Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maçi izlemem imkansiz çünkü o saatte dershanedeyim.Istatistiklere göre dershanede oldugum üç maçta bir galibiyet(malatya),bir beraberlik(sivas),bir maglubiyet(ankara)almisiz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yattara döner biz de yeneriz.3.lük için çok önemli maç.kayseri-bjk maçi berabere biterse biz de yenersek çok iyi olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

bu maci almamiz lazim TRABZONSPOR KUMEYE DIYE BAGIRDILAR

SAMSUN KUMEYE

SAMSUN KUMEYE
      OLUMUNE TRABZON
      ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

Evet ilk yarida Trabzon kümeye diye bagirmslardi Samsun taraftarlari. Bakalim kim kümeye düsüyormus. Trabzon mu büyük yoksa Samsun mu görelim bakalim.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

abi averaj maçi olacak diyom ben.fark atmamiz lazim ki mecburuz.

Yorum

evet ilk defa bende bu maçta fark bekliyorum..Özledim ya 3-4-5 gollük galibiyetleri ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

"samsun kümeye" diye bagirmayalim bence. "samsun nereye...?" diyelim, onlar zaten anlayacaktir. [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

bir samsunlu olmamam rağmen samsunun düşmesini benden çok isteyen
                olamaz! samsunun bizden sonra çok fazla zor maçı yok. eğer iyi bir
                darbe vurursak düşme ihtimalleri yükselir. galibiyetten eminim ama fark
                onları çökertir
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

mac kodrosu

1-tolga

2-ufukhan

3-fatih.a.

4-m.stepanov

5-hüseyin

6-celo-lee(transfer sart)

7-szymek

8-yattara

9-gökdeniz

10-fatih

11-ömer riza

bu maci rahat alacaz...ama yukaridaki 11 maca cikarsa.vahid hoca bozuntusuna bagli...

Edited by: toslu6861
                  % 100 ANTİ İSTANBUL

Yorum

samsun yenecez ve düsecek büyük ihtimal
                    % 100 ANTİ İSTANBUL

Yorum

Samsuna isallah öylebir tokat atacagizki ''bundan bikaç sene önce samsundaki bir maçta BURAYA RUMLAR GIRER AMA TRABZONLULAR ASLA GIREMEZ'' diye açtiklari o pankarti onlarin ki...... sokacagiz.!Hala unutamiyorum o yaziyi.Samsunu rum dedeleri kurtarsin!Ya su tribündede beyfendiligi biraksak nerde o eski taraftar millet kendi sahasinda gibi AvniAkerde!

Yorum

bursalilar'da zamaninda ayni seyi yapmisti ve bir sene sonra o maç geldi son haftalardi A. Sebat'la çekisen bursayi yendik ve bursa küme düstü.

samsun sen bu isin sonunu düsünmedin mi ha ?

arkadaslara aynen katiliyorum. samsun kümeye ! samsun kümeye !
                        62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

Onlar hiç bizi sevmediler.Her firsatta kinlerini ortaya koydular.Simdi acinmayacak onlara çünkü onlar buna degecek kisilge sahip degiller.Ilk maçda nasil bagirdiklarini biliyorsunuz.O zaman söylemisdim bu samsun küme düsmeli diye ne mutlu bize ki buna bizinde katkimiz olacak.samsun kümeye
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

samsun'u yenecez baska yolu yok...ve böylece"trabzon kümeye" seklindeki igrençtezahüratlarinin da ne sekilde tezahür ettigini sezon sonunda görecekler...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

İlk olarak toslu6861 tarafından gönderildi

mac kodrosu

1-tolga

2-ufukhan

3-fatih.a.

4-m.stepanov

5-hüseyin

6-celo-lee(transfer sart)

7-szymek

8-yattara

9-gökdeniz

10-fatih

11-ömer riza

bu maci rahat alacaz...ama yukaridaki 11 maca cikarsa.vahid hoca bozuntusuna bagli...

Güzel kadro ama tolganin yerine JEFFERSON derim ben!

Yorum

Acikcasi samsunda samsunsporlu varmi onu bilmiyom. Almanyadayiz burdaki samsunlulardan hicbirisi samsunsporlu degil. herkes Gs li. Samsun macinda özel yüzlerine vuruyom kümeye gidiyonuz ve hala Gayliyiz diyosunuz diye.
                                Ben samsunun vede rizenin kümeye gitmesini istemiyorum. Ins ordudada süper lige cikar. Trabzon sampiyon oldugu seneler kac karadeniz takimi vardi 1. ligte bi düsünelim ne dersiniz!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim