Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize MAci Icin Organizsyon Var.. Cilginlar Rizeye Topluca Gidecek.. Genis Bi Katilimda oLabilir..Söylemlerine Göre 5 gidis 5 gelis 5 Bilet 15 ytl ye herseu Ayarlaniyor.. Ve alkol onlardanmis alkolden Kastim sarap [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Ortak organizasyonlarin ayri bi güzelligi var tabi arkadaslar amma bence takimin 1 saatlik uzakliktaki bi maçina da Trabzon bmn olarak gitmekte fayda var. Bence ayarlayin bi organizasyon bmn olarak gidin maça.
      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Enteresan bi mac izlicez. Güzel ve cekismeli olacak ama kazanacak taraf biz olacaz. Insallah.
        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• rize insallah yeneriz bu hafta hos bu sene ne zaman trabzonum için unutlansam hep beni üzdüler ama ben genede bu hafta da banko 2 oynicam geçen hafta t.s ye en az 50 basmistim beni utandirmadi bu haftada yenerse fener maçindada karsima gelenle iddaya girerimm __________hos yenilse bile bi fenerli gelip iddaya girelim diyince giriyom ama olsun trabzonum saolsunn
          İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Ctmeoy... muahahaahhaha yaaa kusura bakma haklisin kaleciyi unuttuk[img]smileys/smiley4.gif[/img] rezil olduk gördünmü[img]smileys/smiley36.gif[/img] neyse jeffersonu katmis olalim kaleye[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• Bu sene almamiz gereken bütün maçlari kaybettik.Insallah buda böyle olmaz.Maçta kilit isimler Gökdeniz ve Fatih Tekke olur.Orta saha nin da iyi çalismasi gerekir.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ya bu gece rüyamda 2-1 yenildik[img]smileys/smiley5.gif[/img]. hayirdir insallah
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun
                  Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                  Kobra

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                    Ya bu gece rüyamda 2-1 yenildik[img]smileys/smiley5.gif[/img]. hayirdir insallah

rüyalar ters çikar derler [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Abi ne tersi. Benim rüyalarim hep düzünden cikiyor. Anorthosis macini 90 dakika Dejavü de izledim ya. 1-0 lik maci.
                      PvH nin goluyle yenildigimiz macida öyle.
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                        Ya bu gece rüyamda 2-1 yenildik[img]smileys/smiley5.gif[/img]. hayirdir insallah

Biraz uçmus benim rüyam ama [img]smileys/smiley5.gif[/img]9-0 da ben gördüm..4 golu Tekke digerlerini Yattara atiyodu[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• senin gördügün rüyada fatih olmasa sasardim zaten [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ama umarim senin dedigin çikar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• bence bu futbolla bizim uefaya gitmemiz zaten hayal birakalim rize alsinda bari küme düsme potasina sokmayalim onlari ama tabi gönlümde trabzonun çok sahane futbolla maçi almasi yatiyo ama iste hep ama

Yorum

• İlk olarak temelyilmaz tarafından gönderildi
                              bence bu futbolla bizim uefaya gitmemiz zaten hayal birakalim rize alsinda bari küme düsme potasina sokmayalim onlari ama tabi gönlümde trabzonun çok sahane futbolla maçi almasi yatiyo ama iste hep ama

evet bu futbolla hayal ama diger takimlar bizden beter bunu da unutma [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                              BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

Biraz uçmus benim rüyam ama [img]smileys/smiley5.gif[/img]9-0 da ben gördüm..4 golu Tekke digerlerini Yattara atiyodu[img]smileys/smiley5.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

senden farkli bir rüya beklemek yanlis olurdu[img]smileys/smiley4.gif[/img]

rizenin küme hattina girmesini düsünecek durumda degiliz çokta önemli degil rizenin potada olmasi.Onlar zaten seneye düsecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X