Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1.ligde karadeniz takimlarinin olmasi birseyi degistirmez. gecen sene akcaabatla berabere kaldik.orda kaybettigimiz 2 puanla belkide samp. kaybettik... trabzon kümeye diye bagiranlarin hakki 2 lige düsmektir...

aslinda ne gelirse trabzonsporumuza dost zannettiklerinizden geliyo...

samsun... gayse.... vb.

birakalim artik bunlari bizim için fenerde, gayse dediger bütün takimlar daayni kefede olmasi lazim

ilk yarida ki maci unutamadim. çirkeflere cezasini verelim... fark bekliyorum...

samsun kümeye... samsun kümeye

ferhatin yerine YATTARA djokaj yerine ömer riza gelir...
    Fatih Sultan Tekke lütfen kralin önünde egilin

Yorum

İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi

Samsun maçini aliriz da, bu "Samsun kümeye" ve "komutana selam verin" laflari hiç hos degil. Öncelikle aramizda Samsunlu olupTrabzonspor'u destekleyen arkadaslarvar. Bunun disinda basari için Karadeniz takimlarinin 1. ligte olmasi lazim diye düsünüyorum.Bir sekilde rakiplerden birini ikisini isiriyorlar. Onlar da özgüven kazanip artik Istanbul takimlarinin arka bahçesi olmayacaklardir umarim!Romantik gibi görünebilirim amaen azindan temennim bu.Karadeniz Birligi önemli. Ben Karadenizli degilim böyle düsünüyorum, siz nasil aksini düsünürsünüz anlam veremiyorum!

Samsun da düsmesin Rize de. Hatta Ordu da çiksin. Zor ama tüm kalbimle istiyorum. Hatta Zonguldak... Trabzonlu böyle efelik, abilik, dayilik üslubuyla sempati toplayamaz aksine antipati yaratir. Bu da hiçarzuladigimiz bir sey olmaz.

Konuya dönecek olursam Samsun maçini aliriz diye düsünüyorum.

Seni bu yorumundan dolayi kutluyorum kardesim. Diger arkadaslarinda ayni sekilde düsünebildigi vakit hersey daha güzel olacak. Dost kazanmak düsman kazanmaktan iyidir.

Yorum

acikcasi samsunda büyümüs biri olarak her nekadar fanatik derecesinde trabzonsporlu olsamda icimde samsunspor sevgiside wardir

yok neymis zamaninda trabzonspor kümeye diye bagirmislar. bizaz kalsin kümeye düsecegimiz zman hangi takimin seyircisi bagirmadi trabzonspor kümeye diye????

ben samsunsporu cok takdir ederim neden ??cünkü samsunspor trabzonspordan sonra 3 eziklere karsi her zman iyi sonuclar almistir...bu ligin saibeli oldugunu hepimizi biliyoruz

zamaninda vanspor fenere nasil mac werdi hepimiz biliyoruz samsunspor bence trabzonspordan sonra onuruyla mücadele eden ikinci klüptür

zamaninda trabzonspor kümeye diye bagiran bir avuc kendini bilmez topluluk icin koskoca samsunspora bu kadar kin kusmayinn

ben rizenin,samsunun her daim ligde kalmalarini isterim acikcasi

Yorum

bize kümeye diye bagiranlarin durumuna bakin.bunlari mutlaka yenicez.hemde fark aticaz.zaten bizimde 3. lük zora giriyo
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

acikcasi samsunda büyümüs biri olarak her nekadar fanatik derecesinde trabzonsporlu olsamda icimde samsunspor sevgiside wardir

yok neymis zamaninda trabzonspor kümeye diye bagirmislar. bizaz kalsin kümeye düsecegimiz zman hangi takimin seyircisi bagirmadi trabzonspor kümeye diye????

ben samsunsporu cok takdir ederim neden ??cünkü samsunspor trabzonspordan sonra 3 eziklere karsi her zman iyi sonuclar almistir...bu ligin saibeli oldugunu hepimizi biliyoruz

zamaninda vanspor fenere nasil mac werdi hepimiz biliyoruz samsunspor bence trabzonspordan sonra onuruyla mücadele eden ikinci klüptür

zamaninda trabzonspor kümeye diye bagiran bir avuc kendini bilmez topluluk icin koskoca samsunspora bu kadar kin kusmayinn

Çok dogru dedin biz zor durumlara düsünce bu tezahurati yapiyorlar genelde ama isin garibi kim bagirirsa nefesi 2.ligde aliyor.O yüzden Samsunspor'un isi zor.

Yani üzülüyorum bu takimin durumuna yalan yok.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

bence bu maci trabzon rahat alir ama unutmiyalim gecen yil samsun spor olsun rize olsun maclari bize verdiler , samsun kumeye dussun diyenler tmm dussun ama karadenizden 2 takimla mucadele vermek karadeniz bolgesine yakismazzingiltere nasil dunyanin futbolbesigi ise karadenizde futbolun turkiye nin futbol besigi , bu yuzden ordu spora da tam destek samsuna spora da ben trabzonsporun baskani olsaydim maci samsuna verirdim. soruyorum simdi diyarbakir bu ligde kalmayi hak ediyormu !!!
              ASLA YANLIZ YURUMIYECEKSIN 61

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

Sana tamamen katiliyorum kardes. Bu ligde nekadar çok Karadeniz takimi olursa okadar temiz bir lig seyredebiliriz.

Yorum

Samsun çok kötü,Arica 1-2 hafta zor kalir o takimda,söyle baskili oynadigimiz bi maç izleriz insallah.

Yorum

İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi

Samsun maçini aliriz da, bu "Samsun kümeye" ve "komutana selam verin" laflari hiç hos degil. Öncelikle aramizda Samsunlu olupTrabzonspor'u destekleyen arkadaslarvar. Bunun disinda basari için Karadeniz takimlarinin 1. ligte olmasi lazim diye düsünüyorum.Bir sekilde rakiplerden birini ikisini isiriyorlar. Onlar da özgüven kazanip artik Istanbul takimlarinin arka bahçesi olmayacaklardir umarim!Romantik gibi görünebilirim amaen azindan temennim bu.Karadeniz Birligi önemli. Ben Karadenizli degilim böyle düsünüyorum, siz nasil aksini düsünürsünüz anlam veremiyorum!

Samsun da düsmesin Rize de. Hatta Ordu da çiksin. Zor ama tüm kalbimle istiyorum. Hatta Zonguldak... Trabzonlu böyle efelik, abilik, dayilik üslubuyla sempati toplayamaz aksine antipati yaratir. Bu da hiçarzuladigimiz bir sey olmaz.

Konuya dönecek olursam Samsun maçini aliriz diye düsünüyorum.

Bende arkadasa katiliyorum. Ben samsunda yasiyorum ama trabzonsporu tutuyorum . Yorumlarda futbola dayali sozler olursa sevinirim arkadaslar..
                    Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

rüzgar eken firtina biçer. trabzon kümeye diye bagiran zihniyetin karadenize bi faydasi olamaz. düssünler.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak KRALL61 tarafından gönderildi
                        bence bu maci trabzon rahat alir ama unutmiyalim gecen yil samsun spor olsun rize olsun maclari bize verdiler , samsun kumeye dussun diyenler tmm dussun ama karadenizden 2 takimla mucadele vermek karadeniz bolgesine yakismazzingiltere nasil dunyanin futbolbesigi ise karadenizde futbolun turkiye nin futbol besigi , bu yuzden ordu spora da tam destek samsuna spora da ben trabzonsporun baskani olsaydim maci samsuna verirdim. soruyorum simdi diyarbakir bu ligde kalmayi hak ediyormu !!!
                        Maçi vermek bize yakisir mi?O zaman fenerden ne farkimiz kalir

Yorum

ne vermesi yaa. biz isimize bakariz . kimin ne hali varsa görsün. yapilanlari unutmadik.bizim bizden baska dostumuz yok.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                            ne vermesi yaa. biz isimize bakariz . kimin ne hali varsa görsün. yapilanlari unutmadik.bizim bizden baska dostumuz yok.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

evet bizim bizden baska dostumuz yoooooooooooook
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

seninle burada atismakta istemiyorum ama sen neden bu kadar agresif yaklasip insanlari geriyosun astik kestik yapiyosun anlamiyorum hepimiz bu takimin galibiyetini istiyoruz bende samsunda yasiyorum bende Trabzonspor yensin istiyorum ama senin gibi eyyamcilik yapmiyorum biraz sakin olmani diliyorum.
                              Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

TRABZON KÜMEYE BAGIRDILAR ORDA DIYORUM BUSANA BISEY IFADE ETMIYORMU???
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim