İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler
Daraltma
X
-
Bizim taraftarımız için;İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylemeye başla ben devam edeyim.
1- Siyasi Parti > Trabzonspor > Doğruluk, Adalet, Dürüstlük
2- Hakaret = Eleştiri
3- Kendi Fikirleri > Diğerlerinin Fikirleri
4- Transferler > Şike Davası
5- Kendi fikirlerine yöneltilmiş eleştiri = İdeolojik emellere dayanan kötü niyetli yorumlar.
Daha devam edeyim mi ?En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 23.07.2013, 14:16.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftarımız için;
1- Siyasi Parti > Trabzonspor > Doğruluk, Adalet, Dürüstlük
2- Hakaret = Eleştiri
3- Kendi Fikirleri > Diğerlerinin Fikirleri
4- Transferler > Şike Davası
5- Kendi fikirlerine yöneltilmiş eleştiri = İdeolojik emellere dayanan kötü niyetli yorumlar.
Daha devam edeyim mi ?Lütfen okuyunuz.İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Bu ve diğer başlıklarda, diğer tüm hususlarda olduğu gibi siyaset konusunda da birbirine sataşan, hakaret eden, saldıran, her kim olursa olsun, forum kuralları gereğince cezalandırılacaktır.
2- "Hacıosmanoğlu'nun yanındayız" başlığı dün kapatıldıktan sonra, ŞAHSEN genel forumunda "İstifa" başlığını da KAPATMAK için bakmış, ancak gözüme çarpmayınca zaten kapatıldığını ve geride kaldığını düşünerek müdahale etmemiştim. Art niyetli olmayanlar sözüme inanacaktır.
3- Başlıklar konusunda adaletsizlik olduğunu düşünen üyeler, hem de eski üyeler ise, bunun uygun bir üslupla dile getirildiğinde ortada BMN yönetiminin bir hatası ya da eksiği veya dikkatsizliği varsa çözüleceğini bilmeliydi. BMN yönetimini suçlayarak ya da daha çok bağırarak veya hakaret ederek haklı çıkamazsınız.
4- Forumda sizlerin "sadece" siyasi görüşü nedeniyle ceza aldığını söylediğiniz-düşündüğünüz ya da size durumu bu şekilde yansıtan kişilere neden ceza aldığı forum kuralları ve ilgili "hakaret ve aşağılama" içeren mesajları ile birlikte bilgilendirme yapılmıştır. Kaldı ki bu kişiler, kendilerini savunma hakkı ve yetisine sahiptir. Başka birilerinin korumacılığına zannetmiyorum ki ihtiyaçları olsundur.
5- BMN yönetimi olarak son döneme kadar siyasi meselelerde çizdiğimiz kalın çizginin aşıldığının farkındayız. Bu, sürecin kaçınılmaz bir sonucuydu zira şike ve son dönemdeki yapılan birtakım tercihler ve aksiyonlar nedeniyle futbol ve Trabzonspor'un geleceğini tartışırken siyasetten bağımsız yorum yapmak imkansız hale gelmiş durumda. Bu nedenle de çizilen kalın çizgi artık yok ancak forum kuralları hala geçerliliğini koruyor ve her kim, hangi konuda fikrini ifade edecek olursa olsun, bunu yaparken forum kurallarına bağlı olmak ZORUNDADIR. Foruma üyelik alırken her üye forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
6- BMN yönetimi herhangi bir siyasi erkin tarafında değildir, olmamıştır, olmayacaktır. Forum içerisinde ya da forum dışında, BMN yönetimi ile ilgili bu tür imalarda ve iftiralarda bulunanlar senelerdir içinde bulundukları oluşumu hiç tanımamış demektir.
7- Tartışmalarla ilgili başka sorunları, eleştirileri olanlar bordomavi@bordomavi.net adresine mesajlarını iletebilirler. Forumun düzeninin daha fazla bozulmasına müsaade edilmeyecektir. İlk maddede de yekten belirttiğim gibi, düzeni bozanlarla ilgili cezai işlemler yürürlüğe konacaktır.
Bu mesajdan sonra, başlığın içeriğine uygun, birbirine sataşmadan, hakaret etmeden, kavga etmeden, belli bir zümreyi ya da görüşü hedef almadan, genelleme yapmadan, olayları ve kişileri gözeterek yorumlarınızı yapmaya devam edebilirsiniz.
Aksine atılan mesajlar kaldırılacaktır.
Başlık açılmıştır.
Yorum
-
Okuduktan sonra yazdım zaten,İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen okuyunuz.
Nereye işaret etmek istiyorsunuz ?StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Öbür tarafta mesele kapanmış. Gelip bu tarafta kurcalamaya gerek yok.İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkuduktan sonra yazdım zaten,
Nereye işaret etmek istiyorsunuz ?
Zaten yazdıklarınız da genel olarak Trabzonspor taraftarına değil; forum ahalisine yönelik.
Size cevap diye ben bir şey yazarım, öbürü gelir yazar, siz bir şey yazarsınız...
Ne dirlik ne düzen kalır sonra.
Yorum
-
Susayım o zaman ben,İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖbür tarafta mesele kapanmış. Gelip bu tarafta kurcalamaya gerek yok.
Zaten yazdıklarınız da genel olarak Trabzonspor taraftarına değil; forum ahalisine yönelik.
Size cevap diye ben bir şey yazarım, öbürü gelir yazar, siz bir şey yazarsınız...
Ne dirlik ne düzen kalır sonra.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Taraftar grupları birleşmeden şu maratona taraftar grubu almadan Kimse bizim taraftarımız iyidir bilmem ne masalını uydurmasın..Yeni yönetim geldi yine soruna çözüm bulunmadı Trabzonsporun en büyük sorunu Trabzonspor taraftarı ve Tsclub ürünleridir bunlar tam anlamınla olmadan uzun vadeli BAŞARI YAKALANAMAZ..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
Taraftar grupları birleşmez,birleşemez bu trabzon şehrine ve karakter özelliğine uymayan bir durumdur,diğer yönetimler gibi de bu yönetimde maratonu taraftar derneklerine vermediler,çekirdekçiler rahatsız olmasın diye,yada az satılan kombine kartların sayısının daha düşmemesi için,bizde isteriz senin yaşadığın şehirdeki ksk çarşı ve yalı gibi tek ses olmasını ama bu hayalden ileri gidemez,şayet gitse bile her hafta ortalık kan gölüne döner,k.arkasından yeterli ses geliyor fakat gerek karşı sesler ve stat akustiği el vermediği için taraftar etkisiz gözüküyor...1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
Maratonda taraftar grubu olmadan olmaz dostum bu işler.Gel bir hafta İzmire seni bir Göztepe yada Karşıyaka maçına götüreyimde atmosferi duy..Onlardan eksikmiyiz Hayır Tam tersine Fazlayız ama onlar bütünlemeyi iyi yapıyor bizim taraftar gibi çekirdek yemiyor maratonda bağırıyorlar.İlk olarak Y.Çuvalcı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar grupları birleşmez,birleşemez bu trabzon şehrine ve karakter özelliğine uymayan bir durumdur,diğer yönetimler gibi de bu yönetimde maratonu taraftar derneklerine vermediler,çekirdekçiler rahatsız olmasın diye,yada az satılan kombine kartların sayısının daha düşmemesi için,bizde isteriz senin yaşadığın şehirdeki ksk çarşı ve yalı gibi tek ses olmasını ama bu hayalden ileri gidemez,şayet gitse bile her hafta ortalık kan gölüne döner,k.arkasından yeterli ses geliyor fakat gerek karşı sesler ve stat akustiği el vermediği için taraftar etkisiz gözüküyor...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
Taraftara yönelik tek eleştirim buna kendim de dahilim; futbolculara efsane muamelesini bir kenara bırakalım artık.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Konuyla alâkası var mı bilmiyorum ama stadyuma ortam için gelmeyi bıraksın artık insanlar. Yaşını almış adamlar bile gelip kız kesiyor. Bunların çoğu Twitter'da orada burada aramızda. Ne yazık ki genç bayan taraftarlarımız bunları "abi" olarak görüyor. O adamların kendileriyle konuşma nedenlerini, sözde abi diye maçta yanına çağırma nedenlerini hiç düşünmüyorlar.
Trabzon'daki bayanlarımızı bu konuda düşünmeye davet ediyorum. Zaten Ağustos ayında 1-2 kişiye dalmayı planlıyorum bunun için Maratonda. Sonra tribün grupları kavga ediyor denmesin
Yorum
-
Saman alevi gibi taraftarımız var bir dakika önce çıkan bir haberle uçuşa geçip bir dakika sonrası biz bittik hiç bir halt yapamıyacaz diyebiliyorlar her şeyin netleşip sonuca ulaşmasını beklemeden günlerce kendilerini kalıptan kalıba sokup boşu boşuna strese giriyorlar..
Yorum
-
Valla kimseyi değil ama kendimi eleştirmek istiyorum hem de bunu söylerken samimiyim;
2 senedir Şike davsı dolayısıyla içine girdiğim ve yakından tanıma fırsatı bulduğum Trabzonspor camiasının hala içinde durduğum ve hala bu takımı tuttuğum için ben tam anlamıyla bir geri zekâlıyım.
Bir de Trabzonspor hakkını alabilsin, Adalet yerini bulsun diye gece gündüz uğraşıyorum ya o kısmına söyleyecek söz bile bulamıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum