Yaa...Arkadaslar neden bu kadar umutsuzsunuz ki...Hic dertlenmeyin.Biz bu maci 3-1 alacagiz....2 Fatih, 1 Gökdeniz....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ç.Rizespor-TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Arkadaslar maçlari ilk önce lig tv den izliyorum tabi maç trabzonun maçi olunca rahat izlemek mümkün olmadigi için yapilan hatalari heyecandan yakalayamiyorum ama tekrarini trt 3 den izliyince anliyorum olayin ciddiyetini SOL KANATIMIZ ÇOK TEHLIKELI lee yetersiz ve önü bos olunca diyarbakir maçinda bile yedigimiz bütün ataklar soldan ben anlamiyorum koy suraya cello yu önüne lee ye riski azalt sol kanadimiz böyle olunca tabi ki rahat maç izleyemem sag ise malesef ufukhan inadi yüzünden önce tayfunu yedik simdi yavas yavas ferhati yiyoruz diyarbakir maçinda akyeli koyduk ama bu sefer de göbekte erdinç e güvenemiyorum haksiz miyim arkadaslar lütfen söyleyin takimin tek defansi asagiya çikarilmistir aksini iddia etmek hata olur :
ufukhan......................fatih akyel - stephanow...................celloUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
rahat bir rize maçi için yukarida ki defansin önüne ferhat ve hüseyin forvet fatih gökdeniz yattara rizenin orta sahasi çok kosuyor dikkat etmemiz basmamiz gereken yer orta saha orta sahada ne kadar güçlü olursak o kadar rahat kazaniriz diye düsünüyorum...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak lorna_021 tarafından gönderildiYaa...Arkadaslar neden bu kadar umutsuzsunuz ki...Hic dertlenmeyin.Biz bu maci 3-1 alacagiz....2 Fatih, 1 Gökdeniz....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bazi durumlar da umutsuz olmak elde degil [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
kesin aliriz ama adam gibi mucadele etmemiz ve prta sahayi kalabalik tutmamiz lazim rizenin en kuvvetli yani orta saha cok muadele ediyolar orta sahada bizde ayni mucadeleyi sergilersek kaliteli topcularimizla kazanabiiriz..
bence kadroda orta sahada szymekin yerine bu macta ferhati oynatmak lazim daha mucadeleci bir cocuk hasan hüseyin ve gökdeniz de orta sahada basarsa topa kazaniriz
Yorum
-
neredeyse bütün maç yorumlarinda "rahat kazaniriz" ibarelerine rastliyorum.. bunlar erciyes için de samsun içinde gençler içinde .... geçerliydi daha önceside var tabi...
ama takimin hali belliyken yapabilecekleri belliyken ve bütün sezon boyunca hiç bir maçi rahat (belki 1-2) kazanamamisken bu rahatlik nereden geliyor anlamiyorum...
kimse artik rahat kazaniriz söylemesin demiyorum buna hakkim yok sadece anlamaya çalisiyorum.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak emre1inci tarafından gönderildiarkadaslar bana göre çok kolay bir maç olmicak..alirsak ta zor olcak gibi geliyor bana..
zaten hangi maçi rahat alabildik ki 90. dk.nin son saniyesine kadar diken üstünde maç seyrediyoz[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum