Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi golu izledim çalisiyodum simdi geldim bu genç arkadaslara sans verelim bu çocuklara yazik etmisiz yaa mehmet-jun oynatmisiz surada mehmet jun olsa ikiside uzak direk dibinde beklerlerdi ama paslasma birinci çalim vurus çok sogukkanli maçi izlemedim ama topikten gol dakikasana kadar yorumlari okudum iyi yoldayiz iyi devam

Yorum

• sahada cok iyi mucadele var fakat galibiyet zor geliyor arkadaslar, o ziya dogan donemindeki rahat galibiyetler yok...

Yorum

• İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
        yanliz macta ben volkan uyuz odlum adi herif o kadar faul yapti bikere bile ozur dilemedi ......[img]smileys/smiley7.gif[/img]len sen bu takimin ekmegini yedi ............. git baskalarini hirs yap adi herif[img]smileys/smiley7.gif[/img]neyse ben uzun zamanda sonra ilk defa begendim yenilsekde üzülmezdim cünku gerçekten iyidik ama sonucta kazandik.umarim bunun devami gelir ve bizde mutlu oluruz artik [img]smileys/smiley17.gif[/img]

volkani fener maci sonrasi havaalanindan gormustum, bilet alirken arkamdaydi, fenere laf atan bir taraftar yanindan ayrildiktan sonra fener sanki dusman takimi demisti kendi duyabilecegi sekilde - tabi yakinda oldugum icin ben de duymustum- bu adamdan ben o zaman nefret etmistim...

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]

arkadaslar stepanov çok iyi oldu fatih akyel çok iyidi ve yeni transferde iyi bence farkli kazanmaliydik ama ali süper di yönetim ve takima destek olmaliyiz

Yorum

• ula uzun zamandir böyle güzel yazilar okumamistim...simdi isten geldim,ilk burayi açtim ve inanilmaz huzur buldum!bunlari duymak çok güzel...maça gidebilen ve destegini esirgemeyen kardeslerimden Allah razi olsun,elinize ayaginiza yüreginize saglik...

iki gündür,trabzonspor.org dan indirdigim barcelona ve aston villa maçlarina bakiyorum,inanilmaz duygulanmistim,simdi buradaki maç ile ilgili yazilari okuyunca birkez daha mutlu oldum ve içim kipir kipir oldu kemençe sesi duymus gibi

aynen devam usaklar...yer Bordo gök Mavi
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
              yanliz macta ben volkan uyuz odlum adi herif o kadar faul yapti bikere bile ozur dilemedi ......[img]smileys/smiley7.gif[/img]len sen bu takimin ekmegini yedi ............. git baskalarini hirs yap adi herif[img]smileys/smiley7.gif[/img]neyse ben uzun zamanda sonra ilk defa begendim yenilsekde üzülmezdim cünku gerçekten iyidik ama sonucta kazandik.umarim bunun devami gelir ve bizde mutlu oluruz artik [img]smileys/smiley17.gif[/img]

volkani fener maci sonrasi havaalanindan gormustum, bilet alirken arkamdaydi, fenere laf atan bir taraftar yanindan ayrildiktan sonra fener sanki dusman takimi demisti kendi duyabilecegi sekilde - tabi yakinda oldugum icin ben de duymustum- bu adamdan ben o zaman nefret etmistim...

eee karkatersiz oldugu burdan belli oluyor adi herifin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• 1 puana oynayan Malatyaspor 73. dakikada 3 oyuncu degisikligini yapmis.

3 puana oynayan Trabzonspor 77.dakikada Ilk oyuncu degisikligini yapiyor.

Sizcede garip degilmi ?

2 haftada 2 adam dikkatimi çekiyor , Hasan Üçüncü ve Tayfun Cora. Ikisininde kapasiteleri belli , ama Hasan 2 haftadir kapasitesinin sinirlarini neredeyse asiyor. Tayfun ise sanki bana kulüp bulun gideyim diyor. Bu Vahid hoca çok sabirli.

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi

bak hala indiriyonuz golü.12 kisi indirmis.kiziyorum ama haaa.[img]smileys/smiley4.gif[/img]daha bitmedi upload.

tamamdir.yükleme bitti.gösterdiginiz sabir için sagolun[img]smileys/smiley4.gif[/img]simdi indirebilirsiniz.

Trabzonspor - Malatyaspor macinin golü

http://www.bordomavi.net/videolar/

tesekkürler. Halen izleyememisdim, SAT sorunum oldugundan, simdi inmek üzere video ( 61% :--).

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
                    Maçin yildizi Hasan Üçüncü'dür.

+

----

Maç öncesi Volkan in açiklamalari:

Bu arada Malatyaspor?a Trabzonspor?dan transfer olan Volkan Kürsat Bekiroglu, Persembe idmani öncesi yaptigi açiklamada ?Bizim için küçük takim büyük ayrimi yok. Her maç önemli. Çok acil puan ve puanlara ihtiyacimiz var. En kötü ihtimalle yenilmemeliyiz? dedi. Volkan, eski takimina karsi kendisini hirsli hissettigini sözlerine ekledi

Bizdeyken de böyle hirsli olsaydin keske.

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi

walla volkani severdim aslinda ama bugunden sona nefret ediyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Aman iyi ki hirsliydi, bugün izledim de Volkan için zerre kadar üzülmedim, Emrah da öyle üstün bir oyun sergilemedi. Ancak sag bek olarak Ufukhan dururken Tayfun'da israr ne diye merak ediyorum. Ayrica bu Celaleddin'de biktirdi, Lee'yi onun yerine düsünse daha iyi olacak gelecek maçlarda..

Yani Tayfun - Celaleddin yedege, Lee - Ufukhan oyuna..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• Emrah Eren çok efendi bir futbolcu. Bize çok yararli olmadigini düsünsem de severdim Emrah'i. Ama anlamadigim birsey var. Bizde 34 numara ile oynuyordu "adam Istanbul'lu gayet normal" diyorduk. Ama Malatya'da 34 numara bosta olmasina ragmen neden "41" numara giyiyor anlamadim.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

1 puana oynayan Malatyaspor 73. dakikada 3 oyuncu degisikligini yapmis.

3 puana oynayan Trabzonspor 77.dakikada Ilk oyuncu degisikligini yapiyor.

Sizcede garip degilmi ?

2 haftada 2 adam dikkatimi çekiyor , Hasan Üçüncü ve Tayfun Cora. Ikisininde kapasiteleri belli , ama Hasan 2 haftadir kapasitesinin sinirlarini neredeyse asiyor. Tayfun ise sanki bana kulüp bulun gideyim diyor. Bu Vahid hoca çok sabirli.

77 dk kadar cok iyi saldiriyorduk aslindan dk 60 filan ömer riza gibi cabuk bir oyunucuyu soksa belkii farkli olabilirdi..

Yorum

• Bugün bence güzel futbol oynadik tabi defansin 1-2 basit hatasi oldu ama zamanla düzelir bence...Bu yeni transfer djokaji ben çok begendim gerçekten yetenegi var takima isindikça faydasini daha çok görecez ama vahid hoca ergin keles yerine ömer rizayi neden oyuna almadi hala anlamis degilim dogrusu neyse herseye ragmen 3 puan almak güzeldi...Ali güzeldalada ayrica tebrikler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu galibiyete ihtiyacimiz vardi.Ama futbol olarak daha iyi oynamalayiz.Daha çok gol pozisyonlari yaratmaliyiz.Orta sahadaki ikili göbekte(hüseyin,Hasan) özellikle Hasan çok yetersiz kaliyor.Hüseyin biraz daha hücumu ve gölü düsünerek oynamali.Artik soldan da etkili olabilecegiz gibi görünüyor.Yeni transferimiz bizlere ümit verdi.Fakat defansin sag ve sol tarafi yeterince oyuna giremiyor,ataklara katilamiyor.Tayfun ve celaleddin daha yaratici oynamalidir.
                                Ali kemal yuvarladi,Hüseyin patlatti ve futbolda düzen degisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X