İlk olarak guera tarafından gönderildi
Herseyden önce basligin açilis sekli yanlis demene katilmiyorum.Öncelikle sunu bilmeni istiyorum ki; kesinlikle benim kafamdan geçen ya da isredigim teknik trektör degildir Mustafa Denizli...Bu isim benim ne istegimdir, ne de benim gibi düsünenlerin.Bu hacanin adi Mustafa Denizli degilde olsun Fatih Terim,ne degisir?
Eger seneye hem sampiyonluga oynayip, hemde stad yapacaksak, ve maçlarimizi da Istanbul'da oynama ihtimalinin çok yüksek oldugunu var sayarsak,Trabzonspor'un hocasinin ismi Istanbul basini tarafindan da bayagi prim yapan bir adam olan Mustafa Denizli olursa dahami kabul görür?Ben olaylari,gidisatlarini dar çerçeveden yorumlamiyorum.Ama seneye sampiyonluga oynayacak bir takimin hocasina, Vahid Halilhodzic'eneden hala daha imza attirip herkesi rahatlatmiyorlar?Özü sözü bir, yeri geldimi futbolcuyu basinin önünde bile elestirmeden çekinmeyen Vahid hoca, bu konuda neden açik konusmuyor?
Düsüncem su; Trabzon'un basina en son getirilmesi düsünülen adam olmalidir Mustafa Denizli.Ama Fatih Akyel'de oldugu gibi taraftara ragmen böyle bir hocayi basimiza getirirseler ne olacak? Trabzon'a hoca olarak gelen adamlarin sadece futbol bilgisi,becerisi yaninda sehre uyumu ve sehrin o hocayi kabul etmesi gibi bazi faktörlerde önemli degilmidir?Ayrica maçlarimizi 1 yil Istanbulda oynarsak, o zaman Mustafa Denizlide seve seve bu takimi çalistirmazmi?Dünya starlarini bu kulübe kazandirmamiz daha kolay olmazmi?Senin sehrinde takimin futbolcusunun arabalarina ve is yerlerine kursun sikiliyor,senin sehrinde papaz vuruluyor.Baskan herseye ragmen nasil getirecekmis dünya starlarini bu sehre?
Bunlarin tartisilmasini amaçladim.Yoksa isimler benim için çokta önemli degildir.Benim basligi açtigimda Mustafa Denizli ismi ikinci planda kalmaktadir.Bunlara kafa yoruyorum ben,Mustafa Denizili'ye degil.Gelirsede onu da konusuruz.Fikir üretmekten çekinmeyelim...

Yorum