Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maç için söylenecek şey hücum sıkıntımızın olduğu 6 maçı 3 gol ile tamamladık buda bunu destekler nitelikte. savunmamız iyi diyorlar ama sadece rakibi karşılama olarak topa müdahele olarak iyiyiz ama ondan sonrası yok tekrar rakibe teslim ediyoruz topu.colmana fırsat tanımadı rakip burak top alamadı falan derken uzar gider. kuralar çekildiğinde gruptan çıkabilirizi diyen kaç kişi vardı uefa bence hayırlı gibi aldığımız puanlar torba değiştirteckse bize rakibimiz biraz dişimize göre olabilir ama bilmiyorum karışık kura mı olacak en kötü bir tur daha atlarsak ismimizi biraz daha duyururuz avrupada buda gelecek seneki avrupa maceramıza kolay kuralar çekmemize vesile olur.kendi adıma herşey için teşekkür ediyorum şampiyonlar ligi müziğini bir tanesini canlı olmak üzere 6 defa dinlettikleri için en önemlisi bu maçların kritiklerini gruptan çıkma hesaplarını bizlere yapma fırsatını verdikleri için .

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diger faktörleride kat bir zahmet. Yeni kurulmus bir kadro...3 tane vasat Stoper...Ileride sadece Burak...Ilk kez katildigimiz bir arena....

Bence haksizlik ediyorsun. Son pozisyonda yüklensek ve arkasindan golü yiyip elensek daha mi iyi olurdu yani? Birazda diger türlü düsün.

..
      bence senin söylediklerin mazeret, bi basel bi apoel çok mu tecrubeli biz bu maça cıkarken baştan beraberliği kabullenmişiz kaldı ki lille'de bizden fazla mı tecrubesi var, yani sonuçta oynadıgımız takım bi madrid bi barcelona bi milan degil...
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ben uefa için sevidnim başka kimse yok mu yahu ? Allah aşkına bizim gücümüz bu kadar uefa dişimize göre diğer turda bjk gibi 7-8 yemek mi mutlu edecekti sizi

Yorum

• ruslar resmen parayla aldılar maçı
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayrıca kimle eşleşersek eşleşelim İLK MAÇIMIZ İÇERDE OLACAK!!

d) Group-winners and the 4 best third-ranked in the Champions League group stage play the return leg at home.
            Evet dogru. Daha once yazdigimi parantez icinde birakiyorum, ibret olsun bana (Tam tersi renkdas.) Biz 2. torbadayiz. Dolayisi ile ilk mac evimizde, ikinci mac deplasmanda olacak. Ayrica UEFA gruplarindan lider gelecek takimlarin biri ile eslesecegiz bu tur.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize Böyle Yok Norveç Liginin En İyisi Yok Polonya Liginin En İyi Defansıymış Geçin Bunları

Adam Gibi Adam Şart

Hazard Gibi Adamımız Yok Sahada..
              Hazard gibi adam kimde var pardon ? Messi gibisi de yok bizde mesela...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonspor yenilmeyecek dedim yenilmedi. inter kendi sahasında yenildikten sonra yapacak bişey yok. fransa şampiyonunu avrupadan elemenin keyfini sadece trabzonspor taraftarı yaşıyor
                valla ben adamlar çok üzüldüm taş gibi takımlar....göz var nizam var ne inter ne cska bu adamlar üst tura çıkmalıydı
                !

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonspor yenilmeyecek dedim yenilmedi. inter kendi sahasında yenildikten sonra yapacak bişey yok. fransa şampiyonunu avrupadan elemenin keyfini sadece trabzonspor taraftarı yaşıyor

Aynen birde bu tarafindan bakalim.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 22 milyon €´ya yakin CL´den, EL´den ligten direk katilim payi 3 milyon € daha..bunlara ilave Stad-Gelirleri (her iki ligte)

Listeye 3 oyuncu daha ekleyebiliyoruz. Bunlardan 2´si Avrupa Kupalarinda hic oynamamis, 1´de en gec playoff´ta elenmis bir takimdan. Kasa doldu..eger basari istiyorsak transferde 3 önemli isim takima kazandirilmali (önemli derken kalibresi yüksek)
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne zaman değişti bu ibare şampiyonlar liginden gelenler grup 2.leri ile eşleşiyordu eminmisiniz arkadaşlar bunun değiştiğine
                      2009 Platini Dönemi

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Simdi inter vs cska golleri gördüm de ne komik gol yemisler ya. Adamlari yendik diye bize uyuz oldular maci ruslara verdiler.Serefsizler. Fmde de interden teklif aldim.Teklifi kabul edip takimi sabote edecegim ve küme düsürecegim.

Ne demeli bilemedim..çççççç
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hazard gibi adam kimde var pardon ? Messi gibisi de yok bizde mesela...
                          Bizde Jaja vardı başkada gelmez..
                          *
                          *
                          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence senin söylediklerin mazeret, bi basel bi apoel çok mu tecrubeli biz bu maça cıkarken baştan beraberliği kabullenmişiz kaldı ki lille'de bizden fazla mı tecrubesi var, yani sonuçta oynadıgımız takım bi madrid bi barcelona bi milan degil...
                            Siz istiyorsunuzki SL'de final oynayalim. Yahu Apoel, Basel ve Lille dedigin takimlar son yillarda hep Avrupa'daydilar. Biz nerdeydik? Daha ön elemeleri bile gecemiyorduk.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Muhtemel rakiplerimiz:

Manchester City
                              Manchester United
                              Olympiakos
                              Valencia

Grup A: PAOK/Rubin Kazan
                              Grup B: Standard Liege
                              Grup C: PSV Eindhoven
                              Grup D: Sporting Portugal
                              Grup E: Stoke City
                              Grup F: Athletic Bilbao
                              Grup G: Metalist Kharkiv
                              Grup H: Braga/Club Brugge
                              Grup I: Atlético Madrid/Udinese
                              Grup J: Schalke 04
                              Grup K: Twente
                              Grup L: Anderlecht/Lokomotiv Moskova

Arkadaslar muhtemel rakiplermizin listesini yaptim. Aralarinda kazanabilecegimiz takim cok. Insallah kolay bir kura cekeriz.
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• amma negatifim bugun haa millete neden negatifsiniz diye kizamiyorum
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X