Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben epey zaman oldu yazmiyorum bugün içimden geldi yorum yapmak

ve yenileri izlemeye gittim stephanov bence saglam durdu defans blogunda ikinci berak ettigim isim djokaj di adam gerçek anlamda top teknigi çok iyi ve suratli jun gittii diye üzülenlere bir sözüm ne yaptin onca oynadigi maçta top ezmekten baska insallah bjk de iyi oynar ve bir enayi buluruz satmaya djokaj hem gol atacak hemde süper asistler yapacak trabzonda kapali defanslarin kilit adami olarak kullanacak onu biraz uyum ve sabir ister ergine çok güveniyorum ali için teredütlerim var eskiden beri nedeni topu ayaginda tutmayi çok seviyor buda oyuna katki anlaminda ve kaptirdigi toplar tehlikeli olablir insallah hoca onu uyarir bu konuda

Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• maçin son 20 dakikasini seyredebildim takim rakibi baski aLtina aLmyi ögreniyo gibi geLdi!!!

Haftaya antep depLasmani ve kaptan yok santraforsuz oynamak zor oLacak zira aLi de ömer daha ziyade yardimci forvet tarzi oyuncuLar biraz biraz Ergin de santrafor duruSu var...ama o da daha çömez isimiz zor ALLAH koLayLik versin!!!

Not antep de kendi evinde kazanamama rekoru kiran takim bi de bu açidan bakmak Lazim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Daha erken ama takim iyi yolda, curuk elmalar ayiklandi. Alinan futbolcular umut veriyor. Daha da iyi olacaklarina inaniyorum. Yedek klubesi bos degil artik. Yeni yonetim iyi yolda, yoneticiler mantikli, insallah dedikleri gibi klubu kendi sirketleri gibi yonetirler. Bu takima gelecek sene icin iyi2 yabanci daha monte edilirse ligin altini ustune getiririz.

Yorum

• Yaw fatih antep maçindami oynamayacak denizli maçindami?
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• maçin son 20 dakikasini seyredebildim takim rakibi baski aLtina aLmyi ögreniyo gibi geLdi!!!

Haftaya antep depLasmani ve kaptan yok santraforsuz oynamak zor oLacak zira aLi de ömer daha ziyade yardimci forvet tarzi oyuncuLar biraz biraz Ergin de santrafor duruSu var...ama o da daha çömez isimiz zor ALLAH koLayLik versin!!!

Not : antep de kendi evinde kazanamama rekoru kiran takim bi de bu açidan bakmak Lazim ELbette [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Siradan bir lig maçi olmadigi için (78 gündür kazanilamamasi ve ilk kez iki maç üst üste kazanilmasi) maçin psikolojik tarafi da ön plandaydi. Ilk kez Trabzonspor'un bu sezon organize oldugunu gördük.

Defansi begenen arkadaslar da var. Ben begenmedim. Saha zemininin su olmasina ragmen kendi aralarinda yan paralel paslar yapmalarini son derece gereksiz ve yanlis buldum.

Böyle toplardan birinde ilk yarida Stepanov ikinci yarida ise Akyel rakibe asist yaptilar. Ama Malatyaspor forveti rezalet. Hatta Ankaragücü'nden de kötü. Onun için bizim defansin gol yemeden maçi kapattigi performansi bizi yaniltmamali.

Bir kaç tespit:

1- Vahid Hoca sanirim bize ikinci bir Hüseyin kazandiracak: Hasan Üçüncü. Pas hatalari yapsa da hep tasin altina elini koydu ve pek çok pozisyonda, hem defansa hem de forvete çok yardimci oldu.

2- Yattara bu kadar agir hastalik sonrasinda olabilecegi kadar iyiydi. Cani sagolsun.

3- Yeni sol kanat gayet iyi. Ilk maçta böyle olursa...

4- Ali Güzeldal, Ankaragücü maçi sonrasinda da yazdigim gibi islenmemis Fatih Tekke gibi. Bir de maçin tekrarini seyrederken golü atisindaki yüz ifadesine dikkat edin. Çok sogukkanli bir adam. Vurusu yaparken buz gibiydi. Çocuk çizgide bile iyi isler yapiyor. Jun yerine ona sans vermek çok dogru.

5- Taraftar: çok iyiydi. Ama 60. dakikaya kadar. Dakika 66, takim iyi isler yapsa da golü bulamamis. Tribünlerde çit yok. O kadar ki yedeklerin kendi aralarindaki konusmalarini bile duyacagiz neredeyse. Ama sanki gene de iyiye gidis var sanki. Bu da taraftar guruplarinin birlesmesinin etkisi herhalde.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• denizli maçinda oynar.antepte yok..
                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Defansta Stepanov iyiydi ama Fatih Akyel tam bir saatli bomba..Çok kritik 2-3 top kaptirdi yine ama Allahtan golle sonuçlanmadilar..

Bu konuda ayni seyi düsünmüyorum senle Beratcim. Yani adama isinamamis olabiliriz ama hakkini vermek lazim diye düsünüyorum. Gayet yerinde 4-5 tane müdahalesi var ve 3-4 kez hatali top atan Milan'a göre çok daha iyiydi. Bugün yarin her insan gibi o da hata yapar ve gol yeriz, o ayri. Ama adam topsuz oyunda kademeyi çok iyi yapiyor ve defansin daha önde kurulmasi için çaba sarfediyor. Bu maçta elestirilecek kisiler siralamasinda Fatih Akyel'e en son sira gelir diye düsünüyorum.

Yorum

• Maç 2. yarisi gerçektende heyacanliydi.

Evren'in mutlaka kirmizi kart görmesi gerekirdi.Ve Fatih'e gösterilen kart gereksizdi. Ve cezali duruma düstü. Ama elinde sonunda Fatih baska bir sari görüp cezali duruma düsecekti. Bugün sunu anladim bu takim Fatihsizde kazanabilir.

Gençler Tayfun disinda iyi sayilirdi. Benim anlamadigim bu takimda genç oyuncular arasinda en çok forma bulan futbolcu Tayfun fakat en çok hata yapanda o. Yada bana öle geliyor. Ergin ve Ali çok iyi bir ikili olusturdular.

Djkoj takimin eniyi 3 futbolcusundan biriydi. Göreceksiniz bu adam çok is yapacak bu takimda. Bana göre bizim tek eksigimiz Hüseyin'in yanina bir orta saha futbolcusu. Ama Gökdeniz gelir ve Szymek de eski yerine dönerse bu kapanmis olur.
                    FxY

Yorum

• ali ve ergin gayet iyiydi golun onlarin organizasyonuyla gelmesi de tabiki iyiydi ama benim tribun için elem dusuncelerim vardi

90 dakika bagirmislar hadi be bagiran taraftar gormemisiz be her yapilan kayipta yuhlayan , fatih akyeli isliklayan araliklarla bagiran ve homurdanan bi tribunumuz vardi

tribun mac baslarken bi kisim bordo diyo sonra yok aradan zaman geciyo yine bordo eee gene yok organizasyon yok deplasmanda bile daha iyi organizasyonlarimiz var maci gosteren pilot kameradan gordugum neredeyse butun karsi kapali yaklasik 5-6 bin kisi vardi herhalde mac boyu cekirdek citledi birtek gol oldugunda ayakta gordum onlari

yeni transfer djokaj gayet iyiydi seneye lee , jeffre,eller ve jun muhtemöelen bu takimdan gidecektir

stephanow u cok begendim top indirmedi fatih akyelle uyumluydular

fatih akyel canla basla mucadele etti bu arada onu yuhlayanlar yada isliklayanlar taraftar degil saksakcidir..

BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

maç sonundaki yeniler ve eskilerin birbirlerine sarilmalari çosku yasamalari birlik beraberlikleri beni çok umutlandirdi bütün futbolcularimizi tebrik ediyorum yeniler çok iyi

yazim hatasi olmus düzelttim
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Aylar sonra bir maç için'' yenilsekte bu takimi alkislarim'' düsüncesine
                          kapildim.Iste istedigim takim bu.Ikinci yarinin ilk 20 dakikasindaki tempoyu 70 dk ya yayarsak kimse tutamaz bizi.Yeni transferimiz beklentilerimin üstünde bir performans sergiledi.Kadromuz genisledikçe futbolcularin hirsi da arti.Fakat eksik yönlerimizde yok degil.Mesela
                          Hasan ve Hüseyinrakibin oyununu bozmaya karsi inanilmaz basarilar fakat ayni basariyi takimi ataga kaldirirken gösteremiyorlar.Çok gereksiz basit top kayiplari yapiyorlar.Buda savunmayi dengesiz yakalatiyor her an.Kalede Tolga tecrübesizlikten dolayi topu oyuna sokmakta çok pasif kaliyor.Oyunu tam okuyamiyor.Fakat bu olumsuzluklar takim oyunun önüne geçemedi bugün.Bizi güzel günler bekliyor[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• gelecek hafta hasanin yerine lee oynarsa bu takimin seyrine doyum olmaz gibime geliyor!

bir de gokdenizin takima girmesi demek artik hocayi zor durumda birakacak sadece!

düsünsenize;

jeff(tolga)

tayfun(ufukhan) fatih stepanov celo

huseyin

leee&n bsp;symek gokdeniz

yattara (adriano)

fatih (ali güzeldal) (ergin)

hadi cik cikabilirsen isin icinden!!! yeni transfer sol kanat icin ideal ancak gokdenizi yedekte bekletemeyiz aynis ekilde aliyi de kazanmak zorundayiz bilmiyorum ne yapacagiz. vahid hocanin sorunlari asil simdi basliyor;-)))) sanirim o da bu tür sorunlar istiyordu;-)))

Yorum

• Sikinti dolu bir maç olmasina ragmen sonu iyi bitti.. içerideki maçlarda en büyük sikintimiz hep ayni.. sagda yattara solda da yeni transfer çok iyi ortalar yapabilecek teknikte adamlar ki yattara bugün bir sürü orta yapti içeri.. ama bunlara kafa vuracak bir pivot santrafor yok takimda.. fatih tekke elinden geleni yapiyor 1-2 pozisyonda vurdu da.. ama genelde rakip stoperlerle 10 cm boy farki var.. ne kadar siçrasa da kapanmiyor bu fark.. bence takimin 2 eksigi var.. hüseyin'in yerine Real'deki Gravesen gibi bir adam olursa top kesme özelligi oldugu gibi topu oyuna iyi sokabilen bir adamimiz daha olur.. böylece Szymkoviak'in kilitlendigi durumda 2. bir alternatifimiz olur ve defansif yönü de güçlü olacagindan ortasahada sorunumuz biter.. digeri de tabi söyle 1.90'lik bir forvet.. onun için de hazir sirplardan giderken Zigic diyelim mesela.. sag ve solda yattara ve djokaj ortada simek-gravesen ilerde fatih-zigic düsünseniz ya[img]smileys/smiley17.gif[/img]

yönetim yildiz sözünü tutmak istiyorsa bu tipte 2 yildiz almali.. jeferson ve lee yi de sallayalim gitsin.. Tolga'ya bu sene feda olsun yeter ki kalede saglam durmayi ögrensin ve biraz daha cesaretli olsun havadan gelen toplarda özellikle..

seneye bahsettigim 2 mevkiye alinacak kaliteli 2 adamla sampiyonluk hayal olmaz..
                              #7 King of Kings

Yorum

• 1-0 oldu bizim oldu.

Takim Ankaragücü galibiyetinin sans galibiyeti olmadigini bizleregösterdi.Sahadaki mücadele azmi,kazanma hirslari ve birlik oluslari galibiyette önemli rol oynadi.Özellikle defansimiz toparlanmayi basarmis gibi gözüküyor.Yapilanma sürecinde yapilan transferlerin uyumu ve gençlerin daha aktif rol almasi bizi pozitif bir yola dogru ilerletiyor.

Tolga Zengin:Genç yasina ragmen yine iyi bir performans sergiledi.Son .ücü maçinda oldugu gibi belki ona fazla is düsmedi ama çikardigi toplarda tecrübe kazanmasiyla formasini kimseyi kaptirmayacagini gösterdi.

Milan Stepanov:Yerinde bir transfer oldugu gözüktü.Oyun stili sezon basinda sattigimiz Tolga Seyhan'i animsatti bana.Uzun boyuna ragmen hizli,garantici bir stoper.Nerde ne yapmasi gerektigini iyi biliyor.

Fatih Akyel:Benim gibi birçok taraftarimizinda istemedigi Fatih bence bizi utandiriyor.Defansa çabuk uyum saglamasi,top kesiciligi onun ileride daha iyi isler çikaracaginin göstergesi.

Hasan Üçüncü:Belki kafa olarak rahatlamasi,belki alternatifsizlikten buraya kadar gelmesi ama bence yükselen formundaki en önemli etki arabasina yaptirdigi ses sistemi.Belki yine pas hatalari yapiyor ama eskiyle kiyasladiginda top kesmesi,top sürmesi ve pas becerisi artmis durumda.

Hüseyin Çimsir:Ilk dakikalarda biraz bozuk gözüksede dakikalar geçtikçe toparlandi.Iyi bir maçta çikardi görüsündeyim.

Miroslaw Szymkowiak:Yine hirsli,Yine dinamik ve Yine yildiz.Polonyali takimi ayakta tutan isimlerdendi.Mücadeleci yapisi,çok rahat adam eksiltmesiyle maçta dikkat çeken en önemli isimlerdendi.

Ardijan Djokaj:3 gün önce gelmesine ragmen takimla uyumu 40 yillik gibiydi.Adam eksiltmede iyi isler çikardi.Hizli oynayisi,orta kesmedeki becerisi ve topu kaptirdiginda mücadeleyi birakmamasi kaliteli bir ismi bu takima kazandirdigimizin göstergesi.Takima alismasiyla onla daha güzel günler yasayacagizdir.

Fatih Tekke ve Ibrahima Yattara:GeçenAnkaragücü maçinda sahada bizi ayakta tutan isimlerdi.Bu maçta biraz yorgunlukbirazhastalik onlari erken bitirdi.Ziya Doganin özel savunmasida maçta pekte aktif olmamalarini sagladi.

Tayfun Cora ve Cellattin Koçak:Bu maçta biraz daha toparlanmis gözüktüler.Takimdaki performans artisi onlari da ayaga kaldircak diye umutlaniyorum.Ama yinede gelecek sene için bu isminde sadece alternatif olarak takimda kalmasinda yanayim.

Ali Güzeldal ve Ergin Keles:2 umut olarak sahaya sürüldüler.Belkifazla is yapabilme firsati bulamadilar ama abilerinin yapamadigini onlar yaptilar.Maçi koparan isim oldular.Gol hazirlayicisi ve atani olarak uyumlari dikkat çekiciydi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodziç:Oyunu müdahalesi,takimi canlandirmaki önemli etkisi ve sahayasürdügü 11 bizleride onuda mutlu etti.Uzun bir dönem birlikte olmak üzere.

Yönetim:Transfer politikasinda sessizlik bizi biraz korkuttu.Isinde acemilik dönemini atlattiktan sonra takima yarayan isimler aldiklari maçlarda gözüküyor.Bu yapilanmada payi en büyük olan kisiler.

Ve son söz taraftar:90 dakika destegini takimdan esirgemeyen takimin 12.ci degil 1.ci adamlari bugün yine maçi televizyondan izlememe ragmen bana keyif verdi.Sezonun en iyi ismi oldugunu birkez daha gösterdi.Maça gidenlere binlerce tesekkürlerimi sunuyorum.
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X