İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Latif Özdem olsun o zaman.
Hayırlı olsun...
İyi forumlar...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun...
İyi forumlar...
Yorum
-
İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar Halil olarak değiştirebilir miyiz?
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN YK kararı gereği, sonradan gelen kullanıcı adı değişikliği taleplerini sadece ad-soyad şeklinde yapabiliyoruz...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın. Halil Alemdar olsun o zaman.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı günler diliyorum,size zahmet olmazsa benim kullanıcı adımı Ömür Karadeniz olarak değiştirebilir misiniz ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hali de formata uygun aslında?Gurbetçi Gençler.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı günler diliyorum,size zahmet olmazsa benim kullanıcı adımı Ömür Karadeniz olarak değiştirebilir misiniz ?
İlk olarak Hüseyin Sahtiyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit, benimkini de Hüseyin Sahtiyan olarak günceller misin ? Formata uyalım (:Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Sahtiyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit, benimkini de Hüseyin Sahtiyan olarak günceller misin ? Formata uyalım (:Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ömür Karadeniz Kullanıcı ismi sistemimizde kullanılmaktadır.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradeniz Ömür'de olabilirİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur problem yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum