ömer riza dan goller bejkliyoruz.takimimizdan da galibiyet tabii ki.kentimizde dolasan kara bulutlar dagilsin artik.hayde trabzon rrrrrrrastgeleeeeeeeeeeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
Haydi bakalim su maçi alalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
stadin dolacagini tahmin ediyorum.. bizim milleti bilirsiniz son 1saatte gelirler bir sürü beklerler sonrada "ya bu sira neden ilerlemiyor" "bu turnikeler neden çalismiyor" deyip kavga ederler sinir stres içeri girerler..
e güzel kardesim gelsene 2.saat önce ya da 1.5saat önce biletinide önceden al hem bilet kuyruguna hem maç kuyruguna girme...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiburdaki soguktan haberin yok heralde. orda gidip 2 saat beklemek kolay degil. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
e taraftar dedigin birazcik cefa ve sikinti çekecek artik
bu aralar hep çekiyoz ya neyse[img]smileys/smiley36.gif[/img]Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiburdaki soguktan haberin yok heralde. orda gidip 2 saat beklemek kolay degil. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
bu aralar hep çekiyoz ya neyse[img]smileys/smiley36.gif[/img]
zaten cefayi çekiyoruz. maça yarim saat kala gidip o uzun kuyrukta içeri girmenin mücadelesini veriyoruz iste. hangi güç beni baska birsey için okadar kuyrukta bekletebilirki [img]smileys/smiley4.gif[/img]bunun adi cefa iste [img]smileys/smiley1.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ligtv baglanti yapti az önce. çok büyük bosluklar var. umdugum gibi çikmadi seyirci.
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildiİlk olarak aslihan tarafından gönderildi
bu aralar hep çekiyoz ya neyse[img]smileys/smiley36.gif[/img]
zaten cefayi çekiyoruz. maça yarim saat kala gidip o uzun kuyrukta içeri girmenin mücadelesini veriyoruz iste. hangi güç beni baska birsey için okadar kuyrukta bekletebilirki [img]smileys/smiley4.gif[/img]bunun adi cefa iste [img]smileys/smiley1.gif[/img]
bu traftar seninle gurur duyuyor[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
puaa dagitcaz malatyayi :--)
ben skor tahminimi 2:0 dan 3:0 yapiyorum. [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
1:0 Szymek veya Tekke
2:0 Milan
3:0 Djokaj"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum