır. Taviz verilmez ise caydırıcı olur. Trabzonspor veya herhangi bir süper lig kulübü yalnızca bir şehrin çıkardığı gençleri oynatan spor kulüpleri değil. Trabzon'un Karadeniz'in Türkiye'nin reklamını yapan belli bir marka değeri olan şirketlerdir. Kulüp bahane değil çözüm üretmek zorunda 5 bin kişi gelmese kaybedecek bir şeyi yok kulübün. Zaten maddi bir getirisi de yok. Bu tip olaylar şu yüz yılda geçiştirilebilecek şeyler değil. Çarşı'yı bjkden ayırmak imkansız görünüyordu ancak gayet ayıkladı yönetim. Bizde zaten taraftar gruplarını kendilerinden başka isteyen kimse yok. Bahane aramaya gerek yok. Yönetim muktedir yapacağı tek şey gücünü doğru kullanmak.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye tiner mi kokluyo bizim uşaklar? Kötü mötü elimizdeki bu işte. Kendimizi yerin dibine sokarak yeni bir takım inşaa edemeyiz.
                        Böyle düşünmek zarardan başka bir şey getirmez.

Yorum

Kurallara aykırı davranan cezalandırılır. Taviz verilmez ise caydırıcı olur. Trabzonspor veya herhangi bir süper lig kulübü yalnızca bir şehrin çıkardığı gençleri oynatan spor kulüpleri değil. Trabzon'un Karadeniz'in Türkiye'nin reklamını yapan belli bir marka değeri olan şirketlerdir. Kulüp bahane değil çözüm üretmek zorunda 5 bin kişi gelmese kaybedecek bir şeyi yok kulübün. Zaten maddi bir getirisi de yok. Bu tip olaylar şu yüz yılda geçiştirilebilecek şeyler değil. Çarşı'yı bjkden ayırmak imkansız görünüyordu ancak gayet ayıkladı yönetim. Bizde zaten taraftar gruplarını kendilerinden başka isteyen kimse yok. Bahane aramaya gerek yok. Yönetim muktedir yapacağı tek şey gücünü doğru kullanmak.
                          Adamlara bu karanlık adamın tişörtünü giydi diye yaptırım yapamazsın,çünkü istersen aç bak,suç değil,bir de bu sebepten cahil tipleri kahraman yaparlar stadtan atsalar,suçsuz yere bizi tribünden attılar diye ağlarlar,belki de bu sebepten kombineleri iptal etsen dava açar,tazminat alırlar.

Bu yapılan şerefsizliği eğer Trabzon genci olarak haysiyetine,namusuna,şerefine yakıştırıyorsa o cahil adamın peşinden gitmeye devam etsinler,sonunda pişman olurlar da faydası olur mu bilmem.
                          • Memento mori

Yorum

Adamlara bu karanlık adamın tişörtünü giydi diye yaptırım yapamazsın,çünkü istersen aç bak,suç değil,bir de bu sebepten cahil tipleri kahraman yaparlar stadtan atsalar,suçsuz yere bizi tribünden attılar diye ağlarlar,belki de bu sebepten kombineleri iptal etsen dava açar,tazminat alırlar.

Bu yapılan şerefsizliği eğer Trabzon genci olarak haysiyetine,namusuna,şerefine yakıştırıyorsa o cahil adamın peşinden gitmeye devam etsinler,sonunda pişman olurlar da faydası olur mu bilmem.
                            Kulübün istemesi yeterli. Bahsettiğiniz şekilde yaptırım yapsalar altından bir şey çıkmaz. Hem 6222 var hem de mutlaka kombine için kulüp ve Passolig üstünden bir sözleşme imzalamislardir mutlaka. Istenirse olmayacak şey yok bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1999 yılında gazeteden aradığım ilanla hiçbir vasfım olmamasına rağmen maslak'ta plazada işe başladım o zaman ki asgari ücretin 2 buçuk katı maaş alıyordum, hemen hemen herkesin elinde o zamanın pahalı telefonları erickson t 28'leri, nokia bilmem neleri vardı, asgari ücretle çalışan 80 maaşıyla sıfır daire alabiliyordu şimdi 200 asgari ücret bile yetmez o işe.
                              Hangi fakirlik arkadaş, 2 yılda bir develüasyon oluyordu ama sanayi, tekstil kolay kolay etkilenmiyordu milletin bankalara doğru düzgün borcu yoktu şimdi her evden bir kişi bankalara hacizli, geçen bankacı arkadaşla konuşuyorum sattıkları gayrimenkulların yarısını millet ödemeyediğinden dolayı geri aldıklarını söyledi, icra dairelerinde dosya fazlalığından arşivler dolu salonlara taşmış dosyanı bulmak için haftalarca bekliyorsun ülkenin geldiği durum bu.
                              Haklısın Fatih'cim,ne diyelim işte,bankalara borçlanmamak lazım,babaların,dedelerin anca emekli olduğunda sahip olabildiği evlere 30'lu yaşlarda ev,araba,yazlık katmak yerine daha kanaatkar olmak lazım,o konuda ben bir şey demem.

Sibel Kekili'nin sonu bile ibret olmuyor bazılarına.
                              • Memento mori

Yorum

Kulübün istemesi yeterli. Bahsettiğiniz şekilde yaptırım yapsalar altından bir şey çıkmaz. Hem 6222 var hem de mutlaka kombine için kulüp ve Passolig üstünden bir sözleşme imzalamislardir mutlaka. Istenirse olmayacak şey yok bence.
                                Ne diyecekler o ismi lazım olmayan karanlık tipin ismini tişört yapıp,giymek suç değil işte.
                                Neyden ceza verecekler?
                                Ah öyle bir imkan olsa o tipleri değil stada,şehre sokmasınlar derim.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim