Harbiden ya dogru söylüyorsunuz.Hiç mücadeleye girmiyor.Nerde o eski ramazanlar.Ay nerde o eski szymek
Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildiİlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildiİlk olarak husolee61 tarafından gönderildiİlk olarak Badaloglu tarafından gönderildiİlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildiİlk olarak hekimoglu tarafından gönderilditabiki onlar da hata yapiyor kardes.ama bizimkinin yaptigi hatalar yenilir yutulur cinsten degil.İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildimorinho,ferguson mu dedin.bak buna gülünür[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
niye o hocalarin her yaptiklari dogru mu ben o isimleri onlarda hata yapiyor demek içim yazdim
syzmek in 5-0 lik ist maçinin 85. dk hirsini hatirlayin
Bence Szymkowiak, kendini dünya kupasina sakliyor ve de kendini sakiniyor.Ya dünya kupasina katilamadan bir sakatlik yasarsam! diye...
doru valla abi süppersin bu hiç aklima gelmedi adam 2 li mücadele ye girmiyo sebebi budur helal
INSALLAH sebebi o degildirde formsuzlugunun baska bir sebebi vardir kariyerinde bu kadar sevildigi baska bir yer varmidir bilmiyorum bu sevginin karsiligi bu mu olmali
Szymkowiak kesinlikle kendini dünya kupasina sakliyor kim ne derse desin. Futbolcular sevilmeyle kalsaydi ham shalke ye gitmezdi. Kim ne derse desin bu takimda ki oyuncularin hepsi profesyonel düssünüyor kariyerinin diger kismini yasi ilerlemis dahi olsa dah taninmis ve daha fazla para veren klüpte oynamayi ister. Ben Halilodziçte de hata bulmuyorum gayet iyi ve belki de Türkiye'deki en iyi teknik adam. Bir arkadas ersun yanal gelse takim üçüncü bitiriyor ama sanal alemde menejerlik oyunu oynuyarak teknik direktör olmus bi adam hele de Trabzonsporumuzu birak üçüncü dördüncü yapsin ne siterse veririm
en az 3. yapar o adam bizi sence üst üste basarilar tesadüfmüdür gençleri 3. yapmadimi kadrosu bizden çok daha assalarda olan o takimi 3. yapti erkek gibi futbol oynatti
ondan önceki sene ankara yi 4. yapti nasil yapti rezil kadroyla o birakinca takim küme düsmemeye oynuyo gençler 2 sene üst üste kupada final oynayip bize kaybetti hodziç olsa inan in ikisinide kaybetmistik bu örnekler bi teknik adamin bi takima neler kattigini gösterir ben ersun yanali çok istiyorum diyemem gelirsede bise demem çünkü sampiyonluga oynayan bi takimi çalistiramz ammma eger hodziç kalacaksa birakin gitsinde ersun yanal en azindan FUTBOL oynatir bize bize futbol nedir unuttuk artik önüne gelen kendini yere atiyo kosacak hal yok kimsede defansa çekilip rakibin hatasini bekleyecek trabzon benim trabzonum degil benim TRABZON um rakibini sahasin ahapseder rakibi onun hatalarini bulur en azindan ersun yanal la böle siradan bi anadolu takimi görüntüsünden çikariz
2. yari basladigindan beri ben futbol namina bise görmüyorum bi sivas maçi var yemin ederim ben hayatimda bi maç izlerken bukadar sikilmadim hiç mi adamlik yok sende su takimi oynatamiyosun rezil takimlar bizi sahamiza gömüyolar TRABZONSPOR bukadar küçülemez gücü olmasa dahi saldirmak zorunda çünkü o TRABZONSPOR karadeniz firtinasi lakabini kimse ona vermedi o kendisi aldi bu firtinayi kimsenin dindirmeye hakki yok eger dinecegi anlasilirsa buna neden olanlar çeker giderler
hodziç varken bütün maçlarimizi sansa aldik manisa maçi ferhatin sansa bi golü samsun ligin tartismasiz en zzayif ekibi ama malesef bizi sahamiza hemde kendi evimizde hapsediyor zar zor bi galibiyet aliyoruz ankaraspr maçi tam rezillik rakibin 10 kisi kaliyor sen 2 farkli öndesin ama maçi veriyosun bu sadece aptal bi adamin eseri olabilir kayseri 17 dk de 2 farktan gelip 2 farkla öne geçiyor bu tam bir teknik direktör faciasidir arkadaslar lütfen yapmayin gerçekleri görün yeter artik
bizim ilacimizsa lucescu dur korkak diyebilirsiniz ama adam takimina göre oynatir bence bize yararli olurYorum
-
V.Halilhodziç'in kalmasindan yanayim fakat hiç bir isme bagli olmadigimiz gibi ona da bagli degil düsncesi içindeyim de..Ama birini gönderirken ondan daha iyi isler yapabilecek birileri gelmelidir;Mustafa Denizli,Ersun Yanal v.s.. gibi konustugumuz isimleri ynlis buluyor;bu konuda bazi arkadaslar gibi bende V.Halilhodiziç olmazsa,Lucescu diyorum.Birinci neden olarak Tolga'yiyaninda getirebilme ihtimali,ikincisiise dar kadrolarla iyi isler yapabilmesi..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..Yorum
-
Samsun maçini da zora sokan bos kaleye atilamayan 3 gol mü? Yoksa hoca mi? Tamam bizi çildirtiyor. Ama Kim ne derse desin en beceriksizce gol kaçiran takim biziz. 5 lik 6 lik maçi 2-1 zor kazaniyoruz. Normal ortadaki maçlardan bahsetmiyorum onlari zaten kaybediyoruz!!! Futbolcular istedikçe hoca deisiyor. Bu tabu yikilmadikça biz sampiyon olamayiz. Isterseniz takima Morinho veya Capello yu getirin.İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildiFutbolcularin istemedikleri ayen beyan belli olan Vahid Halilhodzic acilen gönderilmeli, hatta bu kadar kötü oynamayi becerebilen gökdeniz-yattara-szymek-fatih gibi oyuncularimiza plaket de verilmelidir.Simdi siz ne kadar yazarsaniz yazin, bence futbolcular arasinda bir anket dolastirip kimi istersiniz diye soralim, anketin sonucuna göre hareket ederiz,
Benimde düsüncem bu yönde banada futbolcular kasitli olarak oynamiyormus gibi geliyor ama burada futbolcular özelliklede fatih hakkinda aleyhine konusmak büyük suç oldugu için dile getiremiyodum sagolsun Selçuk Abi getirmis, eh Hocanin hatalari yokmu tabiki var tipki Morinho,Ferguson,Capello nun yaptigi gibi Vahidde hata yapiyor ama altipastanda o golü hoca kaçirmiyor ya
FxYYorum
-
-
arkadaslar ya hocaya ya da futbolculara yüklenip duruyoruz...
yönetimin de sesi çikmasi gerekmiyo mu? sonuçta yönetimsin ve elini masaya vurmuyosun!!!
bence yönetim pasif kaliyoooo[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
VAKİT TAMAM! SENİ TERKEDİYORUM!!!Yorum
-
bazi arkadaslara küçük düsündükleri için katilmiyorum ama saygi duyuyorum tercihlerine ben tercihimi tekrarliyorum... morinho!..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Eriksson bombası!İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
bazi arkadaslara küçük düsündükleri için katilmiyorum ama saygi duyuyorum tercihlerine ben tercihimi tekrarliyorum... morinho!..
İngiltere?de müthiş iddia... Daily Mail gazetesi, Chelsea?nin Rus sahibi Roman Abramovich?in başarılı teknik direktör Jose Mourinho?nun yerine Dünya Kupası?nın ardından İngiltere Milli Takımı?nı bırakacak olan Sven Goran Eriksson?ı getirmeyi planladığını yazdı. Haberde Abramovich?in tek yetkili olarak tayin ettiği Başkan Peter Kenyon ile sorunlar yaşayan Portekizli çalıştırıcıyı göndermeyi düşündüğü belirtildi. Özellikle Beckham?ın Chelsea?ye transferine Mourinho şiddetle karşı çıkınca bu ikili karşı karşıya gelmişti, Abramovich de Kenyon?a arka çıkmıştı. İsveçli teknik adamın, Chelsea?yi üst üste 2. şampiyonluğuna getiren deneyimli çalıştırıcının yerine geçmesi durumunda David Beckham?ın da Mavi-Beyazlı formayı giyeceği öne sürüldü.
Denk geldı dıye yazdım NYTRE,inş olur..ama vahıd hocanında karıyerını tartısanlar mourınhonunkınıde tartısır..Vahıd hocayla devam...Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...Yorum
-
İlk olarak canavar tarafından gönderildiArkadaslar Kesinlikle Alman Bir Teknik Adam Olmali Bu Takimi Alman dan baskasi Düzeltemez,mesela Bayern in Eski TD vardi Adi Aklima gelmedi O Olsa Müthis Olur
Aha Buldum Ismini
Ottmar Hitzfelt
D - * 12.01.1949
Erfolge als Spieler:
Bundesliga:
1×Platz 4 1978 mit VfB Stuttgart
Erfolge als Trainer:
Edited by: canavar
Champions League:
2×Sieger 1997 mit Borussia Dortmund sowie 2001 mit Bayern München
1×Platz 2 1999 mit Bayern München
UEFA-Cup:
1×Platz 2 1993 mit Borussia Dortmund
Weltpokalsieger:
2×Weltpokalsieger 1997 mit Borussia Dortmund sowie 2001 mit Bayern München
Deutscher Pokalsieger :
2×Deutscher Pokalsieger 2000 und 2003 mit Bayern München
Ligapokal:
3×Sieger 1998, 1999 und 2000 mit Bayern München
Deutscher Meister:
6×Deutscher Meister 1995, 1996 mit Borussia Dortmund sowie 1999, 2000, 2001 und 2003 mit Bayern München
2×Platz 2 1992 mit Borussia Dortmund sowie 2004 mit Bayern München Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden KoruYorum
-
abi Vahid hoca gitsin bu ne ya insan hiç bir maci disaridan etki edemezmi? bu hocayla su andan itibaren dahi olmaz bence bu hocanin yerine Türk bir hoca gelsin TS yi ateslese ateslese ole bi hoca atesler seneye sampiyonluk için takimi atesleyecek iyi bir hoca gelmeli
Forzaaa_TSYorum
-
İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildiEriksson bombasi!İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
Ingiltere?de müthis iddia... Daily Mail gazetesi, Chelsea?nin Rus sahibi Roman Abramovich?in basarili teknik direktör Jose Mourinho?nun yerine Dünya Kupasi?nin ardindan Ingiltere Milli Takimi?ni birakacak olan Sven Goran Eriksson?i getirmeyi planladigini yazdi. Haberde Abramovich?in tek yetkili olarak tayin ettigi Baskan Peter Kenyon ile sorunlar yasayan Portekizli çalistiriciyi göndermeyi düsündügü belirtildi. Özellikle Beckham?in Chelsea?ye transferine Mourinho siddetle karsi çikinca bu ikili karsi karsiya gelmisti, Abramovich de Kenyon?a arka çikmisti. Isveçli teknik adamin, Chelsea?yi üst üste 2. sampiyonluguna getiren deneyimli çalistiricinin yerine geçmesi durumunda David Beckham?in da Mavi-Beyazli formayi giyecegi öne sürüldü.
Denk geldi diye yazdim NYTRE,ins olur..ama vahid hocaninda kariyerini tartisanlar mourinhonunkinide tartisir..Vahid hocayla devam...
Gönderen: 27-Mart-2006 Saat 13:50 | Kayitli IP
büyük düsün büyük hedeflere git...
düsüncem belki çok büyük ama bence chealsede benim görüsüme göre son dönemini geçiren t.direktör (ismini unuttum)
..........................
bu adam imkansiz mi sizce... alman t.adamda olabilir... ama bize takimi motive edecek oyuncularla arasi iyi olacak özelliklere sahip bir t.adamda lazim''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
bu adamin adida nezaman bi takimin basi bosalsa geçer [img]smileys/smiley11.gif[/img]İlk olarak canavar tarafından gönderildi
İlk olarak canavar tarafından gönderildiArkadaslar Kesinlikle Alman Bir Teknik Adam Olmali Bu Takimi Alman dan baskasi Düzeltemez,mesela Bayern in Eski TD vardi Adi Aklima gelmedi O Olsa Müthis Olur
Aha Buldum Ismini
Ottmar Hitzfelt
D - * 12.01.1949
Erfolge als Spieler:
Bundesliga:
1×Platz 4 1978 mit VfB Stuttgart
Erfolge als Trainer:
Champions League:
2×Sieger 1997 mit Borussia Dortmund sowie 2001 mit Bayern München
UEFA-Cup:
1×Platz 2 1993 mit Borussia Dortmund
Weltpokalsieger:
2×Weltpokalsieger 1997 mit Borussia Dortmund sowie 2001 mit Bayern München
Deutscher Pokalsieger :
2×Deutscher Pokalsieger 2000 und 2003 mit Bayern München
Ligapokal:
3×Sieger 1998, 1999 und 2000 mit Bayern München
Deutscher Meister:
6×Deutscher Meister 1995, 1996 mit Borussia Dortmund sowie 1999, 2000, 2001 und 2003 mit Bayern München
2×Platz 2 1992 mit Borussia Dortmund sowie 2004 mit Bayern München Yorum
-
mourinhonun trabzonsporun basina gelmesiyle,ronaldinhonun trabzonsporda oynamasi arasinda olasilik olarak bir fark yok.o olasilik da 0 (sifir)İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
saka olsun diye bu ismi söyledigini varsayiyorum...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum