Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• D- TÜRKIYE KUPASI SARI KART UYGULAMASI :

2003 – 2004 Sezonu Türkiye Kupasi müsabakalarinda görülen sari kartlar, 2004 – 2005 Sezonu Türkiye Kupasi müsabakalarinda geçerli degildir.

2004 – 2005 Sezonu Türkiye Kupasi müsabakalarinda ihraca dönüsmeyen ihtarlik hareketleri nedeni ile üst üste veya aralikli dahi olsa toplam 4 sari kart gören futbolcular, takip eden ilk Türkiye Kupasi müsabakasinda oynatilamaz.

Profesyonel Ligler, Türkiye Kupasi müsabakalari, PAF Ligi müsabakalari, Deplasmanli Süper Gençler Ligi müsabakalarinda sari kart uygulamasi kendi kategorilerinde geçerli oldugundan, sari kart uygulamasi her kategori için ayri ayri degerlendirilir.
    kaynak:
    www.tff.org
    bu durumda fatih ligde yok kupada var...

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

5- Taraftar: çok iyiydi. Ama 60. dakikaya kadar. Dakika 66, takim iyi isler yapsa da golü bulamamis. Tribünlerde çit yok. O kadar ki yedeklerin kendi aralarindaki konusmalarini bile duyacagiz neredeyse. Ama sanki gene de iyiye gidis var sanki. Bu da taraftar guruplarinin birlesmesinin etkisi herhalde.

ben maci sadece radyodan online dinleyebildim ancak eskidenden hep ayni husus dikkatimi cekdigi icin degerlendirmene katilabiliyorum.

Taraftar sorunlari üzeri sitemizde cok duruldu ve hep dönem dönem cesitli sorunlar ele alindi cözülmeye calisdi, özellikle fenergusta maci öncesi hatirlarsiniz, hepimiz icimizden gecenleri burada birikdirip paylasmak dogrulari yapmak yaptirmak istedik ancak sonuc malum.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ali: "Takimin galibiyeti daha önemli"
        Malatyaspor karsilasmasinda takimimiza galibiyeti getiren golü kaydeden Ali Güzeldal, attigi golden dolayi büyük mutluluk duydugunu ifade ederken, "Trabzonspor'un galip gelmesi daha önemli" diye konustu.

"Sezon basinda Trabzonspor?dan A. Sebatspor?a kiralik gittigi zaman, bir gün mutlaka geri dönecegimi biliyordum" diyen Ali, orada gösterdigi basarili performansla Teknik Direktör Vahid Halilhodžić tarafindan takima çagrildigini ifade etti.

Ali sözlerini söyle tamamladi: "Amacim Trabzonspor'da kalici olabilmek. Biliyorum kolay degil ama ileride Fatih Tekke gibi bir futbolcu olmak istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacagim."

trabzonspor.org.tr
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Öncelikle Avni Aker'de ses ve nefesleriyle ve uzak diyarlarda yürekleriyle bizlere destek olan, heyecanimiza katilan bütün arkadaslara tesekkürler. Almanlarin meshur bir sözü vardir: "Ende gut alles gut" (Sonu iyiyse tamami iyidir.) Bugünkü maç için herhalde söylenebilecek en güzel söz bu. Bence ilk yaridaki oyunu degerlendirmek için maça bizim nasil basladigimizdan çok Malatyaspor'un nasil basladigi daha önemli. Ziya Dogan'in savunma agirlikli futbolu sevdigini hepimiz biliyoruz. Bugün de pek farkli degildi. yalniz Malatyaspor defansinin biraz ilerde kurulu olmasi ve orta sahamizin ortasinda yer alan hasan ve Hüseyinin top kullanma zaaflari, Malatyasporlu futbolcularin bizim yari sahamizda baslayan presleri istedigimiz gibi oyun kurmamiza firsat vermedi. Buna hastaliginin etkisini henüz tam üzerindenb atamais olan Yattara'nin bozuk zemindeki verimsizligi de eklenince pek etkili olabildigimizi söylemek güç. Buna ragmen buldugumuz pozisyonlar oldu ama ya sanssiz ya da beceriksizdik. Bu arada özellikle de Fatih'in yaptigi asirtmada Fevzi'nin sansini da ekleyelim.Defansimizin solunda oynayan Celalettin için ne diyecegimi bilemiyorum. Acaba klonlayip sahtesini mi bize yolladilar? Kaptigi her topu nereden olursa olsun ceza sahasina ortalamak ve pas hatasi yapmak disinda bir marifeti yok artik. Vahit Hoca kendisine 90 dakika nasil tahammül etti bilemiyorum. Sag kanat için ben de pekçok arkadas gibi Tayfun yerine Ufukhan'in daha faydali ve verimli olacagi kanaatindeyim. Hocanin tercihine saygisizlik etmek istemem ama Tayfun'un yedigimiz kontraataklarda agir kaldigini ve hücuma yeterince destek veremedigini düsünüyorum. Ama bugün belirgin bir hata yapmadi. Fatih Akyel ve Milan Stephanov oldukça uyumlu göründü. Ancak bu ikili basta olmak üzere defans oyuncularimizin kale önünde özellikle de ceza sahasi civarinda gereksiz paslasmalarindan dogan hatalar bize pahaliya mal olabilir. Hocanin buna bir çözüm bulmasi gerekiyor. Orta sahamiza gelince. Szymkoviak bugün her zamankinden daha gayretliydi. Oyuna agirligini koydugu dakikalarda orta saha hakimiyetini ele geçirdik. Kaçirdi gollere herhalde kendisi bile inanamamistir. hasan ve Hüseyin için söylenecek fazla bir sey yok aslinda. Hüseyin Türkiye'nin topu en iyi kesen ama en berbat dagitan oyuncusu; Hasan yüreginden ve hirsindan baska bir seyi olmayan iyi bir yedek. Ikisini bir arada kullanma lüksümüz oldugu kanaatinde degilim. yeni sol kanat oyuncumuz tipik bir Yugaslav, ama kaliteli bir yugoslav. Hücuma dönük oldukça iyi defansif yönü zayif. Belki de Celalettin yüzünden bu zaafi daha fazla göze batiyor. fatih çok yaniz kaldi bugün. Gelelim Ergin ve Ali'ye. Sik sik antrenmanlari takip etme firsati buldugum için bu gol beni pek sasirtmadi ama oldukça sevindirdi. Hem iki genç futbolcunun kendilerine güven kazanmalari, hem üç puan hem de Trabzonspor'un gelecegi açisindan umutluyum. Genç kalecimiz tolga oldukça iyiydi. Ama gelistirmesi gereken taraflar var. Mesela kaleci vuruslari genellikle bizim yari sahaya düsüyor. Ikinci yarida sahada adeta Trabzonspor firtinasi esiyordu. sagli sollu ataklar, karsi karsiya kaçirilan pozisyonlar çizgiden çikan toplar derken Trabzonspor rakibinin bogazina sarilmis "ya üç puani ya canini" dercesine saldirdikça kaçan goller beni kellik tehlikesiyle karsi karsiya getirdi. Bir ara Fevzi'nin bizim yüzümüzden Millî Takim'a çagiralacagindan korktum. Neyseki seytanin bacagini kirdik. Umarim alti ay sahalardan uzak kalir.

Halilhodziç'in iki genci oyuna almasi belki riskti ama unutmayalim ki sans cesurlara güler. Fatih cezali olmasi elbette çok kötü. Insallah genç arkadaslar onun yerini bir nebze olsun doldurur. Unutmayalim pekçok kesfin kaynaginda imkansizliklar yatar. Belki Fath'in yoklu bu gençlerin yildiz olmasinin yolunu açar.

Benden bu kadar. Selam ve muhabbetle...

Yorum

• bu gün ortasahada çift top kesen adam olayi tutmadi gibi geldi bana..

malatya nin ilk yari dirençli futbolu ortasahada bize üstünlük sagladi.mücadele yüksek seviyeye çikinca ve bizim aleyhimize dönünce hocada oyuna hakim olana kadar ortasahaya müdahale edemedi.

zira ya hüseyini yada hasani çikarip ademle oyun kurmak iyi netice verebilirdi..

djokaj in çikmasi bence gereksizdi.oyunun balansi bozuldu.ha yerine giren adam gol atmis olabilir ama biz de oyundan bayaa düsmüstük..
            fenerbahçe dünya pisliğidir..
            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

sag ve solda yattara ve djokaj ortada simek-gravesen ilerde fatih-zigic düsünseniz ya[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Cenk bu Gravesen konusunda fazla gaza gelme. Ingiltere`de hala ciddi bir piyasasi var ve bir aksilik olmazsa sene sonunda Real`den Premiership`e tekrar doner.
              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• yaa graveseni vermezler bize[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

• İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi

gelecek hafta hasanin yerine lee oynarsa bu takimin seyrine doyum olmaz gibime geliyor!

bir de gokdenizin takima girmesi demek artik hocayi zor durumda birakacak sadece!

düsünsenize;

jeff(tolga)

tayfun(ufukhan) fatih stepanov celo

huseyin

leee&a mp;n bsp;symek gokdeniz

yattara (adria no)

fatih (ali güzeldal) (ergin)

hadi cik cikabilirsen isin icinden!!! yeni transfer sol kanat icin ideal ancak gokdenizi yedekte bekletemeyiz aynis ekilde aliyi de kazanmak zorundayiz bilmiyorum ne yapacagiz. vahid hocanin sorunlari asil simdi basliyor;-)))) sanirim o da bu tür sorunlar istiyordu;-)))

lee artik sag kanattami oynayacak[img]smileys/smiley2.gif[/img]lee yi celo nun yerine yazalim daha güzel olur öyle[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• goilleri koyabilecek var mi?

Yorum

• Halilhodziç: "Galibiyeti hakettik"

Kendi sahasinda Malatyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodziç maçin ardindan yaptigi açiklamada, rakipleri karsinda zor, fakat hakettikleri bir galibiyet aldiklarini söyledi..

Halilhodziç, özellikle Malatyaspor karsisinda ikinci yari çok gol pozisyonu yakaladiklarini belirterek, "Defansif olarak iyi organize olduk. Ancak takim olarak istedigimiz seviyeye gelemedik. Zor, fakat hak edilmis bir galibiyet aldik" dedi.

Trabzonspor'da oldukça zor 4 ay geçirdigini söyleyen Halilhodziç, "Hem kulüp hem de kulüp disinda birçok sorunlar vardi. Hatta gitmeyi düsündügüm anlar da olmustu. Ama savas, mücadele olan bir yerden kaçmak istemedim. Çünkü oyuncularima, taraftarlara karsi sorumlulugum vardi. Her zaman kendi çalismama inandim. Zaman zaman da hak etmedigimiz elestiriler aldik. Tüm günümüzü kulüpte geçiriyoruz. Trabzonspor, yavas yavas çikis içinde olacaktir. Hiç unutmadigim 2 maglubiyet oldu. Onlar olmasaydi bugün ligdeki yerimiz daha farkli olacakti" diye konustu.

Halilhodziç yeni transfer Djokaj'in performansini begendigini, maç eksigini gidermesi halinde daha iyi bir hale gelecegini düsündügünü de kaydetti.

ajansspor.com
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Iste O anlar...
                        Yeni transferimiz Djokaj'in kafa topuna yükseldigi an...

Ve en güzel anlar...

En üsttekini taniyamadim. Stepanov mu?

Yorum

• Gol sorunumuzu çözersek daha iyi olur

Yorum

• bu seviçlerdeki yüzifadelerini gördükten sonra umutlanmamak mümkünmü? onlar inandikça bu isler olur yenilerin sevincine bir bakin sevilmeyen akyele bile..
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Klasik bir Ziya Dogan taktigi;

Ilk 15-20 dakika saldir gol ara,bulursan üzerine yat,bulamazsan kontra bulmak için yat.Gol de yiyebilirdik ama sansimiz vardi bugün nasil olduysa.

Yorum

• ya Ali gibi, Ergin gibi parlak gençlerimiz varken ilk yari boyunca Mehmetle Jun gibi ......lara tahammül ettimize üzüldüm maçi izlerken...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X