Ne olur yaratıcı bir forvet oyuncusu alalım ya. Doumbia izliyorum adam hakaten futbol oynuyor. Alıyor dönüyor adam geçiyor şut atıyor kuvvetli süratli her şey var. Tabi o ayarda birini almamız mümkün değil pek ama en azından Pawel gibi futbolculara para ödemeyi keselim artık. Böyle oyunculara ihtiyacımız yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Neden karamsarsınız anlamıyorum biz böyleysek Lille taraftarı ne haldedir.En son Mert67 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 00:39.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
oyuncularımızı göstermiş oldukları bu onurlu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum
bu heyecanı yaşamak her şeye ragmen çok güzeldi
umarım uefa liginde şans yanımız da olur da iyi bir kura çekip yolumuza devam ederiz.Gerçekçi Ol İmkansızı İste...
Yorum
-
nasıl bir kuralmış o .volkanı hiçmi oynatamayacağız avrupada...İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan oynayamayacak cezası var 2 maçlık turu geçersek oynar ve sadece avrupa kupasında oynamış 1 oyuncu ekleyebiliriz listeye
Yorum
-
Diger faktörleride kat bir zahmet. Yeni kurulmus bir kadro...3 tane vasat Stoper...Ileride sadece Burak...Ilk kez katildigimiz bir arena....İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bu maça galibiyet parolasıyla çıkmadık. bence stratejimiz bu olmamalıydı bizim baselden apoelden ne eksimiz var. Şenol hoca takımı çok korkak oynattı onu geçtim son dakikalarda tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazanıyorsun ceza sahası içersinde 2 tane oyuncumuz var herşeye katlanırım ama bunu kabullenemem...
Bence haksizlik ediyorsun. Son pozisyonda yüklensek ve arkasindan golü yiyip elensek daha mi iyi olurdu yani? Birazda diger türlü düsün.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
aaaaaaaaaaaahh Hazard ahhhhhhİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Böyle Yok Norveç Liginin En İyisi Yok Polonya Liginin En İyi Defansıymış Geçin Bunları
Adam Gibi Adam Şart
Hazard Gibi Adamımız Yok Sahada..
öyle bitane lazim... illa kendisi degil... ama onun tarzinda oynayan cok oyuncu var... ama keseye bakiyor ne yazikki... bizim yönetimin cebindede akrep olinca... malum elleri ceplere atamiyorlar... buraktan hic memnun degildim bugün... o formasini eminim bgünkü macta HIC terletmedi... bu haftaki süper lig macinda forma tüketmesin bosa... alsin bugünkü formasini aynen giysin...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
The draw for the 2nd round takes the following rules into account:
a) Clubs from the same association must not be drawn against each other,
b) The 12 group-winners and the 4 best third-ranked teams in the Champions League group stage are drawn against the 12 group runners-up and the remaining third-ranked teams in the Champions League group stage,
c) The winners and runners-up of the same group cannot be drawn against each other,
d) Group-winners and the 4 best third-ranked in the Champions League group stage play the return leg at home.
burada da bahsedildiği gibi UEFA liginde aynı gruplarda yer alan 1 ve 2 ler birbirleriyle eşleşmeyecek, buna karşılık CL'den gelen takımların birbiri ile eşleşmeyeceğine ilişkin bir ibare yok..(maalesef)
Dediğim gibi 2009.dan itibaren değişikler oldu
Yorum
-
Benim hatırladığım 4.tur en iyi derecemizdi.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefada en iyi derecemiz ne ...*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
merhaba arkadaşlar
hepimizin içi bir buruk keşke devam etseydik diye ama olmayıncada olmuyor bir sürü keşkelerimiz var direkler var ve bu son maçta burak'ın pas yerine şut çekmesi var ama biz avrupada senede 2 maç oynayıp döndüğümüz zamanlarıda biliyoruz. takımımız belli bir seviye atladı önmeli olanı bunun önümüzdeki senelerdede tekrarlayabilmek tabiki. şu anda sevinç gösterileri yapabilirdik tur atabilirdik ama olmadı genede mutluyum sıfır çekip dönen takımlarımızdan sonra bizim ilk senemizde bence büyük bir başarı. şunuda sölemeden geçemiycem keşke bu takımdan sezon sonundan gidenlerde kalsaydı ve özellikle tüm disiplinsizliklerine rağmen jaja kalsaydı. oyunu hızlıca rakip kaleye getiren top yapabilen top saklayabilen ve vuruşları iyi olan bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. keşkeler büyür gider önemli olan genede avrupadayız ve genede TRABZONSPORLUYUZ... avrupada esecek bir FIRTINA var herkes dikkatli olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum