Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oh be! Ohhh beeeee! Çok sükür yahu ohhh! Özellikle 2. yari için oooohhhh be çok sükür [img]smileys/smiley32.gif[/img]

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
    Ali ve Ergin girerken hepimiz ,, valan noliy´´ dedik...

Al benden de o kadar. Bir kaç arkadas birlikte seyrediyorduk maçi. Djokaj çikinca yerinede Ali girince biraz bozulmadik degil hane [img]smileys/smiley9.gif[/img]Yalniz iisler istedigimiz gibi gitmese vede maç berabere bitseydi o zaman hersey tersine döner, elestiri oklari Vahid Amca'yi delip geçerdi diye düsünüyorum.

2. yariya bomba gibi basladik. Sagli sollu ataklar, kaleye baski Uzun zamandir böyle görmemistim Trabzon'umu yahu Yalniz kalede Tolga bana hiçmi hiç güven vermiyor. Hiç bir topa çikmiyor. Kale çizgisine çakili kaliyor. Bir kere topa çikti onda da iskaladi Allah'tan çatada patada uzaklastirdik.

Orta sahada yeni transfer Djokaj bana çok iyi gözüktü. Çok hareketli üstelik sadece sola sikisip kalmiyor sürekli kale sahasi içine girerek gol ariyor. Maç sonunda röportajda bizlere seslenerek daha çok eksiginin oldugunu, çok pas hatasi yaptigini, bundan sonra ki maçlarda da ölümüne oynayacagini söyledi

Fatih TEKKE çok kötü oldu. Haftaya Antep maçinda yok. Ali GÜZELDAL-Ergin-Ömer Fatih'in yerini ne kadar doldurur!?
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Izledim maçi begendim Djokaj'i daha 2 antremanla böyle uyumlu...

Takim olarak iyi yoldayiz gençler umut verici...

Ali güzeldalin ayagi yarilmis resmen LigTv de küçük bisey diye bahsediyor tabiki herseyiyle oynuyor o kadar inançliki diyecek lafimiz sadece : [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Ilk önce hepimize hayirli-ugurlu olsun ve Gazamiz mübarek olsun.

Yeni futbolcularimiz hemen hemen uyum saglamis durumda;takima bir ruh,güc ve hava getirdiler.Ama yeterli degil.

65.dakikadan sonra takim yorulmaya ve organize ataklar yapamamaya basladi. Sag kanatta Yattara hasatligindan yeni ciktigi icin hala yorgundu.

Artik sol kanattan da güzel toplar gelmeye basladi.Malatyaspor'un direnecegini biliyordum ama bu kadar da bizi ugrastiracaklarini da zannetmiyordum.----Son 10 dakika mac gidecek diye korkmaya basladim..

Iki gec´nc oyuncu Ali ile Ergin'in verkaci ve Ali Güzeldal'in bitirici vurusu TRABZONSPOR'umuza ve BIZLERE hayat verdi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Gelecek yilin sampiyonluk kadrosunu kuramaya devam ve futbolcularimiza tesekkürler.Insallah bundan sonra mutluluklar hep bizim olur.BORDO- MAVI -EN BÜYÜK TRABZON !!! [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Bu maç berabere bitseydi çokyazik olacakti. Bilhassa ikinci yari basindaki baskinin çoktan golü getirmesi lazimdi. Tolga kaleye iyice alisti refleksleri de çok kuvvetli masallah.Tayfun çok etkili olamadi. 2.yari sag kanadimiz yol geçen hani gibi oldu ama Malatya bunu degerlendiremedi. Stepanov 1-2 kritik pas hatasinin disinda açik vermedi. Kimse kizmasin ama Fatih Akyel resmen kaptanmis gibi oynuyor. Tabi bu bizim için iyi mi kötü mü onu ileride anlayacagiz. Celaleddin'in ara sira adam kaçirdigi oldu ama genelde iyiydi.Hüseyin'in Lee ile beraber ön liberoda olmasi bence takimayararli olacaktir. Hasan her zamanki gibi iyi niyetli ama kapasitesi sinirli. Yatara'yi ise kimsenin suçlamaya hakki yok.Hastaligi atlatmis gözükse de pas hatalarinin bir çogusahaninazizliginden kaynaklandi.Djokaj böyle devam ettigi müddetçekisa zamanda adiniduyuracaktir.Defansif yönü göze batmasa dateknigiüst düzeyde. Ayrica maç sonunda Trabzonspor için ölümüne savasacagini söyleyerek bir kez dahatakdirdimi kazandi. Szymkowiak maçin sanssiz ismiydi. Ama yinede galibiyet için çok çalisti.Fatih Tekke iyi paslar alamadigindan çok etkili olamadi. 2 kez kaleyi yokladi ama onda da Fevzi izin vermedi.Genç yildizlarimizErgin ve Ali maçi çeviren isimler oldu. Zaten Ali'nin kalitesinibilenler biliyordu. Önümüzdekihafta Fatih'in yoklugunda Ali ilk 11'de yer bulabilir. Vahid Hoca Ufukhan'dan sonra Ali'yi de Türk futboluna kazandiracak gibi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yeni transfer sola ilaç olacak gibi.Adam iki aydir lig bittigi için oynamiyormus.Bu haliyle böyle ise ileride daha iyi olacak demek ki.Ali için geçenlerde Messi gibi demistim ama ona gerçekten benziyor.Yüzümü kara çikarmadi.Insallah daha iyi olacak.

Fatih bosuna gösterilen kart bizi haftaya zorlayacaktir.Ama geçler için iyi firsat olacaktir.

Fatih Akyelin hatalari biraz stresli olmasindandir.Ona destek olmaliyiz.Stepanov ise kaliteli bir defans adami.Savunmayi toplamada çok katkisi olacaktir.

Geleçegin ikiliside ilk sinyali vemistir.ALI - ERGIN onlara gözümüz gibi bakip iyi günde kötü günde onlaradestek olmaliyiz.
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Haftalardir forvet arayip duruyoruz
              gözümüzün önünde duran Ali yi görmezden geliyoruz
              gökdeniz de gelir ve adam gibi top oynar ise tayfunun yerinede bence ufukhani tekrardan yerlestirirsek
              Trabzonumuz is yapar
              fakat gök deniz gelene kadar orta sahaya bence ferhad i koymaliyiz

Yorum

• öncelikle tüm takimi gösterdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

maça gelirsek benceyeni transferimiz iyiydi(jundan daha yararli oldugu kesin).yattara ise istediklerini yapamadi ve ikinci yari yorgun düstü.symek eskiye nazaran daha istekliydi(ama pozisyonlari degerlendiremedi).stepanov ve akyel ise defansta geçit vermediler(defansimiz yavas yavas rayina oturuyor).ali ve erginin oyuna girmesiyle taraftar biran afalladi ama sonuçta gülen taraf biz olduk.vahid hocayi da bu tercihinden ötürü tebrik etmek gerekir.

maçin hakemi tam bi felaketti.Taraftarlarimiz ise görevini yerine getirdi(bu arada gruplar arasindakibütünlük tam saglanamamis).

sonuçta son dakikalarda kazanmak gerçekten güzel.özelliklede güzel bir golle.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• MY

2. yariya bomba gibi basladik. Sagli sollu ataklar, kaleye baski Uzun zamandir böyle görmemistim Trabzon'umu yahu Yalniz kalede Tolga bana hiçmi hiç güven vermiyor. Hiç bir topa çikmiyor. Kale çizgisine çakili kaliyor. Bir kere topa çikti onda da iskaladi Allah'tan çatada patada uzaklastirdik

TOLGA IÇIN ÖYLE DIYORSUN AMA GALATASARAY MACINDA YEDIGI GOLLERI ZAMANSIZ YADA HATALI CIKISLARDA YEMISTI.. BENCE HALA ÖZ GÜVENI YETERI KADAR YERIDE DEGIL.. FAKAT BEN ONA JEFERSONDAN COK GÜVENIYORUM
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                    Maca daha 1.5saat var ama ben yavas yavas kayim kahveye dogru insallah galibiyetle doneriz bu topice[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Allahima Sukurler Olsun...

olduk olduk dirildik ayni 2 sene onceki denizli macina benzedi ohh bee...

Gol geldiginde oyle bi bagirdimki millet baka kaldi bana ama iyi geldi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Djokaj daha 2 gunluk olmasina ragmen iyi mac cikardi dahada iyi olur insallah...

Avni Akeri unutmayalim hepsine helal olsun 90 dakika susulmadi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Bilal nasildi? Alici gozle izleyen var mi?

Yorum

• bu takim sezonu 3 bitirir.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• bu mac gösterdi ki elimizdekilere daha fazla güvenirsek ve yenileri de kabullenirsek trabzonspor yine gecne yil ki gibi cok iyi bir tkaim hüvviyetine brünecek ben bu macta vahid hocanin etkisinin gozardi edilmemesi gerektigini düsünüyorum! hoca bize alistikca takim da daha iyi oynuyor!

Yorum

• Djokaj gerçekten iyiyidi. Heyecanli bir maç oldu.

Yorum

• bu maç gösterdiki akçaabat gerçek bi futbol sehri.ama dibine isik vermiyo.yasasin trabzonspor.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi
                                Bilal nasildi? Alici gozle izleyen var mi?
                                bayaa iyi adam .ortasaha ile rakip ceza(yani bizi oralara [img]smileys/smiley36.gif[/img] )sahasina devamli gidip deldi.kendine güveniyor.ayagi düzgün.
                                ziya hoca onu almakla bize kiyak yapti herhalde [img]smileys/smiley2.gif[/img]

fenerbahçe dünya pisliğidir..
                                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X