Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mac basladi.
    Konya 0-2 Malatya
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Federasyon yetkilileri güvenlik önlemlerini aldi..
      [ille d' 7]

Yorum

• Diyar ve Malatya yeniyo. Bu Denizli Samsun ne is yapar haberleri yok herhalde yaw...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ne cazasi yaa bunlardan ceza gelcekse kimse gitmesin maçlara

Yorum

• Hadi TRABZON um galyana gelme..Haftaya cümbüs var..ondan kudurdular

Tek büyük TRABZONSPOR
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Allah vere de haftaya fener maciyla alakali bir sorun olmasa..Rize de olanlari tam olarakbilemiyoruz ama insallah bizim taraftar masumdur

Yorum

• Samsunda Isallah Düser Kümeye.[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ilk Yaridaki Maçta Trabzon Kümeye Diye Bagirdiklarini Unutmadik..

Yorum

• Sonunda maç basladi. Ferrari Ömer Riza girse de su is bitse bir an önce

Yorum

• anlamadigim olay su... radyospor.com daki adam rizeden maçi anlatirken söyle diyordu... futbolcularin çikmasina ragmen hakemler çikmadi ... (ortada olay falan yok) bunun nedenini bilmedigini söyledi eger ortada olay olsaydi zaten bas bas bagirirdi.. sonra adam dediki bütün maçlar ayni anda baslayacagi için hakem çikmadi... sonra millet birbirleriyle ugrasmaya basladi ve karsilikli sözlü satasmalar radyodan duyuldu... sonra spiker diyor ki hakem olaylar yüzünden çikmiyor..

ilk olaylari hakemin "nedensiz" çikmamasidir.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ne cEzasi Ya... Yemez...

Yorum

• YA NE YAPARSA YAPSIN FENER YENILMEKTEN KURTULAMAYACAKKKKKK ISTER SELER STADI KAPATSINLAR ISTERSELER KENDILERINIIIIIIIIIIII
                        BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

• ahhh fatihhh
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Rizeliler ota boka bagiriolar yaaa [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• gecler2-1denizli

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• HAYDE USAKLAR ATIN BU IRLANDALILARA 5-10 TANE ACIMAYIN BUNLARA
                                BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X