Symek-e yakisir...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
10 numara Szymkowiak!
Daraltma
X
-
İlk olarak dellalpi tarafından gönderildimuhtesem bir fikir hatta yrn tesislerde yapilacak bulusmada yöneticilere iletilebilir....
evet buda cok guzel bi fikir[img]smileys/smiley32.gif[/img].yarin gidecek arklar bu oneriyi sunsun.da transfer donemi bitmedi ki yani degistirilebilir bu donem benim bildim kadarilabu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
bir takimda belli bir numarayi bir sezonda iki oyuncu giyemiyor arkadaslar, fatih akyel 4 numarayi giyecekti ama onu fabiano eller giydigi icin giyemedi.yani syzmeke 10 numara geleeck sene verilebilirHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
aynen dogru.ancak seneye..İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildibir takimda belli bir numarayi bir sezonda iki oyuncu giyemiyor arkadaslar, .. 4 numarayi giyecekti ama onu fabiano eller giydigi icin giyemedi.yani syzmeke 10 numara geleeck sene verilebilir
Edited by: ftunsalfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
geronimo_61
hatirlayaniniz vardir belki stutgard'in efsane bir kadrosu vardi bundan 6 yil kadar önce o efsane stutgardi sampiyonluga tasimisti 9-10-11 elber, balakaov ve bobiç siralamalari güzeldi futbollari da güzeldi neden bizde olmaasin
9- fatih
10- szymek
11- yattara
10 szymek'e yakisiyor dogrusu
Yorum
-
10 numarayi yeni alinacak yildiza! versinler
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
Szymek'e 10 numara yakisir yakismasina da, 7 numarayi da özel futbolcular giyer.. Hatta 7 numarali formayi giyen yildiz futbolcular, 10 numara giyenlere nazaran daha fazladir.. Ama Maradona ve Pele istatistikleri gölgede birakiyor o baska[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Ben Szymek'in forma numarasini degistirmesi taraftari degilim.. 7 onunla güzel.. Sota'yla da çok güzeldi..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum