Sezon sonu alacagimiz yildiz Futbolcu icin 10 Numara verilmesi lazim bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
10 numara Szymkowiak!
Daraltma
X
-
istersek ronaldinhoyu getirsekte bence 10 numarayi ronaldinhoyaya degilde symeke verme tarafrariyim.cunku artik kimi alcaksak o yokken szymek vardi o bu takimda en istekli en arzulu hirsli olan kisi.o bunu hakediyor.kim gelirse gelsin ama szymeki kimsye degismem.!!!bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildibu forma fatihe yakisir. 7 numara symeke. cünkü 10 numara Trabzonlu fotbolcularin efsanevi formasidir. 7 numarada TS deki yabanci efsanevi formasi olarak bilinir...
kaç tane efsane yabanci oyuncumuz var ki[img]smileys/smiley36.gif[/img]alti üstü bir sota vardi baska da yok yani... olayi dramatize etmeye gerek yok. adama istersen 2 numara ver o numaraya göre mi oynicak sanki? su 10 numaranin çok önemi olsaydi muzaffere, mehmete vermezlerdi. 10 numaranin degeri forma numaralari 1-11 arasiyken vardi. her numara bir mevkiyi belli ediyordu. numara siniri 99 a çikinca artik bir kiymeti kalmadi 10 numaranin. o yüzden artik ha mehmet giymis ha hasan hiçbir önemi yok bu isin...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Elimizden giderse cidden cok uzulurum. 7 Noda cidden efsanevi oyuncumuz sotayi yasli masli alsak ona versek. saglam 3 yil daha oynar
Yorum