Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
    Alti Üstü Anorthosis Alti ÜStü Rize Alti Üstü Sivas Alti Üstü Malatya Altiüstü erciyes Alti Üstü Konya Alti Üstü Ankaraspor Alti Üstü .... Alti Üstü Yok Kardesim ! Bu takimdan Hersey beklenir.. Hala Takim Kücümsüyoruz.. Bizden Puan Alamayan Gaziantep,Ankaragücü Ve Denizliden Baska Takim Yokkk Ligde !

Sagol lazmania kime yenildiklerimizi bulup yazmissin,iste hersey ortada.bir de bu maclari nasil verdigimizin kritgini yapsak var ya cikamayiz isin icinden.
    TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

ben hala lafimdayim rize bizim muhatapimiz dengimizdegil. buseneki o sayilan maçlarin böyle olmasinin sebebi yasadigimiz inanilmaz talihsizlikler ve ardi arkasi kesilmeyen olaylardi. gerçek Trabzonspor rizeyi gollere bogar.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

beyler karamsar olmak istemiyorum ama rize maçi özellikle trabzonspor için zor bi maç.... allah yardimcimiz olsunn.......

Yorum

kolay maç mi var? sadece bizim için degil ki bu is.. ligteki bütün takimlar için geçerli...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Kasim Hilal tarafından gönderildi

Trabzonspor son bir kaç yildir hep ikinci yari çikislari ile parlamistir..
            Ayni çikisin sürecegi kanaatindeyim ben..
            yanlisin war kardes trabzonsporun son 10 yilina bak 24. haftadan sonra hep düsüs yasiyoruzz

Yorum

İlk olarak egemen45 tarafından gönderildi
              arkadaslar kendinize ait süper lig bölümünü bos birakmayin her zmn her yerde ts ye sahip çikin hep yaptiginiz gibi

http://superlig.iphorum.com

bu siteye hiç bi Trabzonsporlu üye olmaz birader. emin olabilirsin. sitenin giris kisminda 3 büyükler yazip gs fb ve bjk yi ayri bi baslik altinda toplamislar. Trabzonsporuda siradan bi takim gibi manisa malatya vs. takimlarin yaninda göstermisler.

4 büyükler diye yazilmis olsa üye olunabilirdi. ama bu sekilde kimse üye olmaz bizden.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

rakipler kaybetti sonunda biz kazandikk uefa için sansimiz war kazanmamiz lazim

Yorum

yaw rize macina daha var yazariz biseler de trabzondan maca gidis organizasyonu var mi ???

Yorum

israrla, kötü futbol oynamamiza ragmen, her maç öncesi yorumlarimda "bu maçi aliriz" diyordum. Bozmayacagim bu gelenegimi. Herseye ragmen, bu maçi kayipsiz atlatacagiz diyorum. Çünkü, ondan sonraki haftaya moralli girmemiz gerek...

Yorum

• Snn istedigin o olsun kardesim gir bi daha bak Gs li lerin bi lafi wardir her zmn söylerim ben Gs li diilim ama yanlis anlamayin 3 büyük yok diyolar tabikide 3 büyük yok 4 büyük war :[img]smileys/smiley4.gif[/img]

http://www.forumtr.birligi.com/

TRAbzonsporlulari ait oldugu bölüme bekliyoruz .....
                      VESTEL MANISASPOR - TRABZONSPOR DOSTLUGU

Yorum

• İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
                        yaw rize macina daha var yazariz biseler de trabzondan maca gidis organizasyonu var mi ???

evet ya bende bunu sormak için evden ciktim geldim intertete.biz rizedeyiz zaten.trabzondan bu maca organizasyon varmi varsa haber verirseniz seviniriz...biz zaten maca gidecez de maca çilginlarla gitmek daha guzel sarar...kafamiza cok sey yiyecez ama olsun deplesman heyecanida yasayalim artik....
                        Çaykara/TRABZON

Yorum

• iki adim ötesi rize.. tabiki org. vardir ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Fatih Akyel ---- Erdinc ---- Stepa. ---- Lee

Hasan
                            Szymek

Yattara Gökdeniz

Ömer Riza Fatih

bu dizilislen:

Rizespor 0:3 Trabzonspor

Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• zor bir maç bide rize yenildi bastiracak adamlar çünkü daha tehlike sinirindalar bence defansi saglam tutup ani ataklarla maçi alabiliriz.
                              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X