Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler öncelikle düzenleyenlere ve sonra hepimize.

Hocamızı istediğimizi, sevdiğimizi, ona güvendiğimizi söyledik

selamlar.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un Efsanesine;

Ne yazacağımı, hangi kelimeleri kullanacağımı bilemiyorum hocam , kelimeler düğümleniyor boğazımda titriyorum ve ağlıyorum..
      Ben kendimi yazacağım size hocam yaşadıklarımı, hissettiklerimi hatta tüm taraftar gibi verdiğimiz mücadeleyi yazacağım umarım okuma fırsatı bulursunuz.
      Benim annem Galatasaray'lı babam Fenerbahçe'lidir ama maç dahi izlemezler. Okulda arkadaşlarımın çoğu hep İstanbul takımlarının taraftarıydı, bende Beşiktaş taraftarıydım ama futbolcularını sorsalar birinin adını dahi söyleyemezdim.. Babamla konuşabildiğimiz tek konu sizdiniz hocam, babamla birtek sizi konuşabiliyor sadece sizinle ilgili sohbet edebiliyorduk zira başka hiçbir konuda anlaşamaz ve iki kelime dahi edemeyiz çünkü iki yabancıyız... Bana bir efsane anlattı dedi ki adı Şenol Güneş! Onun gibi bir kaleci daha gelmez gelmedi Türkiye'ye.. Bırakmadı takımını bıraksada geriye döndü çok büyük futbolcuydu çok.. Araştırdım bulduğum tüm videoları , yazıları okudum, hakkınızda herşeyi öğrenmek istedim öğrendim, bundan sonra Trabzonspor'luyum dedim. Trabzonspor taraftarı olarak izlediğim ilk maç ise Trabzonspor - Lille maçıydı..
      Ben hayatta tuttuğu tüm dalların kırıldığı bir insanım hocam, güvendiğim,sevdiğim ve kaybetmek istemediğim herşeyi herkesi kaybetmiş bir insanım, artık yaşamak istemiyorum diyecek kadar acı yaşamış , yılmış , yıldırılmış biriydim. Nasıl tutundum hayata? Sizinle hocam inanın ki sizinle.. Sizi her televizyon başında gördüğümde babam deyip içim titrer , söylediğiniz her kelimede gözlerim dolar ağlarım, sahi insan hiç tanımadığı ve kan bağı olmayan birini bu kadar sevip babam diyebilir mi? Sevdim hocam hiç baba sevgisini tatmamış biri olarak sizinle tanışmadığım halde o sevgiyi sizinle tattım. Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra basın toplantısında 'içim yanıyor içim, ençok benim hakkım yenildi' demiştiniz videoyu tekrar tekrar izleyip bir gece boyunca ağladım çünkü sizinle birlikte içim yandı siz belki gözyaşınızı kalbinize akıttınız ben ise sizinde gözyaşınızı dışa vurdum hocam.. Beşiktaş maçından sonra futbolculara sarılışınız bir babanın evlatlarına sarılışıydı adeta, gülüyordunuz mutluydunuz benim hiç yaşamadığım birşeydi gözlerimi kapatıp kendimi orada size sarılırken hayal ettim sizinle güldüm sizinle mutlu oldum kalbim öyle hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkacaktı.. Ben sizinle tekrar mücadele etmeyi öğrendim çünkü... Dik duruş , şeref , onur , gurur , kısacası siz herşeysiniz ve ben bunları sizinle öğrendim, sevinci mutluluğu.. Ve siz olmasaydınız belki de yolundan sapmış biriydim. Her gece başımı yastığa koyduğumda ilk sizin için dua ediyor, Rabbim Şenol hocamın yani babamın yüzündeki gülücüğü eksik etme onu başımızdan eksik etme diyorum. Sizinle tanışıp elinizi öpmenin hayalini kuruyor, hatta önünüzde diz çöküp bizi bırakma diye yalvarmak istiyorum.. Abartmıyorum çünkü ben yüreği kocaman olan bu yüce insanı çok ama çok seviyorum, bana anlatılan efsaneyi, bana Trabzonspor'u sevdiren bilge kişiyi çok seviyorum.Siz benim sadece babam değil hayal kahramanımın yeryüzünde ki canlı halisiniz hatta hayal kahramanımdan bile daha kahramansınız komutansınız, bende her Trabzonspor taraftarı gibi o komutanın bir askeriyim.. Her türlü pislik dönen parayla yönetilen bu düzenin içinde onurumuzla mücadele ediyoruz yalnız değilsiniz.. Bıktım , yoruldum , enerjim bitti dediniz soruyorum size bir baba evlatlarını savaşın ortasında nasıl yalnız bırakır? Bizleri çakalların önüne yalnız başımıza atamazsınız! Başımızda komutanımız, babamız olmadan bizler nasıl savaşacağız? Hangi inançla davamızın peşinden koşacağız? Bir baba evladına sarıldığında tüm yorgunluğunu unuturmuş... Sarıl bize baba ne olur bizi yalnız bırakma! Bizi bu kötü düzende tek başımıza bırakıp çakallara yem etme! Gün birlikte mücadele edip kötülüklerin üstesinden gelme günüdür, biz inanıyoruz Şenol GÜNEŞ'imizle karanlığı aydınlatacağız!
      Şimdi elinizi o güzel yüreğinizin üzerine koyup vicdanınızın sesini dinleyin, bir baba olarak göreviniz evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır. Bizi o sevgi dolu kucağınızdan, güzel gülümsemenizden, doğru yolu gösteren öğütlerinizden, davamızın peşinde koştuğumuz inancımızdan mahrum etmeyin. Elini uzat baba , elini uzat ki gücümüzü birleştirip yıkalım karanlık düzeni, sakın bırakma bizi emin ol bırakırsan ne inancımız kalacak geri ne de davamız, gidersen eğer bizde bırakıp bitireceğiz bordo-mavi masalını.

Saygılarımla
      Sercan Aslan - Zonguldak
      Kardesim hani derlerya "Söyleyecek kelime bulamiyorum" diye,
      iste öylesi birsey bu.
      Tesekkürler ve saygilar.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Mektupları baştan, tek tek, sırayla okuyup ağlıyorum... Yok böyle şey.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Emeklerinize, ellerinize, yüreğinize sağlık..

Yorum

• Şenol hocadan sizler adına aldığım teşekkür mesajını hep saklayacağım.

İyi ki varsın, varol BMN !
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İleride Şenol Hoca ya özel bir kitap çıkarma fikri olursa Şenol Hocaya ait yazılar, makaleler ve bu mektupları birleştirip kendisine ithaf edebiliriz..

Yorum

• Haydi Şenol hoca, bekliyoruz seni...

Yolunda yolcu olmak istiyoruz...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Güneşimiz batmasın

slm hocam öncelikle bu mektubumu birgün gerçekten okursanız onur duyarım ben kocaelide yaşıyan ama asıl memleketi trabzon olan biraz fanatik trabzonspor taraftarıyım 32yaşındayım memurum görme engelli (kendime yeticek kadar görüyorum) kendi halinde biriyim artık söze girelim
                  bu takımın sizinle şampiyonluk yaşaması canımı acıtıyor ama kendim için değil sizin için üzülüyorum çünkü bunu sizden daha çok hak eden bir trabzonsporlu daha olduğunu düşünmüyorum siz bu kirli spor dünyasına hocalığınızla değil adamlığınızla örnek oldunuz yazıkki onlar bunu anlamadı ama olsun siz yinede bizim baş tacımzsınız biz belki şampiyonluğumuzu kaybettik ama adamlığımızı kaybetmedik hocam varsın sizinle bir şampiyonluk daha kaybedelim ne çıkar ama sizi kaybetmek bize daha ağar gelir kazanırken yüceltilmek kolaydır ama kaybedincede yüceltilmek bu ancak size yakışır kalırmısınız kalmazmısınız bilemem inaşşlah kalırsınız ama eğer kalmazsınız hakkınızı helaledin bu taraftara bazıları hakedilmeyen kupalarla anılır bazılarıda adamlığıyla onuruyla anılır buda bize yeter sağlık olsun napalım ama onlar bilmiyorki gerçek adalet toprağın üstünde değil altındadır rabbim sen bizim güneşimizi batırma saygılarımı sunuyorum hocam tahsin SEVER
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Şenol Hoca devam dedi... İnşallah katkımız olmuştur bu konuda.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Yorulan ve enerjisi azalan hocamıza iyi bir doping olmuştur bu mektuplar, yolu açık olsun !
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Ulusal medya ve yerel tetikçilerin yürüttüğü linç kampanyası ellerinde patladı çok şükür.

Başkan ve Şenol Hoca'yı yıpratarak,aralarını açarak,ikisini de istifaya zorluyorlar epeydir.

Hocamızın önemini yine görmüş olduk,şu süreçte Başkan ya da O'nun istifası bizi uçuruma sürüklerdi.

Allah razı olsun Hocam,hepimizin de emeğine yüreğine sağlık.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hayırlı olsun umarım bu yıldan daha güzel günler yaşarız geçen yıl gibi
                          #LiverpooL#
                          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Benim yazmaya fırsatım olmadı,yazan arkadaşların yüreğine sağlık.
                            Teşekkürler bmn,iyiki varsınız.

Yorum

• geçen yılın en kötü tarafı transferlerdi.umarım bu yıl tekrarı olmaz.hoş transfer olur mu o da belli değil. aldıklarımız elimizde patladı şimdilik.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Oleey Oleey Oleeeyyyy.
                                Trabzonspor'un GÜNEŞ'i batmayacak!
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...