Güneş veya tekke, hemen şimdi..
Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?
Daraltma
X
-
-
Bence Montella tarzı genç bir İtalyan ya da Alman isterdim ama Ünal Hocanın Son durumunu bilmemekle beraber Sportif direktör olarak Ünal Hoca ve Teknik direktör olarak Fatih Tekke de kulağa hoş geliyor, tabi ikisinin arasının nasıl olduğunu da bilmiyorum malum Fatih Tekke zor bir karakter.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
-
tekke nin sistemi daha çok guardiola ve xabi alonso karışımıdır
klopp yada okan buruk değil, pres futbolu önceliği değil ama preste yaptırır
tiki takaya hazır olmak lazım,bu sadece yana pas değil aynı zamanda dikine tiki takadırTEKKEBALLYorum
-
ben şuan takım 3.sıradayken yazıyorum. fatih tekke ile bu iş olmaz. tamamen şansa bala ilerliyor. toplanan puanların yarısından fazlası son dakikada atılan mucizevi goller. ona bakarsak sergen yalçın da 12 maçtır kaybetmiyor beşiktaş ligde 5.sırada. arada 6 puan fark var. lig kötü diyoruz anlayan yok. fatih tekke zaman kaybıdır. saman alevi gibi korkak sabırlı futbol oynatıyor. maçların ilk yarısını çöpe atıyor ikinci yarılar oyunu çevirmek için yada gol atmak için uğraşıyor. samsun hocası thomas reis gibi birisini bulsak çok iş yapar bizde.Yorum
-
Bu başkanla asla
1 yıl bile olmadan asla
yeni bir yönetimle, 3 transfer dönemi, 3 kamp, 2 tam sezon
teraziye koyup tartalım öyle
şu an neyi tartıyoruz
maç maç performanslar
maç önü sonu demeçler üzerinden ne kadar sağlıklı karar alınabilir
bir-iki maç ile tekkeball
bir-iki maç ile tekmeyi basın
bir demeç ile filozof
bir açıklama ile iletişimi sıfır
hataları eksikleri var
ne kadarı düzeltilebilir, ne kadarı kendisi kaynaklı, ne kadarı kulübün içinde bulunduğu sağlıksız durumla ilgili
hepsi göz önüne alınıp bir sürecin ardından karar verilmeli
henüz erken
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum