Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte dayanışma budur... Keşke hep böyle olsak...

Yorum

• Herkesin emeğine sağlık.
      Çok kısa sürede, sizlerin desteğiyle, çok iyi bir iş çıktı ortaya.
      Hepiniz sağolun varolun dostlar...
      Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yorum

• umarım sonuç verir....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Gerçekten süper fikirdi.

Yorum

• Birkez daha Tebrik Ediyorum herkesi
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Harikasın BMN. Bu organizasyona direk ya da dolaylı olarak mesai harcayan herkesten Allah binlerce kez razı olsun...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Hocamın benim mektubumu okuma ihtimali bile benim tüylerimi diken diken ediyor.Hocamızın torunları yıllar sonra bu mektuplara baktıkları zaman dedeleriyle gurur duyacaklar..Bir insan için bundan daha değerli miras olamaz bence...Emeği geçen herkese teşekkürler...Kimin fikri ise bu organizasyon Allah ondan razı olsun..

Yorum

• Allah hepimizdn razı olsun. Çk güzel düşünülmüş.benimde mektubun o güzel mektplar arasnda ck büyük onur benim içn. Bmnli olmaktan bı kez daha gurur duydum.
                  ...TRABZONSPOR...

Yorum

• Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Teşekkürler Bmn.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Şu organizasyonu düşüneninden yazanına kadar herkesin eline, emeğine, kalemine sağlık.Bize o kadar yakıştı ki gururlanmamak elde değil.

Bir o kadar da üzgünüm şu organizasyonu kaçırdığım için.Yüzyüze konuşmasak bile benim yazdıklarımı okuyacağını bilmek bile o kadar heyecanlandırıyor.Kısmet değilmiş diye geçiştiremiyorum.Bu organizasyonun daha büyüğü tekrar yapılamaz mı ?

Yorum

• Organizasyonu düşünen, mektup yazan, zaman harcayan herkesten Allah razı olsun..
                        Çok muhteşem oldu..
                        Trabzonspor'lu ve BMN'li olmanın gururunu bir kez daha yaşadık

Yorum

• Bravo ! Çok güzel bir jest oldu bu..
                          Şenol Güneş, yüreği olan bir insandır..
                          Mutlaka bir sonuç alınacaktır.
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Emeği geçen herkese teşekkürler
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• burası sıradan bir topluluk değil, aynı zamanda kültürün harmanlandığı yer, mailde atılablirdi yada gtme hocam çağrısı dye telefon açılırdı ama mektup yazıp kalem kağıda döküp zarfa koymak kimin aklına gelirdi..bam başka bir yer, efsanesin bmn
                              beşikdüzü_akkese

Yorum

• * Emeği geçen herkese teşekkürler, Büyüksünüz arkadaşlar, Büyüksün BMN
                                En son SEDAT tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 02:18.
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim