Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

10 numara Szymkowiak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sezon sonu alacagimiz yildiz Futbolcu icin 10 Numara verilmesi lazim bence...
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

istersek ronaldinhoyu getirsekte bence 10 numarayi ronaldinhoyaya degilde symeke verme tarafrariyim.cunku artik kimi alcaksak o yokken szymek vardi o bu takimda en istekli en arzulu hirsli olan kisi.o bunu hakediyor.kim gelirse gelsin ama szymeki kimsye degismem.!!!
      bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

bu forma fatihe yakisir. 7 numara symeke. cünkü 10 numara Trabzonlu fotbolcularin efsanevi formasidir. 7 numarada TS deki yabanci efsanevi formasi olarak bilinir...

Yorum

İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi
          bu forma fatihe yakisir. 7 numara symeke. cünkü 10 numara Trabzonlu fotbolcularin efsanevi formasidir. 7 numarada TS deki yabanci efsanevi formasi olarak bilinir...

kaç tane efsane yabanci oyuncumuz var ki[img]smileys/smiley36.gif[/img]alti üstü bir sota vardi baska da yok yani... olayi dramatize etmeye gerek yok. adama istersen 2 numara ver o numaraya göre mi oynicak sanki? su 10 numaranin çok önemi olsaydi muzaffere, mehmete vermezlerdi. 10 numaranin degeri forma numaralari 1-11 arasiyken vardi. her numara bir mevkiyi belli ediyordu. numara siniri 99 a çikinca artik bir kiymeti kalmadi 10 numaranin. o yüzden artik ha mehmet giymis ha hasan hiçbir önemi yok bu isin...
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

bizim icin var
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

ah hami ahhhh 10 numara senin forman beee
              Trabzonspor

Yorum

Yakisir 10 numara szymek cigime.)) Hemde cuk oturur.Ilk forma musterisi de ben olurum. Bence bu adama 10 numaradan once birazda para vermeliyiz Elimizden giderse cidden cok uzulurum. 7 Noda cidden efsanevi oyuncumuz sotayi yasli masli alsak ona versek. saglam 3 yil daha oynar
                13 Vitor Hugo

Yorum

Simek 10 numarayi giyecek futbolcu degil... sezon sonu bulurlar inasallah 10 numara birini.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

nasil yakismaz allah askina,Bence tam bir 10 numara...Aynen 10 numara verilsin hemen forma aliniyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

10 numara szymek 7 numara yattara evt ya tam yerinde olur
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

trabzonsporumuzun tarihindeki en iyi yabancidir bence.

10 degil tüm numaralar feda olsun ona.

adina sarki yazilmasi konusunu da sonuna kadar destekliyorum
                        Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

bir daha ki sene için neden olmasin diyorum

Yorum

Bencede hamiden sonra 10 numara ancak szymeke yakisir...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X