Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarlık demek takım şampiyonluğa oynarken sevinmek,
    Kötü günde ölesiye yıkıcı bir şekilde eleştirmek demek değildir.
    Bursaspor taraftarının biri dün şöyle dedi.
    Bu taraftar şampiyon takımı tutmadı, Tuttuğu takımı şampiyon yaptı.
    Bu söz çok hoşuma gitti.
    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• İlk olarak ÇAĞDAŞ AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarlık demek takım şampiyonluğa oynarken sevinmek,
      Kötü günde ölesiye yıkıcı bir şekilde eleştirmek demek değildir.
      Bursaspor taraftarının biri dün şöyle dedi.
      Bu taraftar şampiyon takımı tutmadı, Tuttuğu takımı şampiyon yaptı.
      Bu söz çok hoşuma gitti.
      Söylemlerle uygulamaların bir olmadığı bir taraftar güruhu sizin bahsettiğiniz.O sözleri klişe olan taraftar , Şampiyon olan takımının ilk maçı olan Süper kupa finalinde yenilmesinde bile maç sonunu beklemeyip seramonide kendi futbolcularını kendi hocasını rakip taraftara alkışlattıran bir gruptur...Buyrun burdan yakın..
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Beşiktaş maçında berabere kaldık ve sonrasında konuyla alakalı yüzlerce yazı yazıldı camiada,

Binlerce yorum yapıldı, günlerce konuşuldu.

Ve ne değişti Trabzonspor için ?

Neyi düzelttik, neyi düzeltmeye ÇALIŞTIK ?

HİÇ !!!
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• * Bu başlığın kapanmasını rica ediyorum, bu taraftarda eleştirilecek ne buluyoruz hiç anlamıyorum. Bu taraftar bu Camiada eleştirilemeyecek tek kurum, mükemmel ötesi adeta
          En son SEDAT tarafından düzenlendi; 23.10.2012, 21:41.
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Bu başlığın kapanmasını rica ediyorum, bu taraftarda eleştirilecek ne buluyoruz hiç anlamıyorum. Bu taraftar bu Camiada eleştirilemeycek tek kurum, mükemmel ötesi adeta
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gece gündüz konuşalım,

Tüm topçuları irdeleyelim, taktikleri değerlendirelim.

Hocaya, yönetime giydirelim.

Lütfen !!!

Tüm sezonu böyle geçirelim,

Sezon bitince de Transfer forumuna gidip, yeni sezon başlayana kadar ordan çıkmayalım.

!!!
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Eksik yazmışsın Gokhan kardeşim.
                Her sene hoca değiştirelim, Gelen hocadan medet umalım.
                olmayınca da onu eleştirmeye başlayıp gönderelim.
                30 senedir aynı kısır döngünün içindeyiz.

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gece gündüz konuşalım,

Tüm topçuları irdeleyelim, taktikleri değerlendirelim.

Hocaya, yönetime giydirelim.

Lütfen !!!

Tüm sezonu böyle geçirelim,

Sezon bitince de Transfer forumuna gidip, yeni sezon başlayana kadar ordan çıkmayalım.

!!!
                Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• İç saha maçlarımızda nasıl daha ateşli bir taraftara sahip olabileceğimizin bir yöntemini anlatmak istiyorum sizlere.İlluminati style takılacağız. Beni bu yazıyı yazmaya mecburiyetler itti.

Şimdi biliyorsunuz subliminal(bilinçaltı) denilen bir olay var. Bunu sadece üzerinden geçerek kısa şekilde anlatayım ;

Hergün biz,küçük çocuklar binlerce görüntü izliyoruz ekranlarda. Atıyorum aşağıdaki paylaştığım karede biz Aslan Kral'a bakıyoruz ve ekranda başka yere bakmadığımızı düşünüyoruz. Ama gözçukurumuz aynı bir vidyo kamera gibi ekranın bütününü bilinçaltımıza kaydediyormuş.Yani biz anlamasak bile aslında ekranın hepsini görmüş oluyoruz.

Resim herşeyi anlatıyor. Bunun gibi reklam sektöründe,sinema filmlerinde binlerce mesaj var. T.C kanunlarında da bilinçaltına yönelik mesajlar yasak ama kimse takmıyor tabii ki.1950'li yıllarda bir sinema salonunda filmde izleyicilerin farkedemeyeceği hızda sadece ''patlamış mısır ye,kola iç'' şeklinde yanıp sönen yazılar belli aralıklarla filmin üzerine montajlanmış ve deney sonunda kola satışları %18, patlamış mısır satışı yanlış hatırlamıyorsam %60-70 civarında artmış.

İşte bundan faydalanarak,Avni Aker'de yazılarda,reklam panolarında,duvarlarda hatta sahadaki çimin üzerine bile subliminal mesaj koymalıyız. Mesela taraftarın en çok baktığı orta saha ve ceza alanlarındaki çimlerde gizli şekilde ''agresif ol,bağır,çekirdek kötüdür'' gibi mesajlar koyabiliriz. Dev ekrandaki videoları bu şekildeki mesajlarla doldurabiliriz.

Şu da var ki birisinin çekirdek yenmesine dair subliminal mesajlar verdiği açık.

---------

Kafayı yemiş gibi görünebilirim ama bu anlattıklarım gerçek arkadaşlar Subliminal mesjaj kullanarak taraftarımızı istediğimiz şekile sokabiliriz.Biraz zaman alır ama sonuç alırsınız Toplumlar bu şekilde zaten yönlendiriliyor

Küçükken aslan kral hastasıydım.Benden diyorum niye böyle şey oldum.Tövbe estağfurullar sen sorumlu tutma Allahım

Kaynak : bordomavi.net (çalan fenerli olsun )
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 03:15.

Yorum

• Bu sistemin en büyük 2 müşterisi de Coca Cola ve McDonald's Bu tarz konulara meraklı biri olarak katılıyorum da Çimlere falan yazmayalım
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Basligi "Tesekkürler" olarak degistirelim.

Hakkini cok güzel savunuyorsun, tebrikler taraftar.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• istanbul karteline comak sokmus, sokan ve sokacak olan bir kulubun taraftarina yakismayacak sekilde camiamizi ikincil gostermek icin uretilmis olan 4. buyuk soylemine sahip cikmak hatta bunun elde tutulmasi icin mucadelesini vermek gibi bir kompleksli tavrimiz var . Uc buyukler diye istanbul kuluplerinin pazarlama argumani olarak uretilmis bos bir tabirin yancisi olmaya calismaya neden ugrasiriz ve hatta bu sanki buyuk bir payeymis gibi goruruz bir turlu anlayamadim bu gune kadar.

4. buyuk Trabzonspor.. yani 3 tane buyuk var , buyuklukte bu arkadaslarin buyuklugu ile boy olcusemez ama yine de inkar edilemez tarihi gercekler nedeniyle tarafli gorunmemek adina Trabzonspor'a da bir tabir bulalim ki haddilerini bilsinler demeye gelen bu ici bos yanci buyuk tanimi uretilmis ve bize bile kabul ettirilmis olmasi bu camianin kendisiyle celistigi bir nokta.

4 . buyuklugu biz benimsedigimiz icin gardimiz dusunce bunu kasiyip bizi asagilamalarina da biz sebep oluyoruz aslinda . Uc bes mac ligin ust siralarinda yer alan , bunun icin sadece iyi bir performans gostermis olmaktan baska capi kalitesi vizyonu olmayan takimlar bu yanci buyukluge hemen goz koyarlar Trabzonspor artik 4. buyuk degil , 4. buyuk biziz gibi soylemleri duymayip sinirlenmemis Trabzonsporlu oldugunu sanmiyorum. Oysa ki bu yanci buyuk tabirini icsellestirmis olmasaydik bu oltalara her kötu sezonda gelmemize de gerek kalmayacakti. Bursaspor'u pek cogumuz sevmez ( ne yalan soyleyeyim ben de pek sevmem ) fakat adamlarin taraftarlik felsefesini takdir ediyorum . Bana buyuk de, bana sunu de.. ben de sampiyonum artik 5. buyuk benim gibi bir tavir takinmadilar. Hatta kendi tuttuklari kulubun buyuklugunun baskalarinca derecelenmesine olanak vermediler. Bizde de olmasi gereken odur.. Trabzonspor taraftari algilarina kendisini yok etmek ve ikincil gostermek isteyen insanlarin one surdugu fikirler uzerinden yön vermemeli.. Bu kompleksli tavir bu camiaya yakistiramadigim en onemli olumsuzluk

Yorum

• Teşekkür edeyim taraftara.

Takımın kötü futbol oynadığını şikebahçe maçında farkeden ve aykut, semih ve volkanı yaptıkları yönetim istifâ tezâhüratı ile çok üzen, yönetimi istifâya dâvet etmek için bir sonraki maçı bekleyemecek kadar bilinçli taraftara teşekkürler.

Onlar oldukça sırtımız yere gelmez.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.02.2013, 15:11.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Başkan bu akşam 18:00 de LİG TV 'de...

Yorum

• taraftarın gereksiz boğan ilgisi ve özel yaşantılarıyla ilgili trabzonda bik bik etmesi.Herkes biraz suçlu aslında.Trabzonda futbolcunun arabasından, dövmesine laf atan eğitimsiz kro gibi davranan taraftar olursa oyuncuyu şehirden soğutursunuz.Herkes öyle değil tabi ki.Trabzon şehrine hareket lazım , en önemlisi paralı ve sadık bir başkan lazım, futbolcuların özel yaşantılarında ve dışarda bik bik ederek kaçırmayan taraftar da lazım.

Yorum

• Öyle çok söylenecek şey varki,
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X