Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vahid hoca oyuncu degisikliklerini çok geç yapiyor. SYMEK SIK SIK ILERI ÇIKIYOR ORTANIN GÖBEGI ÇOK BOS KALIYORDU. bende adem koçak 2. yarinin baslarinda oyuna alinmaliydi. sonra duruma göre ömer riza ve ali güzeldal alinmaliydi....

ama bu hoca oyuna fazla müdahale demiyor.... tamam belki elindeki futbolcular kisitli ama bi adem koçak klübedeyken orta sahada sikinti çekmek de biraz ayip oluyor
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• mücadele fevkalade güzeldi. 3 puan çok önemliydi. bunu basardik. bu takim çok daha ii isler yapmaya devam edecek. tribünler çok iyiydi dün. ali güzeldali çok begendigimi her firsatta belirtiyodum . ve beni yaniltmadi. yapmasi gerekeni sahada durdugu 15 dakkada yapti.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• atilmasi gereken golleri atamadik bence yattara biraz volkan karsisinda çekingendi herhalde eski takim arkadasini üzmek istemedi....

maçtan sonrada ssk nin maçina gittim benim ikizle voleybol maçi daha çok sardi bana çünkü kafama yagmur yagmiyordu ilk iki seti seyrettim 2-0 öndeydik ama maç kaç kaç bitti bilmiyorum

Yorum

• Genç Tolga'dan baslamak istiyorum.A.gücü maçinda oldugu gibi kritik bir kurtaris yapti.Her ne kadar top üzerine gelsede iyi tokatladi.Bunlar kendine güvenini getirecek ve hocanin onu kesmemesiyle iyi bir kaleci olacaktir.Onun için tek dilegim sezon sonuna kadar kalede kalmasi.Kaleci problemimiz çözülmüs olacak.Defans yine zaman zaman aksadi.Daha becerikli forvetlere karsi ayni hatalaritekrarlamamalarini istiyorum.Defansta Ufukhan niye yoktu çok merak ettim.Orta sahamiz geçen maça göre daha iyi göründü.Fakat sahsen Hasan'in yerinde Adem Koçak görmek isterdim.Tabii ki hoca onadaönceki maçlarda yeterince sans verdi.Hani hep dem vurdugumuz hirs var ya,yetenegi kisitli olmasina ragmen Hasan'da Adem'den çok oldugu için formayi o aliyor.Golde belki dikkatlerden kaçti fakat Fatih Tekke'nini defansin dikkatinikendi tarafina çekmesiAli'nini isini kolaylastirdi.Ve Ergin'le harika bir isbirligi ile sonucu belirlediler.Itiraf ediyorum ekran basinda göz yaslarima hakim olamadim.Bu takimi çok seviyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
            Arkadaslar Ali'nin attigi golu mpeg formatinda bi yayinlarmisiniz Avi biçiminde açmiyor benim bilgisayarim bi yardimci olursaniz çok sevinirim.
            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• ilk yari bisey yoktu ama 2.yarida 15-20 dk guzel yuklendik,malatya neye ugradigini sasirdii,mac berabere de bitebilird,

ortasaha da buyuk bir bosluk olusuyor su bir gercekki hangi takimin orta sahasi daha saglam olursa o takim cok gol atar,az gol yer,simek 10 numara gibi forvet oynuyor bence ya forvet alinmali yada simek i forvet yapip orta sahaya iyibir transfer lazim,

yeni transfer 2 aydir top oynamaiyor bizim hocada ilginç adam 2 aydir top oynamayan adai sürdü sahaya ,adam vasatin üstnde top oynadi cikarkende hoca isliklandi,neden cikartiyosun diye,ben sevdim umarim bole devam eder kosuyor ve mucadele ediyor,

ergin ve ali olayi bu hafta ortaya cikar umarim iyi bir ikli olurlar,hadi cocuklar tam zamani antep maci sizin için

umarim bu galibeyler bununla sinirli kalmaz ligi bitirebilfigimiz en iyi yerde bitiririz,

@zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• takimda bir düzelme var bu açikça ortada.VE aksam beni en sevindiren olay TAKIMIN HIRSLI OYNAMASIYDI ......TABI ALI ERGIN ve TOLGAnin basarili olmasi da çok önemli..........yeni transfer de iyi oynadi insallah dahada iyi olur

TRABZONUM FENERI AVNI AKERDE DIZE GETIR.........ÇIMLERE GÖM FENER IPNESINI.....................................

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
                  İlk olarak coach tarafından gönderildi
                  Arkadaslar Ali'nin attigi golu mpeg formatinda bi yayinlarmisiniz Avi biçiminde açmiyor benim bilgisayarim bi yardimci olursaniz çok sevinirim.
                  http://www.free-codecs.com/download_...hp?d=1245&s=95

bununla istedigin formatta açar.
                  Alper PEKEN
                  Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• coach Yazdi:

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=3757& amp;PN=1&TPN=11

buraya koydugum programlardan biriyle açarsin.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

• Demistim ya hani,yeryüzünde hiçbir seyim olmasa bile,"Hangi takimlisin?" dediklerinde "Trabzonspor" diyebiliyorsam eger,herseyim vardir zaten...

Tesekkürler en büyük sevdam...Dün geceki gibi,mutluluktan aksin gözyaslarimiz hep..........!
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                        Baktik yattara kilitlenmis,kesinlikle Szymek'in yanina Ali Güzeldal'i da koymaliyiz.Çok rahat adam eksilttigi için ve de savunmalari bizim sag kanada yogunlasacagi için rahat ta olacaktir.Böylece hem ortadan da Szymek-Ali ile tehlikeli oluruz hem de Yattara bi nebze olsun rahatlar...

ben demistim demeyi pek sevmem ama [img]smileys/smiley17.gif[/img]

saka bi yana okulu birakip bu islere mi versem kendimi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

masallah diorum bu arada ali güzeldal'a
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• yeni bir ikilimiz daha oluyor arkadaslar fatih gökdeniz ikilisinden sonra simdi birde ergun ali ikilimiz var .. kiskananlar catlasin diyelim daha diyecek bir sey yok .. ha birde Allah nazardan saklasin.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Trabzonspor

Yorum

• amin Allah(c.c) nazarlardan saklasin

Yorum

• 13 Subat 2006 Pazartesi
                              Isabetli Transferler

Dünki maç gösterdi ki alinan oyuncularin büyük çogunlugu bu takima yarar saglayacak. Ferhat?indan Djokaj?na kadar hepsi takima uyacak kaliteli oyuncular. Stepanov dün oyununu biraz daha gelistirdigini gösterdi. Fatih Akyel?de tutuklugu üzerinden atiyor gibi. Ankaragücü maçindan ikiside birer bireysel hata yapmislardi. Bu maçta ikiside tehlikeye debep olacak kisisel hata yapmadilar. Sadece topu oyuna sokmada biraz etkisiz kaldilar. Bunda ortasahanin defansa çok yakin oynayisinin etkisi vardi.

Trabzonspor maçi alamiyabilirdi fakat takimdaki bu kazanma azmi devam ederse seri galibiyetler çok yakin. Hele golden sonraki sevinç gösterisi her seyi gösteriyordu. Asi yedegi herkes birbirine sarilmisti. Daha önceleri gol atinca somurtan yada gol yeyince gülen oyuncular artik yok. Halil aga hepsini temizledi. Dünki kadroya söyle bir bakarsaniz tam dokuz yeni oyuncu vardi. Bu kadar büyük degisikligi bu kadar kisa sürede sancisiz yapmak herkesin yapabilecegi bir is degil. Tebrik etmek lazim. Baskanin dedigi gibi Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kuruyor. Yeni gelenlerin iyi olanlari kalacak ve yeni 3-4 kaliteli futbolcu eklenecek sezon sonu. Iste o zaman bu takim sampiyonluga oynar. Eger bu sezon bir sekilde Avrupa?ya gidilebilinirse orada da basari saglanabilir.

Su anda tek ortasahada sorun var. Symek?in yanina iyi birisi lazim. Aslinda Gökdeniz geliyor ama ondan ne kadar verim alinacagi süpheli. Eger Fatih gibi kendini futboluna verirse o bölgede de takim çok rahatlar. Ikinci alternative ise Lee Young?in orta sahada oynatilmasi. Bir kaç maç Halil aga onu ortada denemisti ve basarili olmustu. Tabi bunda en büyük etken Djokaj?in sol kanati kapamasi.

Djokaj bir kaç pas hatasi disinda bayagi iyi bir oyun çikardi. Iki aydir maç yapmamis birisi için gayet iyi idi. Ayrica sadece gol attirmak degil atmayida düsünen bir oyuncu. Takima tam uyum saglayinca çok daha iyi olacak gibi bir izlenim aldim. Ama Malayaspor?dan Bilal?i görünce keske alabilmis olsaydik dedim. Bilal çok kaliteli bir sol ayak. Insaallah sezon sonu gelir.

Gelelim Ali Güzeldal ve Ergin Keles?e. Bu çocuklar daha çok gençler ama cesaretleri üst seviyelere çikmaya baslamis. Ikiside daha önceki maçlarda bariz goller kaçirmislardi ama dün tereyagindan kil çeker gibi golü yazdilar tabelaya. Ikisi içinde çok büyük moral oldu. Oyuna sonradan da girseler her seylerini ortaya koyuyorlar. Mehmet Yilmaz gibi yedekligi sorunda etmiyorlar. Allah nazardan saklasin. Simdi sira Feridun?da. Halil aga yakinda onuda vitrine çikarir. Bu çocuklara Senol hoca bile bu kadar sans vermemisti. Iste yabanci hoca istemimizin en büyük sebebi. Halil aga takimdaki krallari tanimadigi için ve tanisa bile onlarin emir altina girmedigi için idmanda iyi olani oynatiyor. En azindan kendi kafasinda en basarili olabilicek oyuncuyu kullaniyor oyuncunun geçmisine yada Trabzon?daki statüsüne göre degil.

Geç Tolga?ya gelince. Yine o müthis reflekslerini konusturdu. Hala biraz ürkek toplara çikarken ama ileride o da düzelecek. Bu gidisle kaleyi Jeferson?a biraz zor verir. Aralarinda çok iyi bir rekabet olacak. Eger Ahmet Sahin?de bu rekabete ortak olursa kalede de sorun kalmaz. Gerçi ben Ahmet?ten biraz umutsuzum ama insaallah yanilirim.

Gol rekoru kirilan bir haftada tek gol ile üç puan alinmasi çok ilginç bir görüntü çizdi. Önemli olan rakipten bir fazla gol atmaktir. Sampiyonluk yillarimiz gözümün önüne geldi birden. O zamanda gol yemeden bir iki atan bir takimdi Trabzonspor. Dedigim gibi su anda takimin her bölgesinde bir forma savasi var. Biraz ortasaha?da alternatif eksikligi var o kadar. Defans ve forvette bayagi iyi bir zenginlik yakalanmis durumda. Gelecek sezon çok kaliteli bir forvet ve iki iyi ortasaha oyuncusu alinirsa bu takimi kimse tutamaz.

Sevgi ile kalin.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• ferhat sahinin yazisi ve tespitleri çok yerinde. hangi türk antröner gençleri sahaya sürmeye cesaret edebilridi. insallah ali ergin güzel bi ikili olacak.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X