Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize Kümeyee[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• olay var mi tribunlerde.. öyle bir sey oldugunu sanmiyorum sadece sözlü atisma var..

ceza alabilecegimizi zannetmiyorum çünkü fb. iki sene önce trabzonda yaptiklarina ragmen cezalari basbakan tarafindan silinmisti...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• vallah bizim maci seyircisiz oynatmak icin ugrasiyorlar gibime geliyor bunlar baktilar sahada alamiyorlar [img]smileys/smiley7.gif[/img]
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Gencler 10 kisi ama 2-0 önde

Haydi be Denizli. Bir beraberlik cikar
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Tamam anlasildi birileri yine kalemimizi kirmis.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fener'in oyunu. Bilindigi gibi Manisa maçinda çikardiklari olaylar nedeniyle ceza almalari gündemde. O halde Trabzonspor taraftarina saldirarak durumu esitlemeye, Trabzonspor taraftarini da ayni pisligin içine çekerek ellerini güçlendirmeye çalisiyorlar. 3-0 önde olan taraftarin olay çikarmasi mümkün mü? YOKMUHAKKIMIZI ARAYACAK?[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• i.ne bir irzeli gordum fener formalio formayi kivirip g.tunuze s.kcaz haftaya bekleyin serefs.z ........... i.neler
                HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• yine febe kirli oyunlarina basladi

Yorum

• yok artik bundanda ceza yersek elifinde dedigi gibi bu defa 100.000 kisi yürürüz [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                    BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Gol Samsun 1-1 yapti
                      Diyarbakir 2-0 Erciyes
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• fblilerin isi....

eger öyle bir sey olursa 30.000 kisi avni akerin çevresinde toplaniriz...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 1-1 oldu samsun
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ama geçen hafta manisada olanlardan sonra fenere o ceza çikmadiysa su olaylar için o cezayi hangi delikanli verecek bakayim

Yorum

• Diyarbakir ati yine, GB de ati, var yine oyunlar basladi. ............. adiler
                              TRABZONSPOR

Yorum

• samsun da atti.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X