Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aramızda bu satırlara yazan o kadar değerli o kadar sevgi ve saygıyı hak eden yürekler varki
    o yüreklerin ve o kalemlerin bulunduğu bu site ve forum ve topluluğun içinde olmak insanı mutlu ediyor
    ve asıl
    insanı sevindiren ise bu yüreklerin büyük hoca güneşimize duyduyu sevgi
    BMN KOCAELİ

Yorum

• Güneş Batarsa, Karanlıklar çöker Bu Takımın üzerine...
      Kal hocam sen kal, KİM Giderse gitsin. Yeterki kal sen , Sen gidersen AHMETLER/MEHMETLER gelicek Takımın başına.. Ben zannetmiyorum , Hiçbir AHMET/MEHMET bir " ŞENOL GÜNEŞ " etmez,edemez..
      Eğrilerinle , doğrularınla GİTTİĞİ YERE KADAR KAL..

*Hami Mandıralı Da Ekibinde olursa çok sevinirim ))

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• Şenol Hoca en doğru kararı verdi, trabzonspor için herhangibir kimse olmadığnı sanıyorum bu mektuplarında katkısıyla anlamış görünüyor. Trabzonsporda kendisinin kredisi hiç bitmez. Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği bir hocamız var,kendisini seviyoruz,insallah tarihimize yazılmamıs başarıların altına imza atar.

Yorum

• alinti fanatikten
          "Taraftarlar: Gitme baba!
          Teknik direktör Şenol Güneş'in veda sinyali vermesi sonrasında Bordo-Mavili taraftarlar, çok sevdikleri hocalarına yüzlerce mektup yazarak, takımda kalmasını istedi.

şte bu mektuplardan önplana çıkan ifadeler; “Herkes gitsin sen kal, bu taraftar sana tapar”, “Emin ol! sensiz çok eksiğiz. Işığı önümüze tutma sırası sende, gitme baba”, “Türk futbolunun D vitaminine ihtiyacı var hocam. Mikroplara karşı bizi D vitaminsiz bırakma”, “Bir baba olarak göreviniz, evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır” ve “Hocam, öğretmenim, babam... Siz giderseniz onlar ‘Başardık’ diyecekler”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Bmn yazmak zorlarina mi gidiyor nedir anlamadim,anlasilan cok siki takip ediyorlar Bmn'yi
          o zaman Bmn alayiniza gider diyorum zorunuza gitmesin
          En son memmedaga tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 22:02.
          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alinti fanatikten
            "Taraftarlar: Gitme baba!
            Teknik direktör Şenol Güneş'in veda sinyali vermesi sonrasında Bordo-Mavili taraftarlar, çok sevdikleri hocalarına yüzlerce mektup yazarak, takımda kalmasını istedi.

şte bu mektuplardan önplana çıkan ifadeler; “Herkes gitsin sen kal, bu taraftar sana tapar”, “Emin ol! sensiz çok eksiğiz. Işığı önümüze tutma sırası sende, gitme baba”, “Türk futbolunun D vitaminine ihtiyacı var hocam. Mikroplara karşı bizi D vitaminsiz bırakma”, “Bir baba olarak göreviniz, evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır” ve “Hocam, öğretmenim, babam... Siz giderseniz onlar ‘Başardık’ diyecekler”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Bmn yazmak zorlarina mi gidiyor nedir anlamadim,anlasilan cok siki takip ediyorlar Bmn'yi
            o zaman Bmn alayiniza gider diyorum zorunuza gitmesin
            Yazarlarsa ölürler
            Olsun bizim amacımız hocamıza sesimizi duyurmak içimizden geçenleri bilmesini istememizdi başardık.

''Bir baba olarak göreviniz, evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır'' demiştim ve bırakmadı da. Teşekkürler GÜNEŞ'im sana , Teşekkürler BABA.
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Haydİ hocam yap Şu transferlerİ son yillardakİ senle gelen baŞarilarimiza yenİlerİnİ ekle.
              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Oglum hastaydi, hic ilgilenemedim, giremedim bile siteye...
                Dusunemden de, yazanlardan da Allah razi olsun!
                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oglum hastaydi, hic ilgilenemedim, giremedim bile siteye...
                  geçmiş olsun ablacım
                  2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haydi Şenol hoca, bekliyoruz seni...

Yolunda yolcu olmak istiyoruz...
                    Kardeş imzan iyiymiş
                    Mesajı almışlardır artık...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Biz sanal ve kötüyüz. Emeği geçen herkeze teşekkürler. Gurur duyduk hemimizle..

Yorum

• hayırlısı olur inşallah

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Değerli Arkadaşlar,

Söz verdiğimiz gibi Şenol Güneş'e yazdığımız mektuplarımız elden teslim edilmiştir.
                          Bilgilerinize,
                          Saygılarımızla.
                          Teşekkür Ederiz. Düşünce Çok Güzeldi.Mektupları Okurken ve Yazarken İçimizde Nasıl Sevda Saklıyormuşuz Onu Gördüm.

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oglum hastaydi, hic ilgilenemedim, giremedim bile siteye...
                            Geçmiş olsun Abla,Allah acil şifa versin..

Yorum

• İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teşekkür Ederiz. Düşünce Çok Güzeldi.Mektupları Okurken ve Yazarken İçimizde Nasıl Sevda Saklıyormuşuz Onu Gördüm.

Emre kardeşim valla ne yalan söyleyeyim mektuplar beni de acaip motive etti.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Yazanlara ve mektupları iletenlere teşekkürler.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim