Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi mümkünati yok ben eger o eziklere küfür etmezsem çatlarim..içime atacama disari vurim dimi nie stres yapim ki ezikler için..[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gelecekler alacaklar alacakalrini yicekler laflari sora sütüne birazda sopa..pasa pasa gidecekler..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak LIONAXE tarafından gönderildi
      ...haftaya fener maçina da gidecegimeger orada da
      fenerbahçeye küfür edilirse bizde ayni rizelilerin durumuna düseriz
      diye düsünüyorum

biz orada kazanip sevgi sözcükleriyle ugutrlayacagiz feneri

en azindan öyle olmasi gerekiyor

Amma abartmissin be kardesim. Rizeli febelilerle neden ayni duruma
      düseriz, ne alaka. Ayrica febeyi Tarbzon'dan sevgi sözcükleriyle
      ugurlamakta nerden, nasil aklina esti [img]smileys/smiley36.gif[/img] Hane biraz daha zorlasan çiçeklerle karsilayalim diyecen he[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• febenin bizden alacagi en agir küfür onlar için bi iltifat olacaktir febe ye küfür etmessek kime edecez birakin su hayatta tek eglencemiz febe

Yorum

• ben rizelileri hala daha kadeslerimiz olarak görüyorum orda olay çikartanlar febe li ezik provakatörlerdir rizelilerden de serrrefsiz çikabilir ama genelini çok seviyoruz

Yorum

• bütün rizelileri bir tutmayalim.benim de çok rizeli taniidigim en az bizim kadar fanatik tsli.o stadda fb die bagiranlar asimile olmus eziklerden baskalari degil.

Yorum

• böyle insanlar her yerde var dostlar biz isimizi bakalim su fb yi avni akeri gömelim baska bir istegim yok benim.....
              FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• arkadaslar biri rizenin sitesinin adresini yazabilirmi acaba..
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                  arkadaslar biri rizenin sitesinin adresini yazabilirmi acaba..

Tamam buldummm[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• rize deplasmanina maca giderken iyidere - rize dolmusu içinde bir muhabbet.(bizzat yasadigim bir olaydir.)

sene 2002-2003.

" Rizeli Bir Ts taraftari - bugünkü mac güzel olacak ama bizimkilerin çirkefliginden çekiniyorum

Bir diger rizeli ( ezik) - niye korkuyosun ? yoksa Ts yimi tutuyosun ?

Ts li taraftar - Heralde ne sandin ? ya neyi tutacam ?

(ezik olan)- koç gibi rize varken?

Ts li taraftar - peki sen hangi takimi tutuyorsun ?

ezik- Fe5 !!

Ts li taraftar - hem bana rizeyi destekle diyorsun , hem rizelisin hem de fenerbahçelisin. Ben sizin gibi insanlarin orda Rizeyi desteklkedigini gördükçe sinirlerim bozuluyor.Hem ben kendimi bildim bileli de TRABZONSPORLUYUM.En ezindan TRABZONA gittigimde gercek taraftar görüyorum. Fe5 i tutmam ya da senin gibi Fe5 lilerin destekledigi , provoke ettigi bir rizeyi desteklemem. Önce sizler bir arinin sonra takim bize kalsin.Yeri geldiginde Rizeyi de adam gibi desteklemesinide biliriz. Rize de kafaya oynasin , sizleri de kulüpten arindirsin TRABZONLA birlikte tam destek verecegim baska takim rize olacaktir.Bundan hiç süphen olmasin.

(ezik ) - !!!!!!

Dünküolayi bütün RIZE li kardeslerimize , abilerimize mal etmek yanlis olur.

saygilarimla.Edited by: ofkopat
                    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Benim anlamadigim tek sey aralarinda bir tanede erkek rizleli cikip da demiyor siz nasil fener bagirirsiniz diye .[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]gecen sezon rizeye yapilanlari bir düsünün ve simdi fener trabzonu yener gibi sacma sözler , bence kanlarinda bir bozukluk var .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Rizelilerin sitesinde dolasiyorum.. Pardon fb li Rizeliler(Rizeliler alinmasinda ) Yahu gerçekten bunlar insan degil ya . Bize düsman gözüyle bakiyolar . Umarim verdigim cevaplardan dolayi siteden atmazlar beni . Ama insanin kanini donduruyolar .. Adinin bi tanesi TRABZONSPOR u tutacagima ist. eziklerini tutarim diye .. Burdan bile bizi ne kadar çekemediklerini anlayabiliriz .. Bunlar degil 6 --12 golü hakettiler valla[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Kendi takimini tutmaktan aciz yaratiklar [img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: tselif

Yorum

• Yalakalik .............lik Örnegi Iste

Yorum

• fener macindarizeye attigimizin yarisini atsak yedigimizin iki katini yesek 3-2 kazaniriz offffff yaaaaaaaa bu rize de ben de süper lig takimiyim diye dolaniyo

Yorum

• adamlar haddinden fazla ezik [img]smileys/smiley36.gif[/img] Trabzonsporla bir görüyorlar hala kendilerini. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• http://kalearkasi.net/forum/viewtopic.php?t=784

www.kalearkasi.net dan arkadaslarda güzel fotolar varmis. bu linke tiklayarak taraftar fotolarimizi görebilirsiniz arkadaslar. en altta rize deki taraftarlarimizin fotolari var.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X