Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Badaloğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.07.1999
    • 18194
    • İstanbul

Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?

Son günlerde gelecek yil için bir hoca yaygarasidir gidiyor.Acaba Vahid Halilhodzic ile anlasacakmiyiz?yoksa ona yol verilip yerineyeni bir hoca ilemi anlasacagiz?Benim gördügüm Vahid hoca ile anlasmayacaklar.Zira öyle birsey olsaydi simdiye kadar çoktan gelecek yilin hazirliklarini yapmis olmaliydilar.ne bileyim; en azindan basinda ''Vahid hoca gidecek ve kalacaklari belirledi''v.b.

Sizce, Trabzonspor'un basina nasil bir hoca gelmelidir?Gelen hocanin özellikleri ne olmalidir?Sehire ve takima her hocayi alabilrimiyiz?Mesela, sezon sonunda yönetim deseki:''Mustafa Denizli ilegelecek yil için anlastik'' o zaman tepkiniz ne olur?Ya da Mustafa Denizli gelirse basarili olabilirmi? Malum, Iranda bile siradan bir takimi su an için lider durumuna getirdi.Trabzonda ayni basariyi gerçeklestirebilirmi?
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

• Vehbi Sancak
    • 07.06.2004
    • 243
    • depo şefi
    • İstanbul

kulagi kesik ahmet,

yazayim yazmayayim diye düsünürken sen beni geçtin

yeni hoca mustafa denizli

hatta avrupada futbolcu bilem bakmis

onur

Yorum

• TSunami
      • 29.12.2004
      • 1177
      • İstanbul

abi mustafa denizlinin milli takimi ne hallere getirdigini biliyoruz. o adamdan teknik direktör falan olmaz.
      bize kendi takimini kuracak, futbolcu taraftar yönetim basin vs hiçbirseyden etkilenmeyecek, istedigi adami çatir çatir aldiracak, teknik direktörden ziyade manajer tarzinda (alexferguson-arsenvenger) kulübün futbol birimine yön verecek ipleri eline alacak uzun mukaveleli yabanci bir hoca lazim.
      yani halilodzicin oyunu okuyabileni.

:::TS:::

Yorum

• ozcan_asanoglu
        • 31.05.2004
        • 2726
        • Bankacı
        • İstanbul

sancak ile badal babalar, yani vahid hoca yi gönderdiniz öyle mi?
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• TSunami
          • 29.12.2004
          • 1177
          • İstanbul

kemalbelgin geçen haftatv de "çok saglam ikikisiden duydum hoca kesin gidecek" dedi.
          zaten ne halil hoca kalmak ister gibi davraniyo ne de yönetim anlasmak ister gibi.Edited by: TSunami

Yorum

• Vehbi Sancak
            • 07.06.2004
            • 243
            • depo şefi
            • İstanbul

evet abi gitti,

zaten o yüzden takimi dogru dürüst kurmuyor

milletin sabir sinirini deniyor,

yoksa hangi oyuncunun girmesi, kimin çikmasi gerektigini görmüyormu

ha bana sorarsan iyi hoca, yararli olurdu

ve denizliyede akyel gibi taraftar degilim

ama bakarsin akyel gibi faydali olabilir

onur

Yorum

• Sevgi
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 06.10.2004
              • 5004
              • Muhasebe

Mustafa Denizli ve TRABZONSPOR [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Hiçbir yerli hoca TRABZONSPOR u sampiyon yapamaz.Demek ki önümüzde ki yilda da haybeye gitti.
              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Adem Erdoğan
                • 09.03.2005
                • 21546
                • Yazılım, Danışmanlık
                • İstanbul

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                abi mustafa denizlinin milli takimi ne hallere getirdigini biliyoruz. o adamdan teknik direktör falan olmaz.
                bize kendi takimini kuracak, futbolcu taraftar yönetim basin vs hiçbirseyden etkilenmeyecek, istedigi adami çatir çatir aldiracak, teknik direktörden ziyade manajer tarzinda (alexferguson-arsenvenger) kulübün futbol birimine yön verecek ipleri eline alacak uzun mukaveleli yabanci bir hoca lazim.
                yani halilodzicin oyunu okuyabileni.

milli takimi avrupa samp. tasimisti sonraki sezon feneri sampiyon yapti.ama bu m.denizliyi istedigim anlamina gelmez.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Adem Erdoğan
                  • 09.03.2005
                  • 21546
                  • Yazılım, Danışmanlık
                  • İstanbul

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

Hiçbir yerli hoca TRABZONSPOR u sampiyon yapamaz.Demek ki önümüzde ki yilda da haybeye gitti.

yerli yapamaz yabanci dil sorunu çeker.uzaydan adam getirirler artik.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• TSunami
                    • 29.12.2004
                    • 1177
                    • İstanbul

milli takim mustafa denizliye ragmen avrupa sampiyonasina gitmisti. eger tünel girisinde o adam ona uçan kafayi atmasa zaten kovulacakti.

feneri sampiyon yaptigi sene de ilginç sistemler icat etmisti. 3-7-0 2-0-8 gibi. sen bir de fenerlilere sor sampiyon oldular ama canlari çikti
                    gelsin en fazla 5 haftada gider

Yorum

• Adem Erdoğan
                      • 09.03.2005
                      • 21546
                      • Yazılım, Danışmanlık
                      • İstanbul

Ben zaten m. denizli gelsin demiyorum ama adamin basarilari ortada.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Vehbi Sancak
                        • 07.06.2004
                        • 243
                        • depo şefi
                        • İstanbul

yapamazzzzzzzzzzzzzz

kani uymazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yazik oluyor, paraya, zamana, umutlara

ulen millete gösterilen anlayis ve güven:

giray bulak'a duyulsaydi ya!
                        onur

Yorum

• Sevgi
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 06.10.2004
                          • 5004
                          • Muhasebe

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                          İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

yerli yapamaz yabanci dil sorunu çeker.uzaydan adam getirirler artik.

yabanci bir tek bizde dil sorunu yasiyor herhalde sive mi uymuyor acaba.Uzayda var galiba bir tanidik.
                          TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• sümela61
                            • 25.11.2005
                            • 3754
                            • Özel Sektör Yönetici
                            • İstanbul

burada yazacagim konu ne Mustafa Denizli ile alakali ne de baska bir isimle... genel bir bakis açisi var buna deyinmek istiyorum sadece... o da ne mi? Trabzon kökenli olmayan birisi (Mustafa Denizli, Fatih Terim) Milli Takim'la çeyrek final ya da baska bir basariya imza attiginda "o kisiye ragmen" oluyor bu basari... ama Trabzon kökenli birisi (Senol Günes) yaptiginda ise basari hocanin oluyor... burada isimlerin zerre kadar önemi yok, onlara takilmayin sakin... kaldi ki bence de Senol Hoca digerlerinden çok ayri bir yerde... ama benim dikkat çekmek istedigim konu olaylara ne derece genis bakabiliyoruz?... ya da bu genis bakabilmeyi becerenler taraftarin kaçta kaçini olusturuyor?...
                            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• selcuk
                              • 29.05.2004
                              • 27757
                              • Amasya

bence en büyük yanlis yine kariyerli bir hoca aramak olur takima ve bizim sisteme uyan birisi lazim vahid hoca cok iyi antröner ama bizim sisteme uymuyor ondan kovulmali , bir örnek stuttgart bu sezon basinda dünyanin en kariyerli hocalarindan birini almisti trapatoni ama tabiki trap. tam bir defans hayrani jon dahl tomasson gibi oyunculari yok etti geriye biraktigi takim su an harab

bence en uygun antrönerlerttmar hitzfeld (para yagdirmak gerek cok para gelmesi icin ama deger)

ersun yanal (adamin anladigi tek sey hücum ayni bizim gibin)

schachner (bir de süpriz isim yaziyim dedim bu adamin özellig oyunu cok iyi okuya bilisi avusturyada kärnteni 2.ligde aldi kupayi kazandirdi ve birinci ligde 2.oldu 2.ligdeyken kupayi kazanmisdi sonra avusturianin fenerine gitti yani en zengin kulübü austria wien sampiyonluga dogru giderken daum bostaydi takim baskani daumu alib onu kovdu onun üzerine ligin sondan ikincisine gitti ve o takimi ikinci yapti daum o sene sonu fenere geldi, o sezondan sonra takimini farklan sampiyon yapti)

ünal kahraman (icimizi disimizi taniyan birisi basarili olacagina eminim)
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...