Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
anlamadigim olay su... radyospor.com daki adam rizeden maçi anlatirken söyle diyordu... futbolcularin çikmasina ragmen hakemler çikmadi ... (ortada olay falan yok) bunun nedenini bilmedigini söyledi eger ortada olay olsaydi zaten bas bas bagirirdi.. sonra adam dediki bütün maçlar ayni anda baslayacagi için hakem çikmadi... sonra millet birbirleriyle ugrasmaya basladi ve karsilikli sözlü satasmalar radyodan duyuldu... sonra spiker diyor ki hakem olaylar yüzünden çikmiyor..
ilk olaylari hakemin "nedensiz" çikmamasidir.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum