Rize Kümeyee[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ç.Rizespor-TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
olay var mi tribunlerde.. öyle bir sey oldugunu sanmiyorum sadece sözlü atisma var..
ceza alabilecegimizi zannetmiyorum çünkü fb. iki sene önce trabzonda yaptiklarina ragmen cezalari basbakan tarafindan silinmisti...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
vallah bizim maci seyircisiz oynatmak icin ugrasiyorlar gibime geliyor bunlar baktilar sahada alamiyorlar [img]smileys/smiley7.gif[/img]Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Fener'in oyunu. Bilindigi gibi Manisa maçinda çikardiklari olaylar nedeniyle ceza almalari gündemde. O halde Trabzonspor taraftarina saldirarak durumu esitlemeye, Trabzonspor taraftarini da ayni pisligin içine çekerek ellerini güçlendirmeye çalisiyorlar. 3-0 önde olan taraftarin olay çikarmasi mümkün mü? YOKMUHAKKIMIZI ARAYACAK?[img]smileys/smiley7.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
fblilerin isi....
eger öyle bir sey olursa 30.000 kisi avni akerin çevresinde toplaniriz...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

o formayi kivirip g.tunuze s.kcaz haftaya bekleyin serefs.z ........... i.neler
Yorum