Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

10 numara Szymkowiak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 numara Szymkowiak!

Arkadaslar hamiden sonra 10 numarayi kimse haketmedi.ozellikle o 10 numara m.yilmaza hic yakismadi.10 numara 10 numaralik adama verilir.birak 10 numara olmayi ona 0 numara bile verilmezdi.suan 10 numara bosaldi.bence bu 10 numarayi anassinin aksutu gibi hakeden M.symkowiakdir!!eger ona bu 10 numarayi verdimizde bize karsi sorumlulugu daha cok artar.cunku 1o numaranin bir misyonu ozelleigi vardir.bu en cok ona yakisiyor!!!ben M.symkowiaki hic kaybetmek istemiyorum.[img]smileys/smiley19.gif[/img]hem boylece sezon sonu gitmek isterse onu belki bu sekilde takimda tutmus oluruz.zaten 10 numara demek takimi senin uzerine kuruyorum sen takimin lidersin demektir.Symkowiak polanya takimindada 10 numara giyiyor.bence 10 numara ona verilsin.ayrica 2. yada 3. kaptanda olabilir
    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Tamamen katiliyorum.

Yorum

Symek'e yakisir...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

harbiden memet öldürdü 10 numarayi yaa. szymek tam adami. 7 de yattaraya verilsin ))
        Hadi eyvallah..

Yorum

gelecek sezon symek'e 10 numara verilsin, hemen formasini alirim!

Yorum

7 numarada symek e yakisiyor
            milyonlarin askisin

Yorum

Böyle kalsin seneye Halil e veririz...

Yorum

10 syzmeke verilsin , 7 yi de geldigi zaman sota alir[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

10 NUMARA YIKISIR,
                  BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

Bana kalirsa yeryüzündeki bütün 10 numarali formalar yasaklansin ve arkasina "Maradona" yazilarak müzeye kaldirilsin. Trabzonspor özelinde de ayni sey Hami Mandirali için yapilabilirdi ama araya M.Yilmaz girdigi için yapacak birsey yok.Szymek' gelince: 10 numarali formanin önümüzdeki sezon kendisine verilmesi "ser'an caizdur" [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

oflu hocam sende tamam dediysen oldu bu is
                      Hadi eyvallah..

Yorum

Kendisine onbinmilyarseksenbintrilyonon numarali forma verilsin (rakamla yazamiyorumnasil yazildigi konusunda süphelerim var[img]smileys/smiley4.gif[/img]) zira onun kadar kiymetli bir futbolcu, efendi bir insan, takimi sirtlayan birine ne yapilsa azdir.

Gerekiyorsa sehrin anahtarindan bir tane daha yaptirilsin çilingire oda verilsin, heykeli dikilsin Gündogdu Meydani'na, Uzun Sokak'in adi degistirilsinMiroslaw Sokak olsun. Yeni dogan bebeklere Syzmek adi verilsin, itiraz eden nüfus memuru dövülsün...

Ama Szymek için bir seyler yapilsin artik. En azindan adam için bir tezahürat yazalim yahu... Bogazimpatlayana kadar bagirmazsamesek olayim...
                        Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

"Gerekiyorsa sehrin anahtarindan bir tane daha yaptirilsin çilingire oda verilsin" cümlesinde geçen oda sözcügü "o da" biçiminde okunmalidir, klavye hatasidir, yoksa dahi anlamindaki -de nin nasil yazilacagini biliyorum[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                          Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

zuhahahhahah
                            Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak surfiveus tarafından gönderildi

Kendisine onbinmilyarseksenbintrilyonon numarali forma verilsin (rakamla yazamiyorumnasil yazildigi konusunda süphelerim var[img]smileys/smiley4.gif[/img]) zira onun kadar kiymetli bir futbolcu, efendi bir insan, takimi sirtlayan birine ne yapilsa azdir.

Gerekiyorsa sehrin anahtarindan bir tane daha yaptirilsin çilingire oda verilsin, heykeli dikilsin Gündogdu Meydani'na, Uzun Sokak'in adi degistirilsinMiroslaw Sokak olsun. Yeni dogan bebeklere Syzmek adi verilsin, itiraz eden nüfus memuru dövülsün...

Ama Szymek için bir seyler yapilsin artik. En azindan adam için bir tezahürat yazalim yahu... Bogazimpatlayana kadar bagirmazsamesek olayim...

valla bu adam icin bunlarin hepsi yapilir.[img]smileys/smiley32.gif[/img]mesela sokak ismi heykeli sehrin anahtari verilebilir.gercek diyorum.cunku o bunu hakediyor.bizim erdinc gibi m.yilmaz gibi emrah gibi turk oyuncular maclarda varlik göstermezken ki kendi kentinin takimini arkadan baltalarken bu adam neyineki bu takimda bole oynmak zorunda degil oda ayni seyleri yapabilirdi.ama adam tam bir profosyenel ya.gelmis gecmis en ii topculardan biri turkiyeye.
                              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X