bilet konusunda bilgisi olan varmi stad dolacakmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
Valla çasi iznim saat 4 te bitiyor geçen hafta uyuz oldum maç basliyor ve ben jandarma karakoluna geri dsönmek zorundayim bu haftada izinim saat 4 te bitiyor ama bu kadar transfer yapmislar elemanin karagümrügü yaktigi gibi bende biseyleri yakacam izleyecegim agiz tadiyla TS mi sizleri ula çok ösledim ben yaaa. saat 1 kaldi 3 saaathade usaklar hepiniz bugün sadece benim içibn oynayin.
Fatih abi byüksün hatta Kralsin bu sene degil geçen sene degil ömrünoyunca.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
arklar su tribunleri doldurun ya .turkiyede un ucuz mac bakan biziz nerdeyese.kimise gitmiyo ya.adam kahvede bakiyo gidip cay kola parasi verceniz parayla mac bakiyosunuz daha ne istiyonuz.ben daha ömrümde 1 kez avni akeri görmedi onu birakin trabzonu valla ben yanip tutusuyom lutfen arklar neolur doldurun su stadi.!!!!!!!.hani mactan sonra trafik sorunun olsa ne bileyim bilet pahali olsa nese.biz istda ne zorluklarla maca gidioz trabzonun.ben te hadimköyden gidiom stada hadimkoy nere ist nere yani.valla seneye bari trabzon 8 içmacini istda oynasin ya.bizde doya doya bakalim trabzonsporumuza.maclar olimpiyatta olsun her mac enaz 50.000 dolduruz.olimpiyatin tek ters yöne sehir disinda ve tem de bulunmasi.eger trabzon seneye cok ii maclar cikarsa 50000 degil 80000 kisi dolduruz orayi.bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
abi trabzonda olmak ve mça girip deli gibi bagirmak için herseyimi verirdim ama hayat beni trabzonum dan ayri koydu destek destek arkadaslar sonuna kadar destek ölümüne destekTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
hadi millet gidin maça.ama seyirci olarak degil,taraftar olarak.sonuna kadar destek.haydi[img]smileys/smiley32.gif[/img]HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
SON DAKIKA !! FLAS FLAS FLAS
Az önce meydandan geldigi tahmin edilen uzun bir araba konvoyu yaklasik 1 dakka önce stada dogru kornalar davullar esliginde devam ediyor. yapilan tezahüratlar içimin bir anda kipir kipir olmasini sagladi. herkes bi anda balkonlara çikip konvoya tezahüratlarla eslik ettiler. çok acayip gaza gelmis bulunmaktayim ve yaklasik yarim saat sonra bende stattayim. hayde usaklaaar . maçaaaaaaaaaa. [img]smileys/smiley4.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum