Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son sayfalarda bakman gerek, geriye giderek, kisa bir yaziydi, yerel tv larin birinde söylemis deniliyor.

malatya maci hernekadar zor görünsede, umarim kazasiz belasiz oyunumzu oynar hem 3 puan alir hem cikisimiza devam ederiz.

Her macimiz 3 puan ile sona ersin. Sezon sonu ikinci bile olabiliriz ( halen inaniyorum evet ).
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ya off ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]Maçi izleyemiyecem dershane yüzünden[img]smileys/smiley19.gif[/img] .Sansa bak[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tigana i.akini bi de bir 0yuncuyu tak diye kesti yeni a|inan 3 0yuncusunu s0ktu...

bizim h0caninda 0y|e yapmasi |azim

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• zor maç olacak ama kazanacagiz.insallah.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• tolga

tayfun fatih stapanov celo

hüseyin hasan

yattara&nbsp ; szymek

fatih ömer
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• macin gidisatina göre...

tolga

tayfun fatih stapanov celo

hüseyinferhat

szymek ali djokaj

fatih

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• yada;

tolga

ufukhan fatih stepanov celo

hüseyin

yattara symek hasan djokaj

fatih
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• Gazete yazan kadroya göre Djokaj yerine Ömer Riza var.. Ancak son onu oyuna son 20 dk. alir.. Ama hazir olursa da solda Lee oynayacak sanirim..

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Maça gidecek olan arkadaslardan bir ricam var....

yalan yanis sahte haber yapan hatta baskalari tarafindan yazilan gönderilen veya verilen haberleri sunan ayrica bunlari trabzonspor malatyaspor maçindaki güne denk(!) getiren ............ SABAH gazetesinin protesto edilmesini diliyorum!...

1- 25kisi her biri sabah gazetesi alip yakabilir..

2-sabahin aleyhine tezahurat yapilabilir... (hertürlü)

tepkimizi koyalim!..

trabzon halki her habere inanacak kadar CAHIL degildir.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• valla dersane tatil evdeyim oley maçi izletecem[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• ben de bizim maçkalilarin kahveye giderim çoktandir da ts maçlarini izlemedim bakayim nasi oynuyolarmis..

Yorum

• tolga

fatih stephanov ufukhan

huseyin

yattra hasan djokaj

szymek

fatih ömer

bence böyle daha iyi olur.yani3 1 3 1 2 yani.gerce defansimiz suan cok ii degil.böyle daha cok hucum futbolu oynamis oluruz.bu benim genel taktigimdir herzaman fifa managerde[img]smileys/smiley2.gif[/img]bu taktikle ciktim zaman takim kötü olsada kolay kolay yenilmiyor.bence taktik bu derim
                            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Tolga

Ufukhan&nbsp ; Fatih Stepanov&nbs p;Celo

Yattara&nbsp ; Hüseyin Szymek Lee

Ömer Fatih

Yorum

• ankaranin asagilarinda çok kar var mi (odtüdeyim buranin havasi farkli)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X