Trabzonspor yeni hoca ile anlasmali mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Şahinoğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 2781
    • İstanbul

Yabanci bir hoca gelmeli ve ofansif oyunu seven bir hoca olmaliItalyan Trapattoni olabilir mesela masmavi gözleri bembeyaz saçlarihirsli yapisi ilebir Trabzonlu gibi hirsli yapisi var o olmasa bile kesin yabanci olmali yerli hoca yok zaten adam gibi o yüzden yabancidan yanayim.
    DOZER CEMİL

Yorum

• mensure 61
      • 22.12.2005
      • 1093
      • Ressam,stilist

Ben sik sik hoca degistirilmesinden yana diyilimben hep Vahid hocanin arkasinda oldum ve daimada olucam. Hatalari yok demiyorum var pazar günü maçi izlerken kafayi yedim neden Ömer Riza'yi koymadi neden Szymek i geç koydu?.. Bence istikrar sart bazen kiziyorum ama ne olursa olsun ben Vahid hocama güveniyorum ve gitmesini istemiyorum!!!
      Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• Adem Erdoğan
        • 09.03.2005
        • 21546
        • Yazılım, Danışmanlık
        • İstanbul

@sevgiiiiiiiiiiiiiiiii;

Biz fenerbahçemiyizki bizi yerli hocalar sampiyon yapamaz.

Özkan SÜMER

Yorum

• Tmac61
          • 28.05.2005
          • 1259
          • Çankırı

Basligi söyle degistirin;

Vahit hoca Trabzonsporda kalir mi,

Tutabilirler mi,

Fatih gibi 11 futbolcuya sahip takimlar dururken burada daha fazla siyirmaya meyilli bir yasam sürer mi ?

Yorum

• Sevgi
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 06.10.2004
            • 5004
            • Muhasebe

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
            @sevgiiiiiiiiiiiiiiiii;

Biz fenerbahçemiyizki bizi yerli hocalar sampiyon yapamaz.

ne alakasi varya saçmalamayi birak lütfen.

yerli hoca basarili olamaz çünkü senin takiminda Gökdeniz gibi Tekke gibi Hüseyin gibi takim içinde agalik sistemi kuran herzaman hocanin üstünde olan karin agrilarin var.Yerli hoca bu takimda otorite kuramaz.Disiplin getiremez.
            TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Jeffer
              • 18.07.2005
              • 215

İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
              İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Madem bu konu açildi ben de istediklerimi yazayim bari:

1. Hoca yabanci olmali ama gelir gelmez Türkçe'yi bizim mahalli aksanimizla konusacak kadar ögrenmeli. Meselâ "rakip" kelimesini ilk hecesini uzatarak "râkip" seklinde telaffuz etmeli. Anlamin ne kadar degistigini merak eden lugatlara baksin.

2. Hem yönetimle, hem futbolcularla, özellikle de yildiz futbolcularla, hem de taraftarla iyi geçinmeli. Kendini herkese sevdirmeli. Nasil olacaksa!

3. Kisa sürede türkülerimiz ögrenmeli ve Derulle, Üç Ayak, Karsilama ve Kolbasti oynayacak seviyeye gelemli.

4. Hiç kötü sonuç alinmamali, sayet alinirsa suç hocada degil, kaygan zeminde, havada, suda, toprakta, ateste vs. olmali.

5. Oyuncu ve taktik degisikliklerini taraftara, özellikle de yerel basin mensuplarina sorarak yapmali.

6. Gelir gelmez McDonalds'a, Kemeralti'na, Maçka'ya gidip yere diz vurup icazet almali. Eski hoca ve futbolculara telefon, faks, elektronik posta ve SMS göndererek ne yapacagini ögrenmeli.

7. Gelir gelmez bizi sampiyon yapmali; sampiyonlar liginde basarili olmali.

8. Arada bir basin yayin organlarina çikip; "Gulübun basarisini istemeyenler var", seklinde demeçler vermeli.

9. Trabzon'daki eski futbolculara, amaotör takimlarin hoca ve yöneticilerine istihdam alanlari açmali.

10. Hem yildiz hem genç hem yetenekli hem de çok az paraya oynayacak futbolcular bulup takima kazandirmali.

11. Antranmandan hoslanmayan futbolculari zorlamamali ama yine de tam verimli olmalarini saglamali.

12. Internet'teki taraftar sitelerini takip edip hatalarini görüp aklini basina devsirmeli.

13. Ismail Türüt, Recep Çil gibi yüce Türk büyüklerinin sarkilarindan en az üçer tane ezberlemeli.

14. Saha kenarinda sakiz çignememeli, klübümüzün kaskoluyla sagda solda dolasip hava atmamali.

15. Takimin galip gelmesi yetmez ayni zamanda sahada futbol resitali de olmali. Bütün futbolcularimiz topu ayagina aldiginda Yattara gibi hareket sergilemeli rakip müdafaa oyuncularina ülkenin haritasini bütün daglari, gölleri ve akarsulariyla çizdirmeli. takim çok gol atmali.

17. Taraftar arasindaki görüs farkliliklarini dikkate alarak bir futbolcuyu ayni anda hem oynatip hem de yedek kulubesinde tutabilmeli. Sanirim yeni fizige çok is düsüyor burada.

18. Takimin basinda Demokles'in kilici gibi durmamali. Takim kamp yaparken arada bir ugramali. Basbakan'la ve sair devlet büyükleriyle açilislara katilarak ülke gündeminde yer almali...

Liste çok uzun simdilik burada kesiyorum.
              Bizden ayrilmayin...

Dogru söze ne denilebilir ki... Seni ayakta alkisliyorum kardesim...

G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

• Adem Erdoğan
                • 09.03.2005
                • 21546
                • Yazılım, Danışmanlık
                • İstanbul

Yabanci hocaninda yapabilecegi en ii ihtimalle kadro disi birakmaktir.Bizim yabanci hocalarla ne zaman yüzümüz güldüki simdide gülsün.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Adem Erdoğan
                  • 09.03.2005
                  • 21546
                  • Yazılım, Danışmanlık
                  • İstanbul

Sunuda ekliyeyim o karin agrilari dediklerin takimi ayakta tutuyor.Insanda aynen öyledir karin agrisi olunca uyuyamaz.Sagolsunlar bizde onlar sayesinde nmaçlarda uyumuyoruz.(biraz edebiyat parçaladik ama[img]smileys/smiley1.gif[/img])
                  Özkan SÜMER

Yorum

• sümela61
                    • 25.11.2005
                    • 3754
                    • Özel Sektör Yönetici
                    • İstanbul

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                    Sunuda ekliyeyim o karin agrilari dediklerin takimi ayakta tutuyor.Insanda aynen öyledir karin agrisi olunca uyuyamaz.Sagolsunlar bizde onlar sayesinde nmaçlarda uyumuyoruz.(biraz edebiyat parçaladik ama[img]smileys/smiley1.gif[/img])

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• okan6161
                      • 13.03.2006
                      • 1718
                      • havacı astsubay
                      • Ankara

bu hoca iyi ne hoca ariyorlar ya mustafa denizliyle biz inter totoya gidemeyiz
                      işkenaz

Yorum

• FANATIK61
                        • 31.05.2004
                        • 4660
                        • Systems Engineer
                        • Almanya

Vahid Hoca kalmali kalmali ve kalmali. Ne demisler: Gelen gideni aratir... Yeni Hoca gelirse yine bir sezon kayip olacak, istedigi oyuncular olacak istemedigi oyunculari gönderecek. Al basina o zaman yine yeni bir bela...
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• CAFER ÖZER
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 29.05.2004
                          • 5853
                          • Mali Müşavir
                          • İstanbul

Aslina bakarsaniz habire hoca degistirmek hiç bir takima katki saglamaz,Su anki Kadro Halil hocaya göre kuruldu.Yeni hocanin gelmesi demek bir çok pyuncunun ve sistemin tamamen degismesi belkikde çok sevdigimiz bazi oyuncularin kadrodan gitmesi demektir.

Fakat Halil hocanin galip geldigimiz maçlarda insanlara çektirdigi sikintilara baktigimizda,galip geldigi maçlarda kendisine malup oldugu maçlarda Yönetime ve futbolculara pay çikartmasi,Ikide bir ben gidiyorum demesi Vahit Hoca ile yola devam etmenin mümkün olmadigini göstemektedir.Galip geldigimiz maçlarda bile rakiplerin tek kale oynamasina müsade eden bir hocaya daha fazla müsade edilecegi kanisinda degilim.Gelecek yil için %99 ihtimal yeni hoca ile yola devam edilecek bu kaçinilmaz.O zaman yeni hoca kim olmali.?

1-LEKENS:Benim 1.sirdaki adayim Lekens dir.Hem bizi taniyor.hemde kariyeri var,hem basarili bir teknik adam.

2-GIRAY BULAK:Türkiyede akademi mezunu bir kaç hocadan birisidir.Trabzonsporu taniyan Trabzonun yapisini bilen birisidir.

3-ERSUN YENAL:Gittigi her takimda Bol gol attiran,hep golü düsünen bir teknikadam.Milli takimdaki basarisizligina gelirsek.Davut Dislinin emirlerine boyun egdigi için basarili olamadi.Bizde basarili olacagina eminim.

Mustafa Denizli kesinlikle istemiyorum.Basarili oalcagini zannetmiyorum.Mustafa Denizli FB yi sampiyon yapmadi.G.ANTEP eliyle FB ye sampiyonlugu hediye etti.Ayrica AZIZ YILDIRIM in degigi gibi Futbolu sadece sahada oynamadilar.ve basarili oldular.Madem FB yi Denizli sampiyon yapti neden FB den kovuldu.Mustafa DENIZLI ile Trabzonsporun adini yan yana koymak bile istemiyorum.Ama eger teknik direktör olarak gelirsede desteklemekten baska çare olmaz.Bekleyip görecegiz.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• mahmuter61
                            • 11.03.2006
                            • 1591
                            • Tekstil
                            • Bursa

Celse nin hocasini alalim yarim devre sonra kovariz!Aslinda bize hoca lazim degil maçlarda herhafta enaz 5-10 bintane mevcut.Jimnastikçiler 2 sene daha lolipopla devam karari aldi bizniye Vahid hocayi yarim devrede elestirmeye basladik?Kaldiki adamin geldiginde takim tamamen heryönden çöküktü!Hepimiz gay maçindan sonra hoca imza atmiyacak diye endiselendik.Birakalimda bikisiyle enaz 2 sezon geçirelim...!

Yorum

• denizgrsy
                              • 08.06.2004
                              • 2993
                              • Samsun

kim gelirse gelsin,takimi futbolcuya göre degil sistemine göre kurmali...

saha içinde tikir tikir isleyen bi sistem kurmali,futbolculari bu sistemin bir isçisi yapmali...öyleki bi futbolcusu sakatlandiginda aglamayacak,yedekten bi kisiyi sistemin dislileri arasina koyabilecek...

ve benim takimimda çok görmek istedigim duran top organizasyonlari çalistirabilecek...sahanin neresinde olursa olsun duran toplarin kullanimi ile ilgili bir bilgi ve becerisi olabilecek...

Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Nytre
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 31.05.2004
                                • 10231
                                • Trabzon

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Bu yolda bir duyumu vardi sanirim, Külünkoglu hafta sonu bu resmi göstermisti:

Öndeki gitse de arkadaki bizde her zaman baki[img]smileys/smiley20.gif[/img]

tam tamina bizi anlatan bir resim olmus....

açikcasi su anda hocamiz varken bu konunun konusulmasini gereksiz buluyorum...

o zaman f.tekkenin yerine kimin gelecegini de konusalim?
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...