Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN YK kararı gereği, sonradan gelen kullanıcı adı değişikliği taleplerini sadece ad-soyad şeklinde yapabiliyoruz...
    Tamam Latif Özdem olsun o zaman.

Yorum

• İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam Latif Özdem olsun o zaman.

Hayırlı olsun...

İyi forumlar...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırlı olsun...

İyi forumlar...
        Teşekkürler.

Yorum

• Selamlar Halil olarak değiştirebilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selamlar Halil olarak değiştirebilir miyiz?
            ...
            İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BMN YK kararı gereği, sonradan gelen kullanıcı adı değişikliği taleplerini sadece ad-soyad şeklinde yapabiliyoruz...
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...
              Kusura bakmayın. Halil Alemdar olsun o zaman.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmayın. Halil Alemdar olsun o zaman.
                Hayırlı olsun
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hayırlı günler diliyorum,size zahmet olmazsa benim kullanıcı adımı Ömür Karadeniz olarak değiştirebilir misiniz ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı günler diliyorum,size zahmet olmazsa benim kullanıcı adımı Ömür Karadeniz olarak değiştirebilir misiniz ?
                    Bu hali de formata uygun aslında?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu hali de formata uygun aslında?
                      Yiğit, benimkini de Hüseyin Sahtiyan olarak günceller misin ? Formata uyalım (:
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı günler diliyorum,size zahmet olmazsa benim kullanıcı adımı Ömür Karadeniz olarak değiştirebilir misiniz ?
                        Bu Ömür Karadeniz Kullanıcı ismi sistemimizde kullanılmaktadır.
                        İlk olarak Hüseyin Sahtiyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı olsun, güncellenmiştir.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Sahtiyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayırlı olsun
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Ömür Karadeniz Kullanıcı ismi sistemimizde kullanılmaktadır.
                            Karadeniz Ömür'de olabilir
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Olur problem yok.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karadeniz Ömür'de olabilir
                                İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olur problem yok.
                                İkinizin de adı aynı mı doğru mu anladım (:
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X