Maçi izlemem imkansiz çünkü o saatte dershanedeyim.Istatistiklere göre dershanede oldugum üç maçta bir galibiyet(malatya),bir beraberlik(sivas),bir maglubiyet(ankara)almisiz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yattara döner biz de yeneriz.3.lük için çok önemli maç.kayseri-bjk maçi berabere biterse biz de yenersek çok iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
bir samsunlu olmamam rağmen samsunun düşmesini benden çok isteyen
olamaz! samsunun bizden sonra çok fazla zor maçı yok. eğer iyi bir
darbe vurursak düşme ihtimalleri yükselir. galibiyetten eminim ama fark
onları çökertir
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
mac kodrosu
1-tolga
2-ufukhan
3-fatih.a.
4-m.stepanov
5-hüseyin
6-celo-lee(transfer sart)
7-szymek
8-yattara
9-gökdeniz
10-fatih
11-ömer riza
bu maci rahat alacaz...ama yukaridaki 11 maca cikarsa.vahid hoca bozuntusuna bagli...
Edited by: toslu6861% 100 ANTİ İSTANBUL
Yorum
-
Samsuna isallah öylebir tokat atacagizki ''bundan bikaç sene önce samsundaki bir maçta BURAYA RUMLAR GIRER AMA TRABZONLULAR ASLA GIREMEZ'' diye açtiklari o pankarti onlarin ki...... sokacagiz.!Hala unutamiyorum o yaziyi.Samsunu rum dedeleri kurtarsin!Ya su tribündede beyfendiligi biraksak nerde o eski taraftar millet kendi sahasinda gibi AvniAkerde!
Yorum
-
bursalilar'da zamaninda ayni seyi yapmisti ve bir sene sonra o maç geldi son haftalardi A. Sebat'la çekisen bursayi yendik ve bursa küme düstü.
samsun sen bu isin sonunu düsünmedin mi ha ?
arkadaslara aynen katiliyorum. samsun kümeye ! samsun kümeye !62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....
Yorum
-
Onlar hiç bizi sevmediler.Her firsatta kinlerini ortaya koydular.Simdi acinmayacak onlara çünkü onlar buna degecek kisilge sahip degiller.Ilk maçda nasil bagirdiklarini biliyorsunuz.O zaman söylemisdim bu samsun küme düsmeli diye ne mutlu bize ki buna bizinde katkimiz olacak.samsun kümeyeİstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
Güzel kadro ama tolganin yerine JEFFERSON derim ben!İlk olarak toslu6861 tarafından gönderildi
mac kodrosu
1-tolga
2-ufukhan
3-fatih.a.
4-m.stepanov
5-hüseyin
6-celo-lee(transfer sart)
7-szymek
8-yattara
9-gökdeniz
10-fatih
11-ömer riza
bu maci rahat alacaz...ama yukaridaki 11 maca cikarsa.vahid hoca bozuntusuna bagli...
Yorum
-
Acikcasi samsunda samsunsporlu varmi onu bilmiyom. Almanyadayiz burdaki samsunlulardan hicbirisi samsunsporlu degil. herkes Gs li. Samsun macinda özel yüzlerine vuruyom kümeye gidiyonuz ve hala Gayliyiz diyosunuz diye.
Ben samsunun vede rizenin kümeye gitmesini istemiyorum. Ins ordudada süper lige cikar. Trabzon sampiyon oldugu seneler kac karadeniz takimi vardi 1. ligte bi düsünelim ne dersiniz!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum