İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yıllardır neden böyle bilmiyorum
Kemal Öztel olarak güncellemenizi rica ediyorum.
Hayırlı olsun.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.05.2020, 14:19.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Cenk Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar ben bu başlığı okumadan üye olmuştum, benim ismimi de Cenk Ocak olarak düzeltmeniz mümkün mü? Ben ayarlara baktım ama bulamadım. Şimdiden Teşekkürler
Merhaba, hoş geldin isim güncellemesi tamamdır, iyi forumlar...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
İlk olarak Cem Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar kullanıcı adımı Cem Akyüz olarak değiştirebilir misiniz ?
Hayırlı olsunBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
İlk olarak sokrates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba, Kullanıcı adımı Latif olarak değiştirebilir misiniz?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLatif ismi kullanılmaktadır. Ad-soyad şeklinde yapabiliriz...En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 26.06.2020, 10:02.
Yorum
-
İlk olarak sokrates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım, teşekkür ederim. Latif-Rizeli-TS şeklinde yapabilir miyiz o zaman?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum