Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Badaloğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.07.1999
    • 18194
    • İstanbul

İlk olarak guera tarafından gönderildi

herseyden önce basligin acilis sekli tamamen yanlis! bir asparagas habere bile dayanmiyor haberin kendisi! duygularla hareket edilmis ya da söyle diyelim birisinin istegi arzusu ve onun gibi düsünenlerin!

dah da ilginci ise tartismanin sadece denizli etrafinda dönüyor olmasi! denizlinin adi gündeme malumunuz istanbul basini ve onun kopyasi trabzon basini tarafindan getirildi! her firsatta küfrettigimiz, kizdiigmiz hatta beceremesek bile protesto ettigimiz basindan sözediyorum!

iyiki de m. denizli adi ortaya atilmis bu basin tarafindan yoksa yaraticilik yoksunu taraftarimiz yine hüsnü özkara ve giray bulaktan medet umacakti ki bu hocalarimizin engin futbol bilgileri ve büyük avrupa tecrubelerinden dolayi onlari takimimizin basina getirmeyi hayal edemezken ve edemeyecekken zaman kaybedecektik! sagolasin basin sagolasin m. denizli.

bir tessekürde teknik direktörden daha teknik teknik direktör olan tüm trabzonsporlu renkdaslara. onlarsiz bir trabzonun sorunsuz bir trabzon olacagi korkusu tasimaya basladim ben artik ki bu durum trabzonun yakin gecmisiyle bagdasmaz,yakismaz bize...

Herseyden önce basligin açilis sekli yanlis demene katilmiyorum.Öncelikle sunu bilmeni istiyorum ki; kesinlikle benim kafamdan geçen ya da isredigim teknik trektör degildir Mustafa Denizli...Bu isim benim ne istegimdir, ne de benim gibi düsünenlerin.Bu hacanin adi Mustafa Denizli degilde olsun Fatih Terim,ne degisir?

Eger seneye hem sampiyonluga oynayip, hemde stad yapacaksak, ve maçlarimizi da Istanbul'da oynama ihtimalinin çok yüksek oldugunu var sayarsak,Trabzonspor'un hocasinin ismi Istanbul basini tarafindan da bayagi prim yapan bir adam olan Mustafa Denizli olursa dahami kabul görür?Ben olaylari,gidisatlarini dar çerçeveden yorumlamiyorum.Ama seneye sampiyonluga oynayacak bir takimin hocasina, Vahid Halilhodzic'eneden hala daha imza attirip herkesi rahatlatmiyorlar?Özü sözü bir, yeri geldimi futbolcuyu basinin önünde bile elestirmeden çekinmeyen Vahid hoca, bu konuda neden açik konusmuyor?

Düsüncem su; Trabzon'un basina en son getirilmesi düsünülen adam olmalidir Mustafa Denizli.Ama Fatih Akyel'de oldugu gibi taraftara ragmen böyle bir hocayi basimiza getirirseler ne olacak? Trabzon'a hoca olarak gelen adamlarin sadece futbol bilgisi,becerisi yaninda sehre uyumu ve sehrin o hocayi kabul etmesi gibi bazi faktörlerde önemli degilmidir?Ayrica maçlarimizi 1 yil Istanbulda oynarsak, o zaman Mustafa Denizlide seve seve bu takimi çalistirmazmi?Dünya starlarini bu kulübe kazandirmamiz daha kolay olmazmi?Senin sehrinde takimin futbolcusunun arabalarina ve is yerlerine kursun sikiliyor,senin sehrinde papaz vuruluyor.Baskan herseye ragmen nasil getirecekmis dünya starlarini bu sehre?

Bunlarin tartisilmasini amaçladim.Yoksa isimler benim için çokta önemli degildir.Benim basligi açtigimda Mustafa Denizli ismi ikinci planda kalmaktadir.Bunlara kafa yoruyorum ben,Mustafa Denizili'ye degil.Gelirsede onu da konusuruz.Fikir üretmekten çekinmeyelim...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• guera
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 07.03.2006
      • 205

dediklerini anladim ancak benim elestirim drekt olarak sana degildi! senin yazdiklarina benzer daha 35 tane yazi var bu basligin altinda ancak sne son yazindan cok önemli bir noktaya deginmissin bilerek ya da bilmeyerek! hep yeni gelen oyuncunun uyumundan hocanin sehre alismasindna sosyal yapidan falan bahsediyoruzya neden hep birilerinin bizlere uymasini bekliyoruz! nedne mesela vahid hocanin kendi bildgini,kendi dogrularini yapmasini elestiriyoruz! neden bizler kendimizi degistirmeye calismiyoruz! hep suclu olan öteki olanlar mi? hoca ne demisti geldiginde? burada futbolcuya dayali bir sistem var,insanlar hayal kurmayi birakip gerceklerle yuzlesmeli! nedir bu gerckeler! takimin öyle bizim düsündügümüz gibi dort dortluk falan olmadigi,oyuncularin yeteneklerinin kisitli,futbol bilgilerinin gelismemis ve profesyonellikten uzak olduklarini ´söylememis miyidi! bizlere gercekler agir geldi! hoca daha simdiye kadar seyirci üzerine tek laf etmemisti anak bu hafta samsun macindna sonra oyuncularin üzerindeki baskidan bahsetti ic saha maclarinda!bunlari konusmuyoruz da hocanin soylediklerini tartiya koyup ölcmüyor onlardna birseyler cikarmaya calismiyor bilakis onu söylediklerinden uygulamalarindna dolayi elestiriyoruz!symkoyu yedege cektigi icin nerdeyse onu idam edecegiz ancak symkonun kac mactir kacak gurestigini soylemekten de geri durmuyoruz! aciklamamiz ise;symkonun ölüsü bu takimda oynar! hayir efendim oynamakz! bu tkaimda ancak formayi hakeden oynar! ömer rizayi oyuna alamdigi ciin kiziyoruz ancak fatih ömer riza symko gökdeniz yattara bu oyuncularin tek rotak özelligi defansif yönlerinin zayif olmasi! bugünün futbolunda hic bir takim bes ofansif agirilikli defansif yönü zayif oyuncuyla sahaya cikmiyor! chealse barcelona bile böyle bir sistemi kaldiramiyor kaldiki bizim onlarla takimimizi karsilastirmak gibi bir lüksümüz hicbir zaman olmayacak!hocayi yollayanlar önce bir alternatif bulsunlar benim kanimca. teorik olarak nasil bir hoca olmasi gerektigini yazmak kadar kolay bir sey olamaz! oyunu iyi okusun,otoriter olsun, trabzona uyum saglasin güzel yemek yapsin yakisikli olsun oyunularla güzel iliskiler kursun vs. bunlar sadece temenni olarak aklabilirler. gercekle alakasi yok bu tür isteklerin. hadi diyleim ki denizli gelecek tkaimin basina! birakalim bos konusmayi ve denizlinin t. direktorlugunu tartisalim! denizlili milli takim avrupa sampiyonasinda ceyrek finale cikarken defasif futbolu yuzunden elestirildi ki belcika gibi bir tkaimin sayesinde ceyrek finale cikti mili takim ve kadrosunda da altin cagini yasayna alpaylar hakanlar tugaylar ogunler tolunaylar vardi milli takimin. fb de sampiyon oldugu sene defasif futbol oynatti tkaima ve cok önemli maclarda cok öenemli hatalar yapti denizli! fb o yil sampiyon olduysa bunun nedeni fenerbahcenin formasiydi ki o yil unutamayacaigmiz gazintep maci var istanbulda! 3-0 dan 4-3 gelen bir mac!!!iranda önüne altin tepside bir takim sunuldu ve orda takimi sampiyonluga oynatiyordu...

ben denizlinin senol gunesten daha iyi t. direktör olduguna inanmiyorum. ayrica takima fizyoterapist ya da kondusyoner aldirmayacak kadar kisilik problemi olan birisinin trabzonda en fazla ne kadar baskiya dayanabileceigni düsünürsünüz! yani aday olarak sunabileceigmiz en iyi hocanin bana bir tane pozitif yönünü gösteremeyecekken ve avrupadan da bir tane bile hoca ismi veremeyecekken ve elimizde gercektne cok iyi bir hoca varken ynei hoca arayisinda olmanin anlamsizligini görmek zorundayiz diye dusunuyorum!

bazi arkadaslar trapattoniyi örtnek veriyorlar! onun kac yasinda oldugundan haberi olan var mi! stuttgarttan nasil kovuldugunu bilen var mi? tkaima nasil berbat bir futbol oynattigini seyreden var mi?

sadece adi duyulmus diye trapattoni yazmak bir yana benim kanimca eger sorun bilgiyse vahidin futbol bilgisini ben trapattoniye kesinlikle degismem. bu sadece bir ornek vahid ile bir hocayi karsilastirmak icin.

tekrar konyua dönersek degisimi hep baskalarindan istemek hatayi hep onlarda aramak biraz sacma glemiyor mu! kendi yanlislarimizi bu yolla örtmeye calismak ya da gormemezlikten gelmek abesle istigal degil mi?

alin size bir örnek! trabzon samsun macinda lig tv spikerinin yaninda oturan trabzonsporun eski futbolcusu mutemelen serdar bali! neler zirvaladi oyle!simdi bu arkadas gibi dusunen en az 50 eski trabzonsporlu oyuncu var trabzonda ve futbol yasamlarinin sonraisnda ekmekleirni trabzonspordna yemeye devam ediyorlar ancak katkilari yok ne trabzona ne futbola ve bir seyler degistirmeye calisan hocaya yükleniyorlar hep birlikte.

yani degisimi kendi kafalarimizda yapmadiktan sonra bir hoca gleir digeri giderken ve degirmen böyle döner ama cözüm bulunur mu asil sorun icin budur irdelememiz gereken...

birileri hocayi illa da yollamak istiyorlarsa o zaman alternatiflerini de yaziverisnler bir zahmet cünkü sadece gitsin demek cok anlamsiz güdük kaliyor...

Yorum

• Muhalif
        • 07.06.2004
        • 3403
        • Hatay

Vahid Hoca kendisi de kalmayi istemiyor, yönetim de kalmasini istemiyor sanirim.. Bu durumda yeni teknik adam seçiminde yönetim ne yapar bilmiyorum ama Mustafa Denizli'yi istemiyorum sahsen.. Basarili olabilecegine inanmiyorum.. nedenler hakkinda gerekçe göstermeyecegim, inanmiyorum sadece o kadar..

Yabanci bir teknik adam gelir buralara alisir, takimi tanir v.b ise gelecek yili da kaybetmek demek.. Daha önce Türkiye'de çalismis yabanci hocalardan olmasi mantikli geliyor bana.. yerli düsünülürse tek isim Giray Bulak'tir..

Ama gönlümde yatan Vahid Halilhodzic kadar disiplinli, oyun zekasi üst düzeyde bir teknik adam Saffet Susiç..ne basarisi var v.b diyenler çikacaktir.. Google da arattirsaniz bulursunuz birseyler.. en azindan yillar evvel Fener'in pespese yasadigi Van ve Cannes(Kan) facialari sirasinda iki maçta 8 gol atarak Fb'yi eleyen Fransiz Cannes takiminin hocasinin Susiç oldugunu görebilirsiniz..Sonuçta Halilhodzic'in de Fransa'da sampiyonlugu yoktu.. ama buna ragmen dünya 3. sü Senol Hoca issiz su an v.b..

Son aday da Lucescu olabilir..

Ama Vahid Hoca kalsa ve istedigi oyuncular alinsaydi en iyisi olurdu..

#7 King of Kings

Yorum

• halil ibo
          • 14.08.2004
          • 6355
          • Ekonometrist
          • İstanbul

Vahid Hocayla anlasmayi geciktiren yönetimi anlamakta güçlük çekenlerin safindayim.Fakat hakli gerekçeleri olabilir mi diye düsünüyorum.SonuçtaTrabzonspor'umuzun menfaatleri dogrultusunda anlasma süresini uzattiklarinidüsünmek istiyorum.

Eger hoca gönderilirse takimimiza bir kondüsyoner ve bir psikolog yeter.T.D.lük taraftar dernekleri ve internet taraftar siteleriarasindan oylarimizla belirleyecegimiz arkadaslar arasindan dönüsümlü olarak yapilsin.Böylece herkes kendi onbirini sahaya sürme ve kendi taktigini uygulama sansi bulacagi için hocalarin elestirilme ve gönderilme ihtimalleri tamamen ortadan kaldirilmis olur.Aksi takdirde yeni hocanin ilk bes maçi çikarabilecegini sanmiyorum.Sevgi ve saygilarimla...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• poetricus
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 05.09.2004
            • 11924
            • Trabzon

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

.....

Eger Hoca gönderilirse takimimiza bir kondüsyoner ve bir psikolog yeter.Teknik direktörlük taraftar dernekleri ve Internet taraftar siteleriarasindan oylarimizla belirleyecegimiz arkadaslar arasindan dönüsümlü olarak yapilsin. Böylece herkes kendi on birini sahaya sürme ve kendi taktigini uygulama sansi bulacagi için hocalarin elestirilme ve gönderilme ihtimalleri tamamen ortadan kaldirilmis olur. Aksi takdirde yeni hocanin ilk bes maçi çikarabilecegini sanmiyorum.Sevgi ve saygilarimla...

Sevgili Kardesim,

Bu camiaya resmen hakarettir. Yani bu tarftar kitlesi bir kondüsyoner ve bir psikolog cikarmaktan aciz midir? Evelallah onlari da aramizdan çikaririz. Ne diye Trabzonspor'un kaynaklarini sokaga atalim?

Allah affetsin bazen Trabzonspor'un her seyden çok taraftar transfer etmesi gerektigini düsünüyorum. Mesela gazetelerde kocaman bir sürmanset: "Flas... Flas... Flas... Transfer Bombasi; Trabzonspor 20.000 Livertpol taraftariyla bir yili opsiyonlu olmak üzere bes yillik sözlesme imzaladi!"

Nasil, hos olmaz mi?

Yorum

• halil ibo
              • 14.08.2004
              • 6355
              • Ekonometrist
              • İstanbul

Uyarin için tesekkürler Sevgili Poetricus,simdi bu konuda özür dilesem özrüm kabahatimden büyük olacak! Yinede bunu düsünemeyip böyle bir saygisizlik yaptigimdan ötürü tüm camiadan ve nadide taraftarlarimizdan özür dilerim.

Nasilda unuttum bir ara kafayi kaleci antrenörüne taktiklarini... Edited by: halil ibo
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hakantpl
                • 17.08.2004
                • 1032
                • Ordu

Vahid Hoca gidecek de kim gelecek ? Asil sorun burda bence
                Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Badaloğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 18194
                  • İstanbul

guera,

Yazdiklarinda katildigim ve katilmadigim noktalar mevcut.Herseyden önce hocanin kenarda bir oyuncuyu oturtmasi kendi kafasindaki sahanin içindeki kurgunun ürünüdür.Yani biz ne kadar onu oynatsa, bunu oynatsa desekte; degisen birsey olmayacaktir.Ya da maç esnasinda neden su dakikada Ömer Riza'yi oyuna sokmuyor? ya da Syzmek oyundan düstü yerine sunu alsa dedigimiz dakikakalar her zaman mevcuttur.Oyunun kurali budur.Ama bu demek degildir ki hocaya müdahele etmektir.Bu benim oyuna bakis açimdir, oyunu okuma seklimdir.Eger hocanin her dedigine eyvallah dersek o zaman nasil dogruyu bulacagiz?Sonuçta sahada komutan odur.Aziz Yildirim gibi isine karisanda yok, sadece sahada oynayan oyuncularin performanslarina göre degerlendirmeler yapiyoruz.Bizim fikir ve görüslerimiz sadece bizi baglamaktadir.

Vahid hoca dogru söylemis: Trabzonda futbolculara dayali bir düzen var.Bu konuda stadda Erdogdulular güzel bir pankart açmisti yanilmiyorsam söyle bir seydi ''3 tane baskan yediniz, 5 tane hoca yediniz, yetmedi gözünüzü bize mi diktiniz?'' diye...

Tribünlerde baski varmis!...Ne baskisiymis bu?Ben maça gitmek için anasinin haftada bir tahta yayikta çalkalayipta tereyag yaptigi yagigizili gizlisatip parasi ile maça giden adamlar taniyorum.Ne baskisiymis bu?Bu adamin oynamayan adama bir yuh deme hakkida mi yok?O zaman herkes görevini yapsin,birileri çikip sahada futboldan baska islere kafa yorarsa tabiki baski olur.Haaa...Taraftar olarak bilsekki adam sahada canini disine takip oynuyor ve bunun sonucunda gene yeniliyorsa o adama canimiz feda...

Baski, baski, baski...Söyleyin Allah askina nerede yok?söyleyin bana...Inönüde mi?futbolcularin ayaklari titriyor,Youla gitti neler dedi.Tümer bende gidiyorum baskilara dayanamiyorum diyor.Kadiköy'de isler yolunda oldugu için su siralar sesleri çikmiyor ama zamaninda nasil kendi kalecilerini linç etme girisiminde olduklarini unutmadik.Galatasaray degilmiydi Konya dönüsünde kendi futbolcusuna taraftarlari saldirdi.Bu baskilar Diyarbakirda mi yok?,Ankarada mi yok?Samsunda mi yok? Nerede bu baski yok?Bir kaç takimda yok dogru ama onlarinda taraftari yok...Bkz.Istanbulspor,Ankaraspor v.s.

Ben kendimi degistirmekten yana degilim.Her seyin dogrusunuda ben biliyorum demem.Ama hocanin yanlislarini da naçizane yazmayan, görmeyen bir tutum sergileyemem.Ben Galatasaray maçinda tabiki formda bir Ömer Riza'nin son 30 dakika oyuna girmemesini yargilarim.Ama bu sadece o anda olur biter, yani benim bu yazdiklarim ve görüslerim beni baglar,takima ya da hoca üzerinde herhangi bir etki yapmaz.Futbolun güzelliggide burada zaten...Ben hocalar gibi düsünmek istemiyorum.ben kendim gibi düsünmek zorundayim.
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Y.Sert
                    • 18.07.2005
                    • 1066
                    • memur
                    • Isparta

VAHID hoca kesinlikle kalmali.ama gidecek deniyor.giderse bize yazik olur,o adam degerinden pek bir sey kaybetmez,biz çok ahlanip vahlaniriz,çok arariz halil agayi çok.

peki kim gelecek.mustafa denizli diyorlar: pardon ama bende ........ diyorum yani.mustafa denizliye sabir gösterecemize,giray bulak gelsin uzun vadeli çok çok daha iyidir.yada denizli yerine senol günes tekrar gelsin yine denizliden iyidir.

ya ni kisaca yazik bizlere.yazik bu takima.seneyede en az 3 hoca degistiririz biz bu kafayla.daha önce örnekleri çok oldu çünkü.senol gitti,giray geldi,giray gitti sadi hoca geldi.biz bu üçgende daha çok döner dururuz bu kafayla.

senol günes

giray bulak sadi tekelioglu

turgay semerci&nbsp ; hüsnü özkara

orhan çikrikci

biliyorum kizacaksiniz ama durum bu.uzun vadeli bir antlasma ve sabirla basari gelir. senol veya giray mustafa denizliden daha iyidir.ama halil aga hepsinden 10 gömlek üstündür.istikrar sart. yoksa yukardaki 6-7 kisi bir sezonda en az 2 si gelir gider,bu böyle dönme dolap gibi sürer gider.
                    N e K ö T ü !

Yorum

• Analyzer

"Vahid hocayla devam mi?" adinda bir baslik zaten var. Vahid hocayla devam edilmemesi durumunda zaten yeni bir hocayla anlasilmak zorunda kalinacagi için böyle bir topic gereksiz. Topici açan kisi forum yöneticisi olmasa bu topichemen kilitlenirdi.

Yorum

• İHSAN
                        • 07.11.2005
                        • 2755
                        • Kocaeli

Arkadaslar! bence tartisilacak çokdaha önemli konular var... Butartismalarin daha simdiden baslamasi da , insanin moralini bozuyor.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Külünkoğlu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 16.07.1999
                          • 24305
                          • İstanbul

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
                          "Vahid hocayla devam mi?" adinda bir baslik zaten var. Vahid hocayla devam edilmemesi durumunda zaten yeni bir hocayla anlasilmak zorunda kalinacagi için böyle bir topic gereksiz. Topici açan kisi forum yöneticisi olmasa bu topichemen kilitlenirdi.

Ilk sayfayi okumadan böyle yorum yaparsan komik olursun ve de kimse tebessüm etmez sana. Isteyen forum kurallari çerçevesinde baslik açiyor, açilan basliklarin kaçi forum yöneticilerine ait birde ona bak istersen, her firsatta forum yöneticilerine laf söylemeyi siar edinme istersen.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• zafercalikoglu
                            • 05.08.2004
                            • 6286
                            • IT yoneticisi
                            • Afrika Diğer

@zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• zafercalikoglu
                              • 05.08.2004
                              • 6286
                              • IT yoneticisi
                              • Afrika Diğer

neden bole bisey yazma geregi duydun ki,

@zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Analyzer

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Ilk sayfayi okumadan böyle yorum yaparsan komik olursun ve de kimse tebessüm etmez sana. Isteyen forum kurallari çerçevesinde baslik açiyor, açilan basliklarin kaçi forum yöneticilerine ait birde ona bak istersen, her firsatta forum yöneticilerine laf söylemeyi siar edinme istersen.

Ilk sayfayi okumustum zaten. Istersen, istersen seklinde bana akil vermeye kalkma istersen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...